+Nebyla týden doma, Zuzka měla prázdniny a Amon byl sám doma, tak mu ju svěřila a jen se vrátila a vyzvedla si ji, tak je do hodiny zpátky a buší mu na dveře+ Amonéééé! Otevřiiii!
A: +otevře a rovnou ho Bea bouchne do hrudníku+ A-kurva-u! +ustoupí+
B: Tys Zuzce slíbil, že může jít na LoScary?! Zbláznil ses?!
A: +zatváří se, že jo a že nechápe o co jde+ No a?
B: Je to galavečer!
A: No a?
B: Zuzce je- +zarazí se a zamyslí se+ Devět! +vyštěkne+
A: No-a? +odsekne už a de dovnitř+
B: +práskne za nima dveřma+ Nemůžu ju tahat na akce pro dospělý!
A: Prosímtě co je tohle za akci, je to jako divadlo.
B: Já jsem její matka, né ty, takže já rozhoduju, kam půjde!
A: Tak to bys jí jako její matka měla přece dělat radost, ne? +napije se v klidu+
B: Já jí dělám radost!
A: No tuhle néé, stěžovala si, že tě přemlouvá už dva měsíce...
B: Jo, a já jí z pochopitelných důvodů pořád říkala, že ne! A TY si jí to pak slíbíš!
A: Já jí řekl, že když zvládne test z matiky co je na konci učebnice, tak může jít...
B: +zarazí se+ A ona to zvládla? +nevěřícně se na něho podívá+
A: Jo...
B: To....+sedne si na područku křesla+ Není čarodějka?
A: Definitivně ne...
B: Tys ju prověřoval?!
A: +přikývne+ Já, Markus...+podá jí ze šuflíku složku+
B: To snad né! Vy ste jí dělali i testy?! +zamračí se, ale složku si uzme, nakoukne do ní a sbalí si ju na doma+ Já už fakt...nepobírám!
A: Podívej...vezmem ju na gala...posedí tam..pak ju vezme Kellerman dom...nebo ju dáš spat do nějakýho luxusního pokoje...Nikdo si jí ani nevšimne, holka bude mít zážitek co jí bude závidět celá škola a nikomu to neublíží.
B: Amone...mě z tebe normálně iebne. Fakt, že jo! +sebere mu skleničku a dopije to na ex+ A nestydíš se chlastat už takhle po ránu?
A: Kéž by, Beuško, kéž by! +ušklíbne se+ Pořád na to čekám a pořád nic...
B: Zmetku! +dojde si dolít a zase to vypije+ Já potáhnu děcko na gala...no to snad...+zarazí se+ Musíme vybrat šaty!
A: Šaty už vybraný má. +vytáhne ze skříňě šatky+
B: Ale-... Vždyť sem jí ještě ani neschválila, že může jít!
A: Ale já jo. Hezký, co? +hrdě se tváří, že jí pomáhal vybrat+
B: Hezký jo, ale nepude v nich ani za živýho boha! +založí si ruky+
A: Proč ne? +nechápavě+
B: Protože sou fialový! A já fakt nebudu poslouchat yohannku, že má Zuzka fialový šaty! Leda přes mou mrtvolu! +prohlásí a zvedne bradu a pak bodne prstem směrem k němu+ Nekomentuj to!
A: +už se nadechuje ke konstruktivnímu řešení a pak zase vydechne+ Tak né no...+hodí šaty na sedačku+
B: Místo abys mi pomohl, tak mi ještě přiložíš nový problémy!
A: Ale pomohl sem Zuzce...+dodá potichu nenápadně - spokojeně, že Beu přečůrali...+
B: Ha-ha, fakt super. Buď na sebe hrdej. +poplácá ho po rameni+ A hlavně počítej s tím, že ju budeš hlídat ty!
A: Taky, že jsem! +pokrčí ramenama+ Klidně. Stejně bude mít voči navrch hlavy a bude tak zírat, že kam ju postavíš, tam zůstane.
B: Si to maluješ...
A: Taky budou velikonoce, puso! +chytne ju a vystrčí ju před dveře+ Tak abys šla shánět ty šaty!
B: No..co...Amone!
A: Zbohem Trixie! +zamává jí a zapráskne jí dveře před nosem+
B: +zírá...zírá...naprázdno otevírá pusu a kopne mu do dveří+ Nezdvořáku! +otočí se a sdupe schody dolů+