London House

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: London House

Příspěvekod Amon » 07 úno 2015 15:21

no jo, vy vlastně psíte v noci! to sou mi věci... +kroutí nad tím hlavou+ okusujete se s postrachem navzájem? +zašklebí se+ Takže slunko ti primárně nevadí? To je dobře, v létě to bude zase opruz...
To je přece samozřejmé! +usměje se na ni+
Ono nejde jen o lidi, ale celkově o...systém, nebo jak to říct. Mně? Nikdo, to by si nikdo nedovolil. +ušklíbne se+ Ale občas nechám věci jít svým vlastním směrem a nestačím se divit. +doleje jí skleničku, aby nebyla na suchu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 13 úno 2015 17:28

No...to si dovolujem hodně, co? Spát si v noci a pochodovat na slunku...jasně, na střídačku.*uculí se a veme si sklenku* Jo, ale zase ti chodí pak nominace za za zaměstnavatele roku! To by se nááám na Ministerstvu nemohlo stát ani omylem...*odfrkne si a dopije* nic, říkala jsem na chvilku a už tu hniju pěkně dlouho...*zvedne se* radši jdu, než mě Klea vymete...joo, bacha na kočku, bude jaro...a Kocourovi se asi ta vaše míca líbí, tak aby nebyly duhové měňavé koťátka...*uculí se ještě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 15 úno 2015 12:49

Je to rebelie! +přikývne+Obávám se, že ty nominace nechodí primárně od mých zaměstnanců. +ušklíbne se+ Ale nezlobím se no. Copak, vy tam nejste všichni štěstím bez sebe, že děláte státní úředníky? +vyculí se+ Semnou je čas relativní, copak tě čeká doma něco lepšího? +zvedne obočí, co ho tak může trumfnout+ Klea tam má nějakej svůj seriál...+mávne rukou+ Kočku? Jako našu? +kouká trochu, než mu to dojde+ No já ji chtěl dát vykastrovat, ale Klea že nééé, že by jí to chudince ublížilo...+zatváří se, že to snad ani možný není+ Ale tak...šly by na dračku, ne? +zkusí nenápadně zjistit - kdyby mu to mělo zsůtat doma, tak by to asi nepřežil...+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 19 úno 2015 17:56

Nooo ale...ke všem titulům by sis mohl přidat "Pán duhových démonických koťátek!" *zamrká na něj povzbudivě* já myslím, že šly...on je Kocour ale dost nebezpečný, takže připadně rozdávat někomu, kdo ví co a jak...a nebo jako časovanou bombu. *uchichtne se* ale taky by nemusely být jakože všechny....jiné...sice je to dědičné, ale nikdy jsme neviděli dva současně, Možná je pokaždé jen jeden své generace. *pokrčí rameny že netuší, jak moc se může démon množit*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 19 úno 2015 18:54

No...to by mě fakt vytrhlo! +zakroutí nad tím hlavou pobaveně+ Ale musel bych to držet v tajnosti, aby mi je někdo nedošel rozkrást! Hmmm jako dárek z "lásky"? +lehce zlomyslně+ To by pár adeptů bylo... A už se někdy někde množil? +a kolem zrovna projde číča, hodí po nich lehce opovržlivě okem, vezme si nějakou mňamku na žvýkání z misky a zase odkráží+ Nejsem si jistej, jestli doma taky nemáme démona...ta kočka je ztělesněný zlo! Vidělas jak se na nás dívala? Takhle se na mě dívá furt!
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 21 úno 2015 17:05

To je fakt, takové duhované koťátko, to by se mohlo líbit až moc. Jo, z láásky. *cuká koutky* no...on je Kocour vlastně potomek...Kocoura I. Je otázka, jestli je ve vrhu vždycky jeden...*pokrčí rameny* to je normální...takhle se chová i náš zvěřinec doma...někdy by se jeden až radši schoval. Jsou to potvory přechytřelé...ale mě mají zvířátka ráda! Náhodou...někdy až moc. A ještě radši mají Postracha...a ten zas má strašně rád chlupy na obleku. *culí se*

*a v mezičase dorazí i Amonovi balíček*
Obrázek
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » 24 úno 2015 16:22

On není věčnej? Jsem si myslel, že je něco jako...mazlík Adama a Evy... Fakt? Mí psi se tak na nikoho nedívají+prohlásí a neví, že jenom za jeho zádama se tak na ostatní dívají furt+ minule Bei málem usekla drápem prst, když se tu stavila! Jako, že by tě samou láskou snědli? +uculí se a tváří se pobaveně+ Musí si pořídit něco, na čem není vidět jen tak nějakej bordel...+jako já!+

+podepíše kurírovi balíček a rozdělává ho+ To je od Postracha? +zvedne obočí a kouká na to+ To je...jako fakt?! +koukne na Man+
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2015 22:42

+Nebyla týden doma, Zuzka měla prázdniny a Amon byl sám doma, tak mu ju svěřila a jen se vrátila a vyzvedla si ji, tak je do hodiny zpátky a buší mu na dveře+ Amonéééé! Otevřiiii!

A: +otevře a rovnou ho Bea bouchne do hrudníku+ A-kurva-u! +ustoupí+
B: Tys Zuzce slíbil, že může jít na LoScary?! Zbláznil ses?!
A: +zatváří se, že jo a že nechápe o co jde+ No a?
B: Je to galavečer!
A: No a?
B: Zuzce je- +zarazí se a zamyslí se+ Devět! +vyštěkne+
A: No-a? +odsekne už a de dovnitř+
B: +práskne za nima dveřma+ Nemůžu ju tahat na akce pro dospělý!
A: Prosímtě co je tohle za akci, je to jako divadlo.
B: Já jsem její matka, né ty, takže já rozhoduju, kam půjde!
A: Tak to bys jí jako její matka měla přece dělat radost, ne? +napije se v klidu+
B: Já jí dělám radost!
A: No tuhle néé, stěžovala si, že tě přemlouvá už dva měsíce...
B: Jo, a já jí z pochopitelných důvodů pořád říkala, že ne! A TY si jí to pak slíbíš!
A: Já jí řekl, že když zvládne test z matiky co je na konci učebnice, tak může jít...
B: +zarazí se+ A ona to zvládla? +nevěřícně se na něho podívá+
A: Jo...
B: To....+sedne si na područku křesla+ Není čarodějka?
A: Definitivně ne...
B: Tys ju prověřoval?!
A: +přikývne+ Já, Markus...+podá jí ze šuflíku složku+
B: To snad né! Vy ste jí dělali i testy?! +zamračí se, ale složku si uzme, nakoukne do ní a sbalí si ju na doma+ Já už fakt...nepobírám!
A: Podívej...vezmem ju na gala...posedí tam..pak ju vezme Kellerman dom...nebo ju dáš spat do nějakýho luxusního pokoje...Nikdo si jí ani nevšimne, holka bude mít zážitek co jí bude závidět celá škola a nikomu to neublíží.
B: Amone...mě z tebe normálně iebne. Fakt, že jo! +sebere mu skleničku a dopije to na ex+ A nestydíš se chlastat už takhle po ránu?
A: Kéž by, Beuško, kéž by! +ušklíbne se+ Pořád na to čekám a pořád nic...
B: Zmetku! +dojde si dolít a zase to vypije+ Já potáhnu děcko na gala...no to snad...+zarazí se+ Musíme vybrat šaty!
A: Šaty už vybraný má. +vytáhne ze skříňě šatky+

Obrázek

B: Ale-... Vždyť sem jí ještě ani neschválila, že může jít!
A: Ale já jo. Hezký, co? +hrdě se tváří, že jí pomáhal vybrat+
B: Hezký jo, ale nepude v nich ani za živýho boha! +založí si ruky+
A: Proč ne? +nechápavě+
B: Protože sou fialový! A já fakt nebudu poslouchat yohannku, že má Zuzka fialový šaty! Leda přes mou mrtvolu! +prohlásí a zvedne bradu a pak bodne prstem směrem k němu+ Nekomentuj to!
A: +už se nadechuje ke konstruktivnímu řešení a pak zase vydechne+ Tak né no...+hodí šaty na sedačku+
B: Místo abys mi pomohl, tak mi ještě přiložíš nový problémy!
A: Ale pomohl sem Zuzce...+dodá potichu nenápadně - spokojeně, že Beu přečůrali...+
B: Ha-ha, fakt super. Buď na sebe hrdej. +poplácá ho po rameni+ A hlavně počítej s tím, že ju budeš hlídat ty!
A: Taky, že jsem! +pokrčí ramenama+ Klidně. Stejně bude mít voči navrch hlavy a bude tak zírat, že kam ju postavíš, tam zůstane.
B: Si to maluješ...
A: Taky budou velikonoce, puso! +chytne ju a vystrčí ju před dveře+ Tak abys šla shánět ty šaty!
B: No..co...Amone!
A: Zbohem Trixie! +zamává jí a zapráskne jí dveře před nosem+
B: +zírá...zírá...naprázdno otevírá pusu a kopne mu do dveří+ Nezdvořáku! +otočí se a sdupe schody dolů+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » 25 pro 2015 01:58

Obrázek
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2016 12:27

+Opře se o zvonek a zároveň mu kope do dveří+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord