Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2015 21:17

(budu to psát na avatar Styx, ať už je to kterákoliv z nich ;) )
+přemístí se na místo setkání, oblečená v dlouhém černém smrtijedském plášti a se stříbrnou maskou na tváři, kterou si uvnitř sundá. Pozdraví se s Beou a s Amonem a poděkuje za pozvání, od asasínů se zatím drží dál. Naštvaného Snapea si radši vůbec nevšímá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 02 úno 2015 21:24

+u vchodu dostane každej lehce světélkující razítko a Smrtijedi je po zkontrolování seznamu hostů pouštijou dál+

Obrázek
Asche zu Asche, Staub zu Staub, wenn der Teufel regiert, ist alles erlaubt.
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod Beatrix » 02 úno 2015 21:33

(Lach, takže my ani nevíme, jestli to je Styx!)

Bea-Altair: Altaire! +tak nějak zazáří, jak ho uvidí a chvilku jí trvá, než se začne tvářit normálně....teda spíš jen normálně-přiblble a kdyby si nevšimla Enza vedle něho, možná by se ho i vrhla obejmout, jak ho ráda vidí+ Emmm.... Ráda vás vidím...+uculuje se na něho a nadšeně si vezme kytku+ Je krásná, děkuju! Co je pár ranek proti té radosti, kterou přinesou. +očenichá růže+
Mmmh...váš kolega? +kývne nenápadně vedle a zkoumavě si je oba s našpulenou pusou prohlíží, takhle ještě neměla tu čest - a taky si uvědomí, že má na muslimy zase dost pobuřující oblečení, tak si nenápadně jakoby stáhne cípy košile ve výstřihu k sobě...což samozřejmě nevydrží ani pár sekund...+

+Zvedne obočí nad Severusem - neviděla ho asi osm let, takže je taky docela zvědavá, jak to s ním je...+

Bea - Styx: Styx! +paralelně se rozdvojí a dojde ji obejmout a olíbat! (pusa číslo dva! do sbírky) jí tváře+ Ahoj! No teda...+zakroutí hlavou nad hávem+ Takhle jsem tě snad ještě neviděla! Sluší ti to! +mrkne na ni+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 02 úno 2015 21:38

+Když uvidí Assassíny, důkladně si je prohlídne a pak musí zamrkat, jak u Bee vidí nenadálou radost+ Chm..to jsou mi věci...+cvakl by si něčeho, ale zrovna není nic po ruce a prvně by měl uvítat hosty, tak pokročí k nim+

Amon-Altair: Ale! +pozdraví se s ním a spokojeně pokýve hlavou nad dárkem+ Děkuju, mám rád hosty, kteří na mně nešetří! +usměje se spokojeně a tak trochu zlomyslně prvně položí Bei ruku kolem ramen (což ta vůbec nevnímá) a pak jí sjede po zádech tlapou až na zadek provokativně a nechá ji tam, dokud si toho bea nevšimne a neplácně ho po ní a nezakroutí nad ním hlavou+ No co...nějaká netykavka... +zamrmle pobaveně a kývne na pozdravi i Enzovi a po Beině dotazu čeká, až jim ho Altair představí+

+Sjede Severuse pohledem "zkus si stěžovat!" a pozdraví se i se Styx, přičemž trochu nakrčí čelo jak přemýšlí, jestli to vůbec Styx je!+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » 02 úno 2015 22:09

+dojede k hradu a u vchodu mámí razítka+ a ještě sem... aaa sem...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 03 úno 2015 00:46

+nevšímá si moc dění kolem a jen si pohrdavě prohlíží ty mudly, které nezná, ale před Pánem zla se tváří, jak se tady skvěle baví+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2015 00:48

(to tedy nevíte)

+obejme se s Beou+ No jo, běžně takhle ven nechodím +zasměje se+ Sluší? Tak to díky... i když nevím, co je na tom dlouhém hábitu extra slušivého +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Altair » 03 úno 2015 01:06

Altair-Bea: +potěší ho, jak se Bea k němu hned má, i když on sám se snaží zachovat dekórum, aby ji ničím nekompromitoval před Amonem. Uvnitř něj se ale odehrává boj, musí se hodně držet, aby ji nesevřel v náručí a nepolíbil ji. Ovšem ví, že by to bylo společensky nevhodné a taky neví, jak by na to zareagovala Bea, proto se chová slušně a jen se na ni usměje tím svým úsměvem, význam kterého znají jen oni dva+ Potěšení a radost je na mé straně, Beatrix +vezme si do dlaní její ruku a políbí ji, možná trochu déle, než je normální a podívá se jí přitom do očí+ Ano, to je můj bratr v řádu, Enzo. Enzo, to je slečna Beatrix, moje obchodní partnerka +představí je a stiskne rty k sobě v zadržovaném úsměvu, když si Bea začne cpát své přednosti do příliš úzké halenky+ Jak jsem už řekl, sluší vám to. Není potřeba s tím už nic víc dělat +naznačí jí tím, že se mu to takhle líbí a Bea možná v jeho očích zahlédne záblesk touhy po tom, že by z ní tu těsnou halenku nejradši strhal+

Altair-Amon: Vědel jsem, že zrovna vy oceníte tu nejlepší kvalitu +pousměje se, že se Amon vyzná a pak i jemu představí Enza+ Můj kolega Enzo. Trochu svérázný, ale výborný bojovník. Chtěl vás poznat osobně +neunikne mu Amonova ruka kolem Beiných ramen, ale moc si toho nevšímá, ví, že se dobře znají, ovšem když jí Amon začne důvěrně sahat na zadek, to se mu už moc přátelské nezdá. Být to někdo jiný, už by mu tu ruku z Beiných hýždí sundal dolů šavlí. Před Amonem však zachovává dokonalou pokerface a snaží se to ignorovat, pevně se držíc svého předsevzetí, že nedá najevo nic, co by je prozradilo+ Vidím, že jste zůstali velice dobrými přáteli +pousměje se nuceně, když se nakonec Bea na Amona ohradí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 03 úno 2015 01:13

Jsem opravdu rád, že vás poznávám, Mistře +podá si s ním ruku a v stisku je cítit určitý respekt. Pak stiskne ruku i Bei+ To si budu muset s Altairem vyřídit, že se vůbec nepochlubil, jak nádhernou obchodní partnerku to před námi tají. Asi vás chce jen pro sebe, ten mizera +ušklíbne se na Altaira přátelsky a pak jen pobaveně, nikoli pohoršeně, sleduje Beiny pokusy zahalit se+ Nejste muslimka, slečno, nemusíte se tolik zahalovat. Já i Altair tolerujeme západní módu +ubezpečí ji, že se před nimi nemusí omezovat+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 03 úno 2015 01:39

+A Ares ještě s kolegou yohannku důkladně očumujou a ptají se jí jakpak se na baru má, že už ju tady dlouho neviděli a celou ju orazítkovávají+
Asche zu Asche, Staub zu Staub, wenn der Teufel regiert, ist alles erlaubt.
Ares_de_Saintclair

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord