od Altair » 03 úno 2015 01:06
Altair-Bea: +potěší ho, jak se Bea k němu hned má, i když on sám se snaží zachovat dekórum, aby ji ničím nekompromitoval před Amonem. Uvnitř něj se ale odehrává boj, musí se hodně držet, aby ji nesevřel v náručí a nepolíbil ji. Ovšem ví, že by to bylo společensky nevhodné a taky neví, jak by na to zareagovala Bea, proto se chová slušně a jen se na ni usměje tím svým úsměvem, význam kterého znají jen oni dva+ Potěšení a radost je na mé straně, Beatrix +vezme si do dlaní její ruku a políbí ji, možná trochu déle, než je normální a podívá se jí přitom do očí+ Ano, to je můj bratr v řádu, Enzo. Enzo, to je slečna Beatrix, moje obchodní partnerka +představí je a stiskne rty k sobě v zadržovaném úsměvu, když si Bea začne cpát své přednosti do příliš úzké halenky+ Jak jsem už řekl, sluší vám to. Není potřeba s tím už nic víc dělat +naznačí jí tím, že se mu to takhle líbí a Bea možná v jeho očích zahlédne záblesk touhy po tom, že by z ní tu těsnou halenku nejradši strhal+
Altair-Amon: Vědel jsem, že zrovna vy oceníte tu nejlepší kvalitu +pousměje se, že se Amon vyzná a pak i jemu představí Enza+ Můj kolega Enzo. Trochu svérázný, ale výborný bojovník. Chtěl vás poznat osobně +neunikne mu Amonova ruka kolem Beiných ramen, ale moc si toho nevšímá, ví, že se dobře znají, ovšem když jí Amon začne důvěrně sahat na zadek, to se mu už moc přátelské nezdá. Být to někdo jiný, už by mu tu ruku z Beiných hýždí sundal dolů šavlí. Před Amonem však zachovává dokonalou pokerface a snaží se to ignorovat, pevně se držíc svého předsevzetí, že nedá najevo nic, co by je prozradilo+ Vidím, že jste zůstali velice dobrými přáteli +pousměje se nuceně, když se nakonec Bea na Amona ohradí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!