+Trochu jí cuknou koutky, když vidí Severusův výraz a určitě s ním chce později prohodit pár slov.+
Bea - Styx: To nevíš ty, ale já, co jsem žila pár let s Amonem, umím už ocenit i krásu tohohle hávu. +ujistí ju+ Co si dáš? Víno? Šampaňský? +kývne ke stolu ať si vybere, že jí nalije+ a ber si na co máš chuť, je to čerstvý! +směrem k jídlu+
Bea-Altair: +Když vidí, jak se Altair ovládá, tak se zastydí za svou lehkomyslnost, s jakou dala najevo svou radost, že ho vidí a trochu se stáhne, ale jak se na ni usměje, tak zase chytne nachvilku láskyplnej výraz a když jí olíbne ruku a dívají se jeden druhýmu do očí, docela se jí podlamujou kolena+ Mh... +hlesne jenom než se zhluboka nadechne a jak její ruku pouští, tak ho nenápadně po té jeho pohladí. pak se podívá na Enza+ Bratr v řádu...+zopakuje zaujatě a potřese si s ním rukou+
Já...nerada bych pohoršovala...+usměje se omluvně, no když vidí Altairův pohled, tak trochu koketně zamrká a nenápadně se vyprsí+ Vlastně...+vzpomene si+ došly vám pohledy od nás z Alp? +zvedne tázavě obočí+
Bea-Enzo: Ale prosímvás! +zasměje se když mu stiskne ruku stylem že přehání, ale potěšeně se začervená+ Těší mě, že vás můžu poznat. +řekne mu upřímně, protože je docela hodně zvědavá na Altairovy "kamarády"+ To jsem ráda. +přivítá jeho blahosklonnost+ Poslední co bych chtěla je znepřátelit si vás. +mile se na něho usměje a zapřemýšlí, že se pak musí zeptat Altaira, jaký zbraně Enzo nosí, tak trochu z něho má pocit, že by ju tam v klídku oddělal na místě a odkráčel a nikdo by nehnul ani brvou+
Ale kde je naše slušnost! Určitě si dáte vodu, že ano? +hned donese džbán a nalívá jim+ Nebo rovnou čaj? +koukne na ně, co by raději a pevně doufáá, že se pak omylem napijí vod(k)y+ A támhle máte na separé stole jehněčí a další jídlo. +tak trochu hrdě, že si to nastudovala na internetu a nechala jim to připravit podle jejich kultury+