Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Beatrix » 03 úno 2015 01:59

+Trochu jí cuknou koutky, když vidí Severusův výraz a určitě s ním chce později prohodit pár slov.+

Bea - Styx: To nevíš ty, ale já, co jsem žila pár let s Amonem, umím už ocenit i krásu tohohle hávu. +ujistí ju+ Co si dáš? Víno? Šampaňský? +kývne ke stolu ať si vybere, že jí nalije+ a ber si na co máš chuť, je to čerstvý! +směrem k jídlu+

Bea-Altair: +Když vidí, jak se Altair ovládá, tak se zastydí za svou lehkomyslnost, s jakou dala najevo svou radost, že ho vidí a trochu se stáhne, ale jak se na ni usměje, tak zase chytne nachvilku láskyplnej výraz a když jí olíbne ruku a dívají se jeden druhýmu do očí, docela se jí podlamujou kolena+ Mh... +hlesne jenom než se zhluboka nadechne a jak její ruku pouští, tak ho nenápadně po té jeho pohladí. pak se podívá na Enza+ Bratr v řádu...+zopakuje zaujatě a potřese si s ním rukou+
Já...nerada bych pohoršovala...+usměje se omluvně, no když vidí Altairův pohled, tak trochu koketně zamrká a nenápadně se vyprsí+ Vlastně...+vzpomene si+ došly vám pohledy od nás z Alp? +zvedne tázavě obočí+

Bea-Enzo: Ale prosímvás! +zasměje se když mu stiskne ruku stylem že přehání, ale potěšeně se začervená+ Těší mě, že vás můžu poznat. +řekne mu upřímně, protože je docela hodně zvědavá na Altairovy "kamarády"+ To jsem ráda. +přivítá jeho blahosklonnost+ Poslední co bych chtěla je znepřátelit si vás. +mile se na něho usměje a zapřemýšlí, že se pak musí zeptat Altaira, jaký zbraně Enzo nosí, tak trochu z něho má pocit, že by ju tam v klídku oddělal na místě a odkráčel a nikdo by nehnul ani brvou+

Ale kde je naše slušnost! Určitě si dáte vodu, že ano? +hned donese džbán a nalívá jim+ Nebo rovnou čaj? +koukne na ně, co by raději a pevně doufáá, že se pak omylem napijí vod(k)y+ A támhle máte na separé stole jehněčí a další jídlo. +tak trochu hrdě, že si to nastudovala na internetu a nechala jim to připravit podle jejich kultury+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 03 úno 2015 02:09

+Neunikne mu Severusův pohled na mudly a střelí po něm probleskujícím pohledem s důraznou zprávou, že tihle hosti jsou pro něj důležitější, než sám Severus (i kdyby to tak nebylo), tak ať se podle toho chová.+

Amon - Altair: Jak to tak vypadá, máte mě přečtenýho - to nevěstí nic dobrýho! +zasměje se a přikývne na ohodnocení Enza+ To předpokládám...jinak by tady asi nestál... +že už by ho odkráglovali+ Vážně? To mě snad má pověst předchází?
+Když se tam s Beou postrkujou, důkladně sleduje Altairův výraz, no trochu zklamaně vidí, že to s ním ani nehlo, halt mu chtěl trochu přitopit+ Mh? +koukne na Beu+ Tak...znáte to...+významně se na oba assassíny podívá, načež bea lehce podupne šteklem a zamračí se na amona, aby už těch blbin nechal+
(Bea: Ano, zůstali jsme přáteli. JEN přáteli. +důrazně+)
+Amon zvedne vzdávajícně ruky a podá ruku Enzovi+

Amon-Enzo: Potěšení na mé straně, vážně. +respekt umí náležitě ocenit, o což přívětivější k Enzovi je+ Obdivuji váš řád a jsem rád, že jste tady s Altairem přijali naše pozvání. Byl bych vážně rád, kdyby si z vás mí podřízení vzali příklad - poslední dobou jsou na štíru s morálkou a loajalitou...+zamračí se trochu, pak se ale zase zatváří normálně+ Doufám, že vám tu nebude nic chybět - kdyby ovšem ano, směle se na mne obraťte! +je to tak trochu rozkaz no...vážně chce, aby tam byli spokojení+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2015 11:40

Styx ci Vanessa-Bea: Vsak ja jsem taky hrda, ze muzu tento smrtijedsky habit nosit. Akorat mi nepripada moc sexy +zazertuje+ Nikdy nevis, jestli je pod temi habity a maskami zena nebo muz +culi se+ Tobe to ale dneska fakt naramne sekne. To kvuli Amonovi? +mrkne na ni sibalsky, DV cte pravidelne:D+ Ale musim uznat, ze Amonovi to v te uniforme moc slusi +rekne to dost nahlas, takze mozna ji uslysi i on a zacne se k ni alespon pro dnesek chovat trochu hezky, aspon pred asasiny:D+ Co si dam? +neni blba a dojde ji, ze Bea ji zkousi, ze podle toho, co si vybere k jidlu a piti ji prozradi, ktera z dvojcat to je :P + Ta kachna (kterou jedi obe) vypada hodne lakave. A k piti si dam mineralku (kterou piji obe:D). Jsem ve sluzbe +uculi se a pocita si prvni pusu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2015 13:53

(vzdavam to! Cely dlouhy Altairuv komentar, ktery jsem datlovala na mobilu asi dve hodiny, se mi smazal! Odpoved tedy az vecer doma (jestli si budu vubec pamatovat, co vsechno v nem bylo:())
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2015 19:40

+ochotně smrtijedy u vchodu zve na mýýtinku ať se zajdou podívat že dostanou pití grátis a jak je celá orazítkovaná, tak dá z krabičky každýmu jednoho větrníka a slíbí jim že kdyby se vevnitř nudila tak se za nima zas staví... a jde dovnitř+

ahoj! +rozhlídne se kdo tam všechno je+ tady jsem donesla něco.. amonovi +předá mu krabici se zbytkem větrníků.. i tak jich tam je víc než dost+

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 03 úno 2015 20:25

(Styx tak to naštve! Neboj ale já počkám! Na něho vždycky :Love )

Bea-Styx: Tak sexy je věc jiná, ale na chlapech...je to někdy i sexy...ale celkově je to takovej slušivej oblek. To je pravda! +přikývne souhlasně+ Ježiš děkuju! +upraví si sukni+ Amonovi? To ne, +zavrtí hlavou+ já takhle chodím normálně. Jako...v práci, normálně. Ne doma...ale do práce a na schůzky nemůžu vyrazit jako doma - v teplákách, žejo... +Otočí se a prohlídne si Amona+ Jo, jemu to v ní vždycky slušelo...+Amon to samozřejmě slyšííí, ale dělá jakoby nix, jen se trochu víc napřímí, aby vynikla jeho atletická figura :D +
+lach tak to mě vůbec nenapadlo, že podle jídla poznám kdo to je!+ Kačenka? Nádherně voní! +podá jí talířek a hned jí tam porci přišoupne, přílohu ať si naloží sama+ Minerálku? +trochu zklamaně+ Já doufala, že to tu dnes rozjedem! +uculí se, ale nalije jí co si přeje, sama si vezme šampaňský+ Ve službě...+mávne rukou+ tady žádná služba není! navíc je plnej hrad a všichni v pohotovosti, takže i kdyby něco, tak můžeš být v klidu.

+na yohannku se jenom ušklíbne+ No nazdar...+a sjede ju lehce opovržlivě pohledem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 03 úno 2015 20:27

+Ares a kolega si ochotně vezmou zákusek - jednohubku a nacpou si je do pusy, poděkujou a říkají, aby jim něco přinesla, když za nima už pude!+

Amon - Yohannka: á moje oblíbená barmanka! +přivítá ju poněkud vřeleji, než Bea+ Ukaž? No to je krása! +podívá se na větrníky, ale pak nakrčí čelo+ a...nechybijou tam náhodou tak...dva? +podívá se na ni zkoumavě, kdo mu je tak mohl cestou sněst...+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Enzo » 03 úno 2015 22:55

Enzo-Amon:
Díky, je to pro nás čest být vašimi hosty. A musím vám pochválit vaše honosné sídlo +rozhlíží se kolem+ Nechci vás urazit, ale nechce se mi věřit, že by zrovna vaši podřízení měli pokleslou morálku. Jak se tak na vás dívám, jste od pohledu silně autoritativní typ, budící respekt a úctu. Přesně vůdčí typ. Kdo by se odvážil vás neposlechnout? +obdivuje ho, ale ne podlézavě, to nemají asasíni v krvi+ Rádi jim předvedeme, jak jsou asasíni ukázněni +ušklíbne se+

Enzo-Bea:
Jsem opravdu příjemně překvapen. Přesvědčil jsem se, že i mezi bezvěrci se najde pár tak výjimečných lidí, jako vy dva +poznamená k Bei a Amonovi, asi mu už Altair něco povídal+ Znepřátelit si nás? Toho se opravdu nemusíte obávat, slečno. My muslimové si ctíme své hostitele, stejně tak i hosty +uklidní ji, že dnes bude za všech okolností u obou asasínů klid zbraní a všeho+ Vy dva se znáte dobře? +prohlíží si všetečně Beu a Altaira, poněvadž si nemohl nevšimnout, s jakou bezprostřední radostí Bea jeho kolegu přivítala a taky vidí, že Altair, kterého zná jako své boty, se najednou chová jinak, než je u něj zvykem a skoro nespustí oči z krásné hostitelky. A Enzovi je to celé nějaké podezřelé. Když však uvidí Altairův vražedný pohled, kterým ho za jeho zvědavý dotaz obdaří, zvedne nahoru dlaně+ Pardon, nic mi do toho není +cukne koutkem+ Určitě mi odpustíte, když vás nechám chvíli osamotě. Rád bych se tady porozhlédnul. Hezky se bavte +usměje se na Beu a na Altaira významně pozvedne jedno obočí a vydá se ke stolu s jídlem. Najednou však mezi hosty zahlédne známou tvářičku, pro kterou má slabost, změní směr a vyrazí přímo k ní+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 03 úno 2015 23:22

Altair-Amon: To bych si nikdy nedovolil +zasměje se pobaveně+ Jen mě napadlo, že bych vám mohl přinést něco stoprocentně čistého z našich plantáží. Vážím si významných obchodních partnerů +přitopit? za co? :D A možná proto, že Altair postřehl, že Amon ho zkouší, co udělá, to s ním ani nehlo, alespoň ne navenek, a do hlavy mu Amon snad nevlezl:) Ale je rád, že tu jeho provokaci ustál a nezkompromitoval Beu+ Tak to vám mnozí mohou jen závidět. Většinou se po rozchodu lidi už nechtějí nikdy víc potkat +neodpustí si poznámku a přistihne se, že na něj žárlí+

Altair-Bea: +když mu Bea jeho ruku pohladí, on jí ji zase nenápadně stiskne, než ji pustí. Snaží se chovat uvolněně, když se tam spolu všichni tři, i s Enzem, baví, i když ho Beina přítomnost hodně rozptyluje+ Ano, došly, díky. Moc krásné pohledy, kochám se jimi každý den +pohlédne na ni s úsměvem, pro ostatní nenuceným, pro ni všeříkajícím+ Budu muset opět někdy vyrazit do Alp, úplně mě to tam okouzlilo +dodá a když se od nich Enzo odpojí, nabídne jí rámě a jdou se jakože projít a probrat nějaké obchodní záležitosti. Když se však najednou ocitnou úplně mimo dohled všech a Altair se přesvědčí, že tam nikdo není, už tu přetvářku nevydrží, prudce si Beu k sobě přitáhne a vášnivě a dlouze ji políbí na rty+ Hodně jsi mi chyběla, Beatrix +pošeptá jí, když se odtrhne od jejích úst a zadívá se jí do očí+ Nelíbí se mi, když na tebe takhle sahá! +zablýská se mu v černých očích+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2015 23:52

Bea: Kdyby to bylo trochu víc sexy, alespoň ty dámské hábity, mohlo by to oblbnout nepřítele a smrtijedky by vyhrávaly jednu bitvu za druhou +zasměje se+ Naštěstí pod hábitem to vypadá líp +sundá si plášť a pod ním má kombinézu z černé kůže, těsně přiléhající k tělu+ Tady jsem ti přinesla něco na mlsání, z Austrálie +vyndá z kapes dárky a podá jí je+ A pro Amona taky maličkost od protinožců, australská whisky +vezme si od ní talířek a nandá si maso+ Jasněže rozjedeme. Ale na to se nepotřebujeme opít, ne? +mrkne na ni vesele+ No právě, nikdy nevíš, kdy tě Amon někam vyšle. To může být klidně i uprostřed párty +zasměje se a pustí se do kachny+ Hmmm... úžasná!

Obrázek

Ahoj! +mavne na yohannku+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord