od Beatrix » 30 bře 2013 14:33
+Auto s černýma sklama zaparkuje hned u vchodu, ze sedadla spolujezdce vystoupí Bea, zezadu dva těžkooděnci ze zásahovky a řidič zůstane za volantem a nechá jet motor. Bea udělá tři kroky od auta, pak zafuní, otočí se a sehne se do auta+ Musí to tu smradit?! Nebo neumíš startovat?! +a motor vypne. mile se usměje a jako med pronese+ Díky. +upraví si kabát a dojde k Amonovi+ Všechno nachystaný?
A: +obrátí oči vsloup jak ju vidí, potáhne si z cigarety a přikývne+ Už jednou nohou na startu...
B: No tak deme..+kývne na vojáky a dou za Amonem, kterej je vede někam hluboko pod hrad+
A: Tyhle kšefty pro mě moc výnosný nejsou..
B: Však to děláš přece pro mě, ne?
A: No právě...a všichni sou na mě za to nasraní...
B: Není lepší, když jsou nasraní všichni, než když jsem nasraná já?
A: ....
B: No tak.
....
+Po chvíli vyjdou z hradu, vojáci mezi sebou vedou spoutanýho s pytlem přes hlavu, napasujou ho do auta a sednou si z každé strany vedle něho. Bea se usměje na Amona a dá mu pusu na tvář+ Díky zlato, máš to u mě. - Startuj! +zařve na řidiče ještě než nastoupí, ještě se otočí a usměje se na Amona, mávne mu, nastoupí a odjedou.+
A: Já už toho u tebe mám...+zamrmle si pro sebe a sleduje ju+ Xantypa...+trochu si oddychne, že už ju nemá doma, rozhlídne se po obloze, po lese a pokýve hlavou+ Bude sněžit...+a de do kanclu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.