Wohnung in Wien

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Wohnung in Wien

Příspěvekod Kristián » 14 bře 2013 15:33

smutnej? no tak to ho budem muset rozveselit +mrkne na zuzu+ a musíme mu holt toho pána vynahradit...

Jak smetí, tak to jo! +směje se+ ale snad všechny... pokud někdo nezůstal pod postelí +ohlazuje jí bříško a prolíbá se jí na ramínko+ m-m zahřeješ mě. +pusinka na ouško+ no... m.. +zamyslí se+ myslíš že v tomhle věku ví co je to sex? Já doufám, že ne...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 14 bře 2013 19:33

Pokud jich tam bylo..eee..čtyři plus jedna! Tak by měli být komplet.
Já? Já zrovna moc hřací nejsu...+dá mu pusinku, hezky se na něho natiskne a čenichá si ho prozměnu na krku+ Vím já...ale moc bych ji nepodceňovala...v děcáku sou i starší děti..na telku kouká..číst trochu umí...aby ještě nepoučila nás oba! A...kdo si s ňou o tom promluví? +usměje se na něho a zamrká řasama+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 14 bře 2013 20:49

eee.. +počítá v duchu+ jo! tak to by souhlasilo +zašklebí se a pohladí ji po zadečku+
promluví? jako.. o sexu? +zatváří se vyděšeně+ nooo.. a.. s tebou o tom rodiče mluvili? +zvědavě+ je jí sedm... +nakrčí čelo, že si tohle moc nedovede představit+ asi bych počkal až.. budou mít ve škole biologii.. ať ji nevystrašíme. A v těch.. holčičích časopisech je toho prý taky hodně, takže až bude umět pořádně číst! nicméně pokud na tom trváš, tak bránit ti nebudu +uculí se, že to bude ona+ to by bylo divný, kdybych jí o tom povídal já +dá jí pusinku a nakukuje co je tam za jídlo+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 bře 2013 17:34

Tak potom je to v naprostým pořádku! +pusinka+
Ne...já o tom mluvila s rodičema! +začne se smát+ Prosímtě já se sotva mohla podívat na pomádu a v deset sem musela do postele, nekoukala jsem na věci co frčijou dneska. Tobě poreferoval kdo? Eric?
Biologii? To už můžeme mít taky vnouče! +postraší ho+ Navíc nezapomínej, že tohle je křesťanský rakousko - náboženství pořád jako školní předmět - ti se o sexu nebudou bavit jen tak. A sice předčasný těhotenství bývají až tak ve třinácti jako překvápko, ale myslím, že nenápadně poučená by být měla. Pokud už není. Minimálně stran toho, co by si k ní nikdo neměl dovolovat. +zamračí se+ Mně? +zvedne obočí+ Ty mně v tom necháš samotnou? Chm! +zašklebí se a plácne ho po zadku+ Zrádče! +podá mu jídlo+ Dobrou chuť. +dá mu i salátu, sama si taky vezme a užírá k tomu parmskou co dala na stůl a nalije jim i čaj+ Ono..já bych se v tom nechtěla moc rýpat...ale pokud budem bydlet spolu..asi uslyší "praskat potrubí" chtě-nechtě častěji a nechci aby z toho měla traumata a vymýšlela nějaký hororový scénáře. Však jí to nemusím přece popisovat do úplných detailů...ale mohla by se naučit klepat...například...a nečekat, že budeme vysprchovaní za pět minut! +uculí se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 bře 2013 19:04

celá ty! +směje se+ no poreferoval.. tak jasně že erik, a spousta věcí z časopisů. Tehdy ještě nebyl internet jako dneska +zašklebí se+ Vlastně jsem hodně rád, že se mi nesnažili rodiče vysvětlovat co to v ložnici dělají +ušklíbne se+
náboženství? +vykulí oči+ to jako vážně bude chodit do školy a budou se tam učit náboženství? To je nějaká katolická škola? +zamračí se, že to se mu nelíbí+
díky kotě +uculí se a užírá co se mu pod ruku namane, že málem sní i beiny ručky+ noo hororový scénáře, jsem zvědavej jak jí netraumaticky vysvětlíš, že spolu souložíme +uculí se+ pak ti garantuju, že neusne měsíc. No to klepání to jo.. to bysme ji naučit mohli. A že nám má prostě nechávat soukromí když jsme spolu
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2013 01:24

Já byla zvídavá! Pátrala sem...v bravíčku... +sedne si mu na klín bokem a ohlazuje mu vlásky+ Kdepak Eric...+uculí se+ tomu padaly holky k nohám, co? Tak...nechcu se tě dotknout..ale..u vás to ve věku tehdejšího osvětlování těchto záležitostí asi nebylo zrovna...všechno...funkční, ne? +když jeho otec odešel když mu bylo..šest?+
No už není povinnej +myslím teda..+ ale jako volitelnej předmět furt zůstává...ne, normální státní škola. Mluvila sem s učitelkou a prý by se to dalo nějak...což nic nemění na místní mentalitě. Já na to zvyklá nejsem, ale Rakousko je v tomhle jiný.
+Jemně mu přejíždí nechtíkama po zátylku+ Noták! Asi jí nemusím vykládat přímo biologicky co se děje za dveřma, ne...i když...+zamyslí se+ sem pátrala..trochu..a podle odborníků by se příchod dětí a vhodný a nevhodný doteky měly objasňovat od tří let a od šesti let průběžně přejít k sexuální výchově. Prý je tohle prevence pozdějších zábran a tak dále. A prýý v té době o tom děti jsou schopný mluvit přirozeně, bez předsudků a tak. Chápeš, že to neberou tak..sexuálně, jako my. Takže ani z toho hlediska si nemyslím, že by bylo brzo. A zrovna u holčiček už tuplem - nejen, že se dostaví jistá perioda, u které člověk neví hodiny, ale kdyby na ni nějaký prase sahalo, mohla by si myslet, že je to v pořádku, a to rozhodně nechci. A než by jí to měli barvitě vykreslovat spolužáci, nebo si někde natajnačku pouštět sado-maso-péčko, tak je snad lepší si o tom normálně promluvit, ne? +zadívá se na něho docela zkoumavě, ale ani moc neočekává kladnou odpověď, tak nějak tuší, že Kristián je v podstatě i víc konzervativní než ti rakušáci+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 16 bře 2013 11:22

no vidíš zvídavá! tak to má být! +krmí ju šunkou+ no.. to nebylo, proto jsem se o těhle věcech dovídal právě jinak.. a.. jak říkám, nevadilo mi to. Než kdyby mi to vysvětlovali rodiče...

no hlavně když se nebudou před vyučováním modlit +zakroutí nad tím hlavou+
víš.. +podívá se na ni+ kdyby to bylo naše dítě hned od narození.. už několik let, tak by to bylo prostě taky jiný. Takhle ji znám chvilku, tak se vážně nehrnu do toho ji hned vysvětlovat jak na ni nemá nikdo sahat a co děláme v koupelně a vychrlit na ni jak vznikají ději. Chci aby si prvně zvykla kde žije, kde chodí do školy a že se o ni staráme my. Prostě postupně jo.. o těch vašich.. věcech bys s ní měla pomalu mluvit. A od toho se to asi všechno bude tak nějak odvíjet.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2013 14:07

Já bych uvítala, kdyby mi o těchhle věcech někdo fundovaně povykládal reálně. Třeba barvitýho infa o porodu jsem se dočkala od naší učitelky biologie někdy..v šesté třídě? A od té doby překvapivě...+nechá to vyznít do ztracena, že je asi jasný co+ A to už jsem věděla, jak se rodijou děti, jen mi to bylo vysvětleno poměrně míň morbidním způsobem. Nechci aby musela Zuzka bojovat s problémama, který vůbec nemusí mít. Ty to tak asi nevnímáš, ale pro holky je tohle dost komplexní problém.
To snad ne...navíc na náboženským vyučování jako takovým není zas nix extra špatnýho. Když to tak vezmeš, všude po tobě chcou celej život, abys věděl o čem je bible, je to snad i v maturitní otázkách, pokud neznáš máří magdalénu, seš považovanej za barbara. Nikdo ji nemůže nutit aby v to věřila a aby se modlila, a ty jejich rádobyhistorický fakta se stejně musíš naučit. Ať už tam, nebo pak v literatuře. Je to největší "epos" lidstva. Nepředopkládám, že by tam ateisty obraceli na pravou víru. Já taky chodila jako dítě do náboženství a..bohužel? +ušklíbne se+ mě to nepoznamenalo nějak moc.

Jenže ona není naše dítě a pravděpodobně nikdy nebude - je jí sedum, pamatuje si svou matku, byla v děcáku. Není do toho už zamotaná dost? Doví co jim tam vykládali, nebo nevykládali. Určitě tam nemohli koukat na telce a na netu na kdeco jak tady, navíc na Mýtince je spousta cizích a ne zrovna důvěryhodných osob... Tohle bych povykládala i klidně naprosto cizímu dítěti, protože na to má jednoduše právo. Nehledě na to, že hraju roli její matky nebo ne. Příští týden jí mají nainstalovat počítač - jasně, bude tam rodičovská kontrola, ale moc dobře víme, jak to funguje...to jí jako nevysvětlíme, že po netu se pohybujou úchyláci? Budu jí stát 24 hodin za zakem a kontrolovat každej její pohyb? Není snadnější říct jí co se může stát a proč, než se pak chytat za hlavu? Samozřejmě teda, že budu kontrolovat co tam dělá, ale z mnoha zkušeností cizích lidí vidíme, že to 100% nejde.
Na novou školu si bude zvykat od září, to bych pomalu čekala do jejích osmi, a než si zvykne do devíti..a to už mi ju někdo naláká na lízátko a někde za rohem zprzní.
Vážně si myslíš, že jí jen tak sdělím, že ji čeká jednoho dne každoměsíční překvápko a ona nebude chtít vědět proč?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 16 bře 2013 14:41

+poslouchá ji a dojí.. přitom ji posadí vedle a jde uklidit nadobí+
no tak dobře.. ať se to ve škole učí..
+nějak neví co jí na tuhle přednášku odpovědět, tak ji chvíli sleduje+ fajn.. a kdy chceš začít tady s tím uvedením do reality? A jak?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2013 14:57

+Nakrčí čelo a sleduje ho+ Pokud to pude vypovědět, tak ji z toho odhlásím, ale nevím, jestli to schválí, žádost jsem podala.
+chvílu mlčí a potřepe hlavou+ Promiň...neměla sem tě do toho tahat... +pokrčí ramenama a de se hrabat do ledničky+ Některej den si s ňou sednu a to nutný jí řeknu. Zbytek co ji bude zajímat. +najde tam mlíko, tak se ho napije z flašky+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix