Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2015 01:38

No já vím, že se to rozplánovat nedá, spíš jako... seznam věcí co preferuju a nepreferuju. +vysvětluje+ jako že bych ráda porodila přirozeně, bez epidurálu, samozřejmě pokud to půjde, a že nechci nástřih, když to půjde bez něj. a tak. +usměje se+ jé tak to je super, já budu míň nervózní, když se připravíme. můžem tam chodit oba? +zajímá se+ to máte dobře zařízený! +vozí se u toho na posteli nahoru a dolů+ tyjo a neutopí se, když vlítne do vody? +vykulí oči, a prohlíží si brožůrku o vodních porodech+ tak to je super, ale celá rodina doufám nepřijde. +uculí se taky+ mně se tenhle pokoj moc líbí. +prohlíží si to tam, a koukne na Byrona co myslí on+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál St. Mungo » 13 pro 2015 15:47

+Ségra na ni furt trochu nechápavě kouká+ No...samozřejmě si určité věci můžete přát, ale v realitě se potom může stát něco, díky čemuž se stanou nevhodnými. Jsou i jiné látky než epidurál a záleží samozřejmě jen na vás, jestli ho budete chtít. Stran nástřihu...to je spíš dost pomocná záležitost, ale jestli pak chcete mít docela škaredé a špatně se hojící jizvy...+pokrčí ramenama+ Víte o tomhle všem rozhoduje pan doktor a žádná si ještě nestěžovala. Naopak... Takže já bych se třeba spíše spoléhala na rozhodnutí někoho, kdo má zkušenosti, ale je to na vás...
Jistě, je to naopak dost vhodné, aby se zapojoval i budoucí otec. +usměje se+ Dítě je v břiše přece v plodové vodě, takže naopak přechod do vody je pro něj přirozenější, než přímo na vzduch. Nádech dítě potom bolí a šokuje tělo o něco méně.
Zatím jsou na dobu vašeho termínu všechny volné, ale brzy začnou chodit rezervace, takže vám doporučuji si také včas provést rezervaci...

(A tedy ty mně dáváš zabrat! Já takovým věcem vůbec nerozumím! :nin* )
Personál St. Mungo

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2015 15:18

(promiň, já popravdě taky moc ne, jen jsem hodně googlila :D)

jo,to já počítám s tím, že se to nedá naplánovat. +přikývne+ a že když něco nepůjde jak má, tak je priorita život a zdraví, a né moje pohodlí. +usměje se+ no my se s panem doktorem domluvíme na příštích kontrolách. +souhlasí, a přestane se vozit na posteli nahoru a dolů+
To on se zapojí, viď otče. +šťouchne Byrona a zazubí se+ já se pak na recepci objednám. +umíní si, a vstane+ já si o tom něco přečtu, a pak uvidíme. +jak ten vodní porod+ no mně se asi nejvíc líbí tenhle. +usměje se a koukne na byrona co myslí on+ je tu gauč, na kterým by se i dalo spát, a koupelna je moc hezká... přijde mi to tu pěkný. +usměje se, že by si zarezervovala zrovna ten+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál St. Mungo » 09 led 2016 12:53

(v poho, jen abyste se nedivili, když to bude zavádějící... - a úplně sem to tu zazdila!)

+Ségra se spokojeně usměje, že je Vici chytrá holka+ Tak to má být.
Ten gauč je rozkládací....koupelna u každého pokoje je vybavena s ohledem na vysoké nároky našich klientů. +podá jí registrační formulář+ Jakmile si ho budete chtít zarezervovat, stačí to odevzdat na recepci. Nebo jsou formuláře také online...
Personál St. Mungo

Příspěvekod Victoria » 11 led 2016 02:29

(v pohodě, já jsem popravdě zapomněla, že jsme ještě neodešli :D já už asi nic nemám, takže bych to tu asi zabalila? :))

jé tak děkujeme moc, my to vyřídíme co nejdřív. +přikyvuje, a registrační formuláře podá Byronovi na hromadu k těm letákům+ a asi se brzo uvidíme. +uculí se na ni, srdečně jí potřese pravicí, ještě se tam chvilku porozhlídnu, poděkujou na recepci a vyrazí domů přečíst si všechno co dostali a vyřídit všechny rezervace a objednávky.

A s blížícím se termínem chodí na pravidelný kontroly a ultrazvuky a vyšetření, a pak taky přijde čas na předporodní kurz, tak dochází s byronem přebalovat panenky a cvičit porodní dýchání a tak vůbec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál St. Mungo » 17 led 2016 00:47

(oká, kdyžtak houkněte, kdybyste chtěli Markuse)

Rádi vás tady oba zase uvidíme. +sestra se s nima rozloučí, vyprovodí je k východu, protože by se tam sami asi ztratili a bloudili dalších pět let a u recepce jim ještě dá každýmu novoroční balíček s nějakýma vitamínama a propiskou od nemocnice.
Pak objedná úklid pokojů, kde to byli osahat, aby bylo všechno v perfektní čistotě a jde se věnovat dalším pacientům.
V průběhu kontrol Vici dostane výsledky, další fotky a další doporučení jak pokračovat v životosprávě v zájmu dítěte. A na kurzech instruktorky potrápí lehce zlomyslně hlavně tatínky. :D +
Personál St. Mungo

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2016 00:57

+pravidelně chodí na kontroly, ke konci pořád častěji, a ve 32. týdnu se dozví, že prcek se ne a nechce otočit hlavičkou dolů, i když už je nejvyšší čas, tak je z toho celá nervózní, a pořád ho přemlouvá, ať se kouká otočit, jestli nechce na císaře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál St. Mungo » 20 úno 2016 13:44

+To kolem ní vždycky všichni starostlivě pobíhají, nosijou jí občestvení a určitě i něco na zub :D a Markus pečlivě sleduje její stav+
Personál St. Mungo

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2016 14:43

+po šestinedělí přijde na kontrolu, jestli se dobře hojí, a taky přinese marcusovi láhev nějaký hodně dobrý whisky a slušnej šek na stavbu novýho křídla, jako poděkování za to, že ji prakticky zachránil před vykrvácením, a že jsou s malou obě v pohodě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 09 dub 2016 22:58

+Řádně ji vyšetří, udělá jí všelijaký odběry, vypíše jí recepty na vitamíny pro ni a mastičky a pudříky pro malou a doporučí jí plínky, po kterých děcka nemívají alergický reakce, poděkuje jí za štědrej dar a dá jí vizitku na nejlepšího pediatra na klinice.+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix