Wohnung in Wien

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Wohnung in Wien

Příspěvekod Kristián » 20 bře 2013 07:37

jo, to jsem říkal.. ale stalo se to a musí se to řešit.. navíc ji mám rád...+koukne na beu+ takže to nemůžeš brát že tehdy jsem něco říkal a od toho se všechno odvíjí a ty mi teď nebudeš říkat nic důležitýho...takhle to nejde +povzdychne si a koukne na ni smířlivě+
dobře.. pak mi řekni, abych měl volno +no a? přišel z práce kde asi dýl nespal.. tak si dá kafe, já ho večer taky piju a klidně jdu spat+
měla by sis jít odpočnout...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2013 12:30

Jo ale před dvouma měsícama to tak prostě nevypadalo, tak proč bych ti líčila detaily. teď je situace jiná, ale stejně když ti něco vykládám, tak bych asi rači neměla, aby to nebylo moc rodičovský.
fajn. +pro mě za mě klidně..+
jo...chceš jít k nám? +kývne do ložnice kde spí zuzka+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 20 bře 2013 20:37

protože spolu žijeme? ale notak.. nechci aby sis myslela že mi něco nesmíš říkat, pak to dopadá ještě hůř...+prohrábne si vlasy+ já ještě musím jít něco zařídit.. poslat nějaký mejly +kývne k notesu+ dej mi deset minut.. teda.. jestli ti tam nebudu vadit? +podívá se jí do očí+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 21 bře 2013 13:43

Spousta lidí spolu žije a neříkají si všechno...
+přikývne+ Tak pak přiď... Vadit? +podívá se na něho, jestli je to nepovedenej vtip, čímž dá jasně najevo, že jí tam fakt vadit nebude+ Jen dávej pozor ať nezalehneš havěť...+dá mu pusu na tvář+ Dobrou.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 21 bře 2013 23:21

nooo a to je chyba! +pousměje se+
no? +tak vzhledem k tomu jak bývá někdy taková odtažitá, se radši zeptá+ tak dobře, hned jsem u vás +oplatí ji pusinku a pohladí ji po zádech. Jak bea odejde, tak si vytáhne notes, obhlídne na něm nějaký záznamy z kamer a napíše pár mailů+ tak.. to by pro dnešek stačilo.+stihne to tak do půlhodinky, tak si vyčistí zubiska, převleče se do boxerek a trika na spaní a potichu zamíří do ložnice+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 22 bře 2013 14:37

+no jo když ju naštve...+

dobře...+ještě než zavře dveře, tak se za ním zamyšleně otočí, no pak potichu otevře a zavře dveře a vleze si do vyhřáté postele v obležení. Sice nemůže chvílu usnout, ale nakonec zabere+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 22 bře 2013 17:37

+zazvoní mu mobil, tak to rychle veme aby je nevzbudil a šeptem do dovyřídí. Položí si ho na stolek a opatrně se k ostatním do postele nasomruje, z té strany kde leží bea a přitáhne všem duchnu víc ke krku+ vás tu ale je.. +zašeptá si+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 bře 2013 02:46

+Což samozřejmě obě tak nějak vzbudí. No Bea je zvyklá, tak se nespokojeně zamrví, zamručí a přitáhne si k sobě pandu, která hledá někoho, ke komu by se mohla nasomrovat. No jak se probudí Zuzka a vidí, že došel i Kristián, tak se hned jme přelízat Beu a pokouší se mezi ně namáčknout. Bea lehce vyhekne, jak jí dupne na žaludek, no ve vlastním zájmu se posune, aby měla Zuzka kam zapadnout a přibere do náruče i koalu, které Zuzka utekla+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 23 bře 2013 11:35

+užuž se chce natulik Bei,když tam vpadne zuza, tak si jenom povdychne a udělá jí místo+ tak.. domrvit a spat kočky. Nebo budete mít ráno kruhy pod očima
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 bře 2013 16:00

+Zuzka se spokojeně uhnízdí a jak se vzbudila, tak je i hned tuhá, až jí člověk musí závidět.
Bea se v noci trochu mrví a motá, jak je v nezvyklé pozici, hledá Kristiána, ale ten nikde, tak se ho chytne aspoň za ruku.+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix