Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Beatrix » 27 zář 2013 00:12

Jo, chcou mě tu aspoň přes noc...+né moc nadšeně+ Díky... Fakt? +usměje se potěšeně, že tam zuzka chtěla a nejistě na ni koukne, jestli se jí nezděsí+ Co? +koukne na kristiána+ No jo...+musí se tomu smát+ Tak aspoň budeme hezky sladění doma... Ne, dostala sem barevný prášky a nebolí mě nic! +poplácá na postel, ať si Zuzka sedne k ní a posune se+ Víš Zuzi...já sem měla takovou nehodu..teda my...skoro..všichni..z mýtinky..no a...asi budu potřebovat, abys mi teď chvilku doma pomáhala. Myslíš, že to zvládneš?

Kris: Nechce se mně spat...spíš čekám, jestli mi milostivě donesou něco k večeři..mám roztbitej nos, né vybitý zuby...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 27 zář 2013 00:13

(přirozená autorita, né?)

Až moc! +nalije si džus a napije se+ Já? Ale to bych si přece neto..+ušklíbne se+ Pozor, hlavně se nezmrzač! +přiskočí a upraví jí polštáře+ Dobrý? +Kočka mňoukne, že teda jako když ju tam nikdo nezvedne, tak si vyskočí, a začne se procházet prozměnu po yohannce, všechno si prohlídne, pak si jí sedne na břichou a mňoukne, že chce hladit a tváří se tak lehce panovačně očekávajícně+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 27 zář 2013 16:46

dobrýýý neboj +no má očka jenom pro číču, tak ju chvílu nechá ať si to tam očuchá a jak se pa na ní uvelebí, tak natáhne packu a začne ji ohlazovat+ no ta je heboučkáá a hodňoučká! +dlachmá ju tam a pak udělá oči na marka+ necháme si jiiii, že jooo
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 27 zář 2013 16:52

Z: mohli bysme jít někdy na maškarní za pandy, to by bylo pěkný +vyleze si na postel+ já zvládnu všechno, budu se o vás starat a vařit vám kakao! +přikyvuje+ hlavně aby ste se brzo uzdravili

K: oni ti.. chm, asi z nich taky půjdu udělat pandy +zašklebí se+ něco hned donesu, jo? něco extra dobrýho! +mrkne na holky a jde ven sehnat jídlo. No jak vyjde, tak se mu trochu zamotá hlava, že se tam na chodbě musí opřít o stěnu+ sakra.. co to.. mmh.. +promne si čelo a chvilku počká až se to zas spraví a zamyšleně vyrazí do kantýny+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Engel » 27 zář 2013 19:15

+a číča nasadí motorovku a přivírá spokojeně očka a je nádherně sametová(Lea má teď úplně úžasnej kožich!)+ Co? +nakrčí čelo+ Proč? Dyť jich máš doma dost. +nalije jí džus a ségra jí donese jídlo a chce jí to nakrájet, ale Marek ju vyhodí a chystá to yohannce, aby to mohla jest po jeho úpravě lžícou+ Zvládneš jest sama?
Engel
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 27 zář 2013 20:02

Zuzka: No...to bysme mohli. Uvidíme až bude zase nějaká akce. Nemáte mít něco ve škole na Halloween? +upraví jí pramínek vlasů, co jí leze z culíku+ No výborně! To budeme zdraví, ani nemrkneme! Co morče?

Kristian: Asi sem je urazila...+zatváří se zpytujícně+ Sem nebyla nejmilejší...néé! já zase takovej hlad nemám..+zalže+ Díky. +pousměje se na něho, že je hodnej+ A vem mi colu. Zero.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 28 zář 2013 00:00

Z: máme.. ale to je asi až za dlouhoo. nějakou masku prý máme donýst, ale vůbec nevim co budeme dělat. Morče mě už poslouchá +chlubí se+ sem ho chtěla dovýst, ale kristián to zakázal...+zamrmle+

K: +zachvilku přijde rovnou s vozíkem na jídlo, kde je několik porcí voňavé kačenky se zelíčkem, k tomu různý pitíčka a mascarpone desertíky+ Taaak dali mi jen to nejlepší! +zatváří se hrdě, ale hned pak mu prolítne hlavou taková divná bolest+ mm.. si asi.. skočím taky pro prášky.. Zuzko pomož mamce s jídlem +mávne ještě rukou a jak odchází, tak mu z nosa začne týct docela fest krev, což naštěstí Z. nevidí, tak za sebou rychle zabouchne a jde rychle najít doktora... no mezitím mu hlavou začnou prolítávat takový záblesky vzpomínek, tak se tam sotva doplazí+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » 28 zář 2013 00:03

(nojo nasazuje na zimu co)
noo třeba hledá bydliště.. a vlastně by byla tvoje, tys ji našel +uculí se a dlachmá kočenu+ podívej na ty malý pacéénky.. a ta srst! jak jí vtipně trčí z oušek! Jéé díky, jasně že jo.. ale musíš mazlit číču, ruku mám jenom jednu +udělá nevinnej kukuč+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 28 zář 2013 01:46

Zuzka: No taky takovej kostým pandy neseženeš ze dne na den! To se včas určitě dozvíš, neboj. Fakt? Poslušný morče? To bude asi unikát! No víš, sem se zrovna moc zvířata nenosijou...+zatváří se, že souhlasí s kristiánem+

Kris: No teda! To krásně voní! +úplně slintá+ Děkujém! Tak Zuzi, šup..ale já to zvládnu! +kývne jí, ať si to vezme ke stolku a pustí se do toho, no jak jí kouká přes rameno na Kristiána, tak se prvně usměje tomu "mamce", příde jí to takový vtipně milý, ale jak vidí, že Kris evidentně není v pořádku a rychle odtam vysmahne, tak se hned tak nějak vyhrabe z postele a oblíká si župan+

Z: Buď tady, já jenom něco zkontroluju...+vyběhne..no..vyjde..na chodbu+ Kristian! Kristian! +de rychle za ním+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 28 zář 2013 01:48

(Tak minulej týden se vo mě vypelichala, tak asi jo...)

Eh, to asi ne. Myslím, že toho budeme mít doma víc, než dost. A já ji nenašel, přilepila se na mě. +ušklíbne se+ Jo..hlavně doufám, že ty pacénky sou očkovaný a ta srst odblešená...+číča zamrčí, sedne si způsobně a tváří se, že obídek+ No to vížejo..+zakoulí marek na kočku očima a pak se otočí k yohannce+ No to ani omylem, já už ju mazlil až až!
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix