Manor in England

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Manor in England

Příspěvekod Beatrix » 24 pro 2016 12:17

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 pro 2016 17:54

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 04 led 2017 23:23

+na silvestra se jdou podívat před barák na famoozní ohňostroj, tak zezadu objímá Beu, dá jí pusu na krk a užívá si tu atmosféru+ nejradši bych tady zůstal ještě tak měsíc...dva.. tři.. rok +usměje se, jak tam vládne pohoda a klid+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 08 led 2017 13:25

Obrázek

Jo, tady je vždycky tak krásně...ono je to teda asi hlavně těma vánocema, ale...je to pěkný. +jak skončí ohňostroj, tak máti zahání děcka vykoupat a spat, takže tam zůstanou sami. Bea se otočí ke Kristiánovi a tak nějak zkoumavě na něho kouká.+ Sem přemýšlela...hm...no... Víš jak sme se bavili párkrát o svatbě? No tak...co si o tom myslíš?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 09 led 2017 21:48

hm? +pohladí ji po zádech a poslouchá+ ehm.. no.. +je tím takovej zaskočenej+ co si o tom myslím? +a říká si esi se mu to zdá nebo co+ co si myslím o... naší svatbě? +ujišťuje se, jestli fakt mluvijou o tomhle a kouká jí do očí+ vždyť... víš, co si myslím, pořád je to stejný +pousměje se, že by si ji rád vzal, ale ona nechce a nechce+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 led 2017 23:31

Jo...ty a já..prstýnky...šampaňský...kamarádi..rodina..znáš to. Svatba. +ušklíbne se trochu pobaveně+ Nevím, Kristian, nevím co si myslíš. Teda kdybych chtěla, tak to z tebe vytáhnu - doslova, ale...prý je neslušný hrabat se lidem v hlavě. A je to unavující... Takže...myslíš, že je to dobrej nápad?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 10 led 2017 22:01

+chvilku to ještě zpracovává+ vážně? My dva? +ujišťuje se radši, jestli není řeč o jiné svatbě a když mu konečně! dojde že ne, tak se začne až nezvykle usmívat – no moc často u něho takovej úsměv fakt vidět není+ samozřejmě že jo! Snad o tom nepochybuješ! +obejme ji pevně a podívá se jí do očí. Už se neusmívá, ale tváří se tak dojemně vážně a láskyplnně na ni kouká+ Bea... já tě miluju. Nikdy nebudu nikoho milovat víc než tebe, vždycky jsi pro mě byla jediná... +pohladí ji zlehka po vlasech+ a momentálně jsem ten nejšťastnější člověk. Vážně.. vážně si mě chceš vzít?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 led 2017 19:14

Nikoho jinýho, než nás tu nevidím... +přikývne+ No...nechci tě do ničeho nutit... +zajede mu rukama pod rozeplej kabát přes hrudník až na záda a dívá se mu do očí. Musí se usmát. Tak nějak spokojeně a šťastně.+ Ja, ich will. +odpoví potichu, ale pevným hlasem. Stoupne si na špičky a zlehka mu olíbne rty+ Ich liebe dich auch... Co říkáš osmnáctýmu únoru? +vybalí na něho rovnou s teď už trochu pobaveným úsměvem, jak očekává jeho reakci+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 12 led 2017 23:36

+hrozně spokojeně si ji u sebe drží a vypadá, že už ji asi ani nepustí+ do tohohle mě rozhodně nenutíš.. spíš naopak, nikdy bych do toho nechtěl nutit tebe +dá jí pusu do vlasů a jemně jí políbí na rty a pak ještě jednou.. a ještě jednou+ ty... ty už máš datum? +podívá se na ni překvapeně a cukne mu koutek+ Já jsem samozřejmě pro! jakýkoliv datum jenom budeš chtít, jsem pro! +směje se spokojeně+ už víš, kde se cheš vdávat? +omufne jí ouško a nadechne se vůně jejích vlasů+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 led 2017 22:55

Já bych se ani nenechala...+přitulí se k němu a vzdychuje jeho vůni+ Mhm...+zatváří se svatosvatě+ Sem o tom v noci přemýšlela... To je hezký datum, 18.2. ne? Teda škoda, že není rok 2018, ale rok čekat nechci! M-m...+zavrtí hlavou+ To si musím ještě rozmyslet...nebo ty máš nějakej nápad?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix