Manor in England

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Manor in England

Příspěvekod Kristián » 15 led 2017 00:19

to je pěkný datum to jo +přikývne+ né, to ne.. rok 2017 je k tomu ideální +usmívá se spokojeně+ stihneme všechno naplánovat?
No kde.. +zamyslí se a nakrčí čelo, protože taky nemá naprosto tušení+ vůbec nevím +zavrtí hlavou+. Já bych si tě stejně vzal klidně tady a teď +dá jí hezkou pusinku+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 led 2017 14:04

+Nakrčí nos+ Sedmnáctka je taková divná...ale to je fuk. Naplánovat? No...akorát musíme pronajmout místa...a jídlo a tak se stejně dělá maximálně den-dva předtím, takže...jo. Pokud budou mít všichni čas, není co řešit.
Tady slavíme vánoce! To je moje speciální vánoční oáza. Ale vůbec mě nenapadá, kde bysme se měli vzít. Přinejhorším zajdeme na radnici, hm?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 17 led 2017 16:19

Není.. je pěkná a sedmička je přece šťastný číslo! Teda ty jsi skromnost sama +s úsměvem nad ní zakroutí hlavou+ musíme jít vybrat prstýnky.. a šaty si musíš vybrat, to taky nebude asi jen tak...
Noo, tak by to mohla být i svatební oáza? +pohladí ji po zádech+ Na radnici teda nepůjdem +zavrtí rozhodně hlavou+ Budeš mít krásnou svatbu, žádnou radniční! Chtěla bys to na nějakým zámku, hradě? Možná bysme prvně mohli vybrat stát +cukne mu koutek a tak mile na ni kouká+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 led 2017 22:24

Jo, to je pravda. Sedmička má přinášet magický štěstí. Tak uvidíme.
To je znouzectnost. Nemůžu si vymýšlet, když se chci vdávat do měsíce a do dne! Ty budeš nosit prstýnek? +podívá se na něho zkoumavě+ To by pak možná byly nejlepší jenom hladký kroužky, hm? A z čeho bys je chtěl? Platina, wolfram, titan?
Náááhodou, kamaráááde, já už šaty mám, abys věděl. Zuzka mi nasbírala takový kvanta katalogů, že sme vybraly docela rychle.
Já nevím, možná jo...ještě uvidíme. Proč ne? I na radnicích je to hezký. Ale prosímtě, je to svatba, nebudu tam muset žít zbytek života. Možná jo, zámky mají krásnej interiér. To je těžký, ale zúžila bych to na Evropu...asi...+neurčitě+
A...jak si to vůbec představuješ s rodinou, když...tam nebude tvá matka? Chceš, aby tě tam odvedla moje? Mě asi pak povede Hans...+zamýšlí se+

(editováno)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 02 úno 2017 21:56

To víš že budu +usměje se na ni+ hladký? no pro mě určitě.. ale pro tebe? A co ta si tam nechat něco vyrýt? datum a tak...Z toho všeho se prsteny dělají? +směje se+ kde jsou ty časy, kdy to bylo zlato a stříbro!
Ty už máš šaty.. m.. +zamyslí se+ musím si rychle nechat ušít oblek.. superrychle.
No právě.. je to svatba, nevdáváš se přece dvakrát do roka, takže to bude na nějakým hezkým místě.
No já.. chlapa někdo vede? +překvapeně+ já myslel, že si tam na začátku obřadu stoupnu a počkám až začne hrát hudba a někdo tě přivede..
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 úno 2017 22:16

Nevíím, netuším, jestli jsi ten typ... Hladkej prstýnek se hodí ke všemu, to se mi líbí. A dá se k němu přidat ještě jeden ozdobnej. Dovnitř určitě - abys nezapomněl, kdy mi donést kytku! +zasměje se+ Mhm...dnes už se dělají snad úplně ze všeho! Dávno pryč! +poplácá ho po zádech+
Obleků máš plnou skříň, tak si můžeš vzít ten černej sváteční...nebo jinej černej sváteční, ne?
No to fakt ne, ale spíš mi záleží na tom za koho, než na tom kde... +natáhne se a dá mu pusinku+
Mhm, já myslím, že by tě na začátku měla dovést matka...nebo ty ji...nejsem si jistá jak to regulérně je, ale ženicha matka, nevěstu otec. Ale klidně si tam můžeš jen tak dojít, to záleží na tobě...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 03 úno 2017 23:13

Normálně prstýnky nenosím.. ale tenhle budu +dá jí pusu na nos+ tak to abys dostala dva! Nojo, proto se tam ty data dávají +rozesměje se, že ho to nenapadlo+ lepší než mít upomínku v mobilu! +přitulí si ji hezky k sobě+
Tsss.. to by byl.. speciální sváteční! +zakroutí hlavou že tomu bea jako vůbec nerozumí+ to nejsou stejný obleky, jenom tak vypadají!
no.. +zamyslí se+ ale zase když tam budu stát, tak nikdo neodvede mamku.. takže asi jo +přikývne, že se s mamkou tak nějak odvedou navzájem+ kdy půjdeme vybírat ty prsteny?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 úno 2017 21:40

Tak jo. +usměje se spokojeně+ Třeba mně ještě někdy nějakej koupíš...
Jojo, to je pro zapomnětlivý chlapy, víš! +plácne ho do ramene+
Jo tak...no tak jo, jestli chceš. Jen tě nechci zbytečně nutit vybírat si extra oblek...
+usměje se+ Dobře...ale jestli nechceš, tak fakt nemusíš! +koukne, že jako faaakt nemusí a jdou pomalu dovnitř+ No...před svatbou? +uculí se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 11 úno 2017 13:44

Já ti koupím klidně na každý prst jeden +dá jí pusu do vlasů+ náhodou, já si vybírám obleky rád. To musí přesně sedět, to nejde si koupit jen tak.. v obchodě
před svatbou? teď je před svatbou! +plácne ji cestou dovnitř po zadečku+
+vejdou dovnitř, tak jim nalije skleničku šampáňa+ tak.. na mou krásnou budoucí ženu
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Kristián » 14 úno 2017 16:46

+v mezičase jí dojde balíček.. plus přáníčko, který ti dojde předpokládám dnes do schránky+
Obrázek
Obrázek
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix