Wohnung in Wien

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Wohnung in Wien

Příspěvekod Beatrix » 28 bře 2013 15:20

Oli: Už deme...+né moc nadšeně, no vezme si časák a dou Zuzce s Biancou pomoct+

B: Teda, tobě to de! +usměje se a zatváří se obdivně, jakýho má skvělýho chlapa a pohladí ho po ramenech+ Sice to není daleko, ale s dětma přes vídeň...možná by bylo rychlejší je tam dovézt..sou tam velký garáže..+už je oblečená a napůl namalovaná, tak mu olíbává rty+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 28 bře 2013 19:13

že.. jakobych to trénoval! +uculí se a hezky ji pusinkuje+ půjdem do kina s něma, nebo zajdem na nějakej jinej film? +je to nějaký multikino předpokládám+ a šup +poplácá ji po zadečku+ dooblíkat! +okousne jí ještě krček+

Co vy, ste oblečení? +houkne na děcka a otočí se+ ne Zuzko, králici do kina vážně nesmí. Bude tady na tebe čekat, jo?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 30 bře 2013 02:17

Beztaks buzeroval Memory, když byla malá! +ušklíbne se+ Noo...né, že bych nefandila Jackovi a Obrům..ale..+koukne na něho+ mohli bysme jít na něco jinýho..dala bych si něco akčního...s policajtama...a SWAT...+jj ve vídni určitě+ už su skoro hotová! +odskočí si domalovat voko, přelije se parfémem, doobleče se a počítá děti a havěť+

Z: +povzdychne se+ No tak jooo...+protáhne a vrátí králíka mezi ostatní+ Už sme! +a všichni tři tam čekají úplně nastartovaní a vypadají pomalu jak školka+

B: Já už taky jsem! +ujistí kristiána důležitě, aby se na ni náhodou nezapomnělo+ A byla jsem se i vyčůrat. +usměje se takovým tím odzbrojujícím úsměvem, že očekává pochvalu+

O: +protočí oči nad Biancou a kontroluje hodinky, že s takovou to nestihnou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 30 bře 2013 12:02

já? néééé +směje se+ no to víš, výchova je občas potřeba. Tak slečna má chuť na chlapy v uniformách, co +plácne ji po zadečku+

Z: aji boty máte zavázaný? +radši si dřepne a dováže zuzce polorozvázanou botu+Tak deme... a pomalu z těch schodů! +když vidí jak se děcka rozběhly dolů+

B: no ty seš nejšikovnější! ostatní pak budou běhat na záchod uprostřed filmu a ty uvidíš všechno +pohladí ju po vláskách a jdou s Beou za nima+ nechybí nám nikdo, žene +dojdou k autu, tak jim otevře dvéře a nechá děcka naskákat dovnitř+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 30 bře 2013 14:45

Tak poď, ty můj výchovnej poradce! No...klidně i na ženský...+usměje se nevinně+

Z: Máme! +tvrdí a chce protestovat, že to máá zavázaný, no ale rači neprovokuje a nenápadně se natočí k bei+ Ale já sem nebyla na záchodě! +kouká na ni očima jak tenisáky+

B: +trochu na zuzku zírá+ No...tak běž?

Z: Ale mně se nechce! +nešťastně+

B: Tak proč bys chodila?

Z: +kouká za Biancou a Krisem+ Protože budu muset jít až bude film!

B: Ale prosímtě, nebudeš muset. Navíc nutnost jít na záchod je až před filmem a to stihneš. +mrkne na ni+

Z: Ale co když se ztratím?

B: Neztratíš, protože pudeme hromadně. +ujistí ju, načež si Zuzka oddychne a letí s děckama dolů+ No to sou mi věci..+zakroutí nad tím hlavou, sejde dolů a zkontroluje je, jestli sou dobře připásaní v sedačkách-nebo na takových těch podstavcích..i když tam se možná pásy přizpůsobujou děckám..+ Tak můžem. +sedne si vedle kristiána a do GPS naťuká kam ho to má navést+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 30 bře 2013 20:45

+jak slyší to o ztrácení tak se na Zuzu otočí+ ale prosimtě, my bysme tě přece nenechali aby ses nám ztratila.

tak jedem ať to stihnem +vyrazí městem a zachvilku jsou na místě, tak zaparkuje v garážích+ tak a pamatujte si kde máme auto. pět ef, jasný? +mrkne na děcka a vedou je do kina+ vy ste teď jedli, co.. tak to asi ani nebudete mít chuť na popcorn.. +uculí se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2013 13:43

Z: Fakt? +rozzáří se a jak vystoupijou z auta tak se hned chytne Kristiána za ruku a jak to vidí Bianca, tak si hned uzme jeho druhou ruku a obě se spokojeně usmívají+

Oli: Jasný. +moudře, že jasná páka, si to pamatuje a všichni skupinově zakřičijou+ Néé! Chceme popcorn! +a bianca dodá,+ Máme hlad! +a pokyvuje přitom hlavou, že jako je to vážný a popcorn musí být+

B: +musí se tomu smát a poplácá krise po zádech, že je jak profesionál s děckama a uzme si Oliho pod křídlo+ Tady je teda lidí! Tak vy běžte pro popcorn a my skočíme pro lístky.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 31 bře 2013 14:14

+začne se culit, přesně to s popcornem čekal+ no tak dobře, nějakej malej vám koupím +uculí se+ Tak jo, sejdeme se.. u těch záchodků +kývne kde+ a pro nás vem lístky na.. mmmm +kouká co je tam za filmy+ hele S.W.A.T.. přesně to by se ti mohlo líbit +mrkne na beu a jdou na popcorn+

Oli: +jak jde oli s Beou na lístky, tak se hned hrne k pokladně+ já to řeknu, já to řeknu! +Doběhne tam+ Dobrý den, tři dětský na jacka a obry a dva dospělácký na swat! +a tváří se jak už je velkej že objednává lístky+

Kris - holky: tak jakej byste chtěly? Ten velkej nee.. by vás bolelo břicho.. tak ten střední jo? Podělíte se s Oliverem nebo mu koupíme radši vlastní? A... asi Colu, co...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2013 16:27

Bea: Neboj, vezmu! +natáhne se a dá mu pusu+ Neztraťte se nám! +jak dojdou k pokladně, tak se snaží nesmát Oliho důležitosti, zamrmle si, že celej tatínek a kývne na prodavačku, aby jim to namarkovala a podá Olimu i peníze, aby to zaplatil+

Z: +sice asi párkrát v kině už byla..i když nijak moc asi ne, ale rozhodně není zvyklá si tam nějak nakupovat, tkaže spíš tak kouká a zírá co tam všechno mají+

B: +no bianca je zvyklá, takže ta hned ukazuje samozřejmě na největší popcorn+ Ale ten střední je maleej! +postěžuje si, no vidí, že vyhandluje aspoń dva+ Olimu zvlášť! On nemá rád sýrovej! A já já! A Zuzka určitě taky, žejo? +dělá oči na zuzku no ta vůbec netuší co odpovědět, tak trochu zoufale koukne na Kristiána o pomoc+ Jo colu! +ujišťuje ho hned a docela je na ní vidět, že jim ju mamka zakazuje+

+Bea zatím s olim zacálujou a dojdou k záchodkům a Oliver bei vykládá, že teď týden hlídali Maxe a co s ním vyváděli+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 31 bře 2013 19:28

+olie zaplatí a kontroluje paní jestli mu dobře vrátí a zbytek peněz hrdě odevzdá Bei+ Doufám, že mi nekoupili sýrovej popcorn..

kris: Ale není malej, z velkýho Vám bude leda špatně. Takže vy sýrový jíte žejo... Tak šup +objedná holkám sýrový popcorny, Oliemu bez, k tomu třikrát colu a podává jim to+ a neste to opatrně ať vám to nespadne. +jemu s Beou veme jeden velkej sýrovej a dvě coly, takže má co dělat aby to dohromady s Olieho dávkou nějak odnesl+ potřebuju pomoc! +jak vidí ty dva+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix