Manor in England

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Manor in England

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2017 00:27

To bysme jenom uvítaly. Ale vím, že máš časově náročnou práci... Mh...což mi připomíná...Zuzka mají příští týden ve škole takovou tu akci "co dělá můj táta"...asi nebudeš mít čas tam zajít, co? Kluci už ukecali Engela, takže ten teď piluje svou kariéru obchodníka s nemovitostma... +ušklíbne se+
Jo, zní! Celý je to takový...nový! Fakt? Ty seš nejhodnější! +natáhne se a vezme si od něho pusu+ Já ti za odměnu nebudu zakazovat chodit s Ericem na pivo. +blahosklonně. Vyleze ze sprchy a omotá kolem sebe osušku a jemu taky podá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 11 bře 2017 13:57

mám.. ale poslední dobou se snažím! +že je s nima fakt víc+ mhm.. co dělá můj táta +cukne mu koutek, při představě, jak tam vybalí svoji sniperku a bude popisovat svou práci+ Čas si udělám.. a opráším svou architektonickou (nebo jak se tomu nadává) kariéru!
Nový, ale dobrý! +plácne ji po zadečku, jak leze ven a zálibně ji při tom sleduje+ no teda! ty seš ale nejhodnější manželka pod sluncem! +dá jí se smíchem pusu a omotá se ručníkem+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 12 bře 2017 18:25

Jo, to jo. Zuzka mně minule povídala o tom, že ste spolu hráli sázky a dostihy. +usměje se+ Vážím si toho, že si na ni uděláš čas. Je na tebe hrozně fixovaná a nese strašně těžko, když tě dlouho nevidí.
Mhmmm...+taky se musí smát+ á můj bytový architekt! +objeme ho a dá mu pusu+ Kdo by mu jenom odolal!
Já jsem totiž to...velkoduchá? Velkorysá! Tak. +dojde do pokoje, zahodí osušku a oblíká se+ Musíme jít najít toho medojeda co sme dostali, aby někoho nestihl vykastrovat...četla sem si o něm na wikipedii dost děsivý věci...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 bře 2017 10:24

hráli.. a skoupila mi všechny nejlepší koně! +zakroutí hlavou+ příště prý budeme hrát Monopoly.
No jistě, zaměstnání snů +usměje se a pohladí ji při polibku po zadečku+
jo velkorysá.. hlavně abys na to pivo nezačala chodit s náma! +směje se+ to nebude tak hrozný ne? +taky se začne oblíkat+ přece by nám yohannka nedala něco.. +a medojed vykoukne z podpostele+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 bře 2017 20:41

Joo to ona dělává! Řekla bych, že podvádí, ale neumí to...Monopoly? Jak se to hraje? Vždycky sem o tom slyšela, ale nikdy sem to nehrála a ani nevím o čem to je.
Ale né, že se tam pak nechzáš obluzovat učitelkama! Vždycky po tobě tak divně koukají...+zamračí se+
Pampadam...a to by vadilo?
No já nevím, poté co sem si o něm včera přečeta...teda nevím nevím, doufám, že se nám ho podaří ochočit! Ale projistotu se před ním moc nepromenáááduj! +plácne ho po zadku+ Ježíš! +odskočí jak uvidí zvířátko a rychle se začne usmívat, aby si to náááhodou špatně nevyložil+ No ahooooj! Kdepak ty ses tu vzal?! +koukne po Kristiánovi+ Seš si tou yohannkou tak jistej??
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 19 bře 2017 14:08

V monopolách jde hlavně o nákup.. nemovitostí a tak a pak z toho máš prachy.. něco jako v těch dostihách, ale rozmanitější, to by se ti taky líbilo +směje se+
a co když budou chtít radu od pana Architekta? +zatváří se hrozně nevinně+
noo... s náma by ses hrozně nudila, víš +pokývá hlavou a dá jí pusinku+ to by tě nebavilo
+jak uvidí zvíře, tak má na sobě v cuku letu kalhoty+ co všechno si o něm ještě četla? +obezřetně ho pozoruje, a medojed se olízne a už běží k nim aby jim vočuchal nohy+ noo.. asi tak, jestli něco udělá, tak něco udělám yohannce! ale radši se nehýbej...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 16:31

Ale, aleee! +rozzářijou se jí oči+ Jaktože sem to nikdy nehrála?!
Tak je pošleš za paní architektovou a ona už jim to vysvětlí! +ušklíbne se+
Pche, já toho o těch vašich chlastačkách už zaslechla...
+Musí se smát, jak vidí jak je rychle oblečenej+ No hodně-hodně zajímavý věci! +chvílu čeká, esi je nehryzne, ale když jenom čenichá, tak ho zkusí opatrně pohladit+ Ty budeš ale hodnej kluk, žejo? A neudělat ze mě vdovu, že neeee?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 19 bře 2017 17:19

takže mám pro tebe dárek k narozeninám +směje se+ ale ne, seženu to dřív a zahrajeme si
jo, paní architektovou, nojo.. ta má totiž taky moc dobrý vkus +obejme ji a zlehka ji políbí+
sim tě.. nebylo co zaslechnout +mávne rukou.. některý si ani moc nepamatuje+
+když má to nejdůležitější zahaleno, tak už se přecejenom cítí líp+ jasně že bude +a medojed ji olízne ruku+ tak pocem.. +zvedne ho a medojed vtipně čenichá a tlapame se o něho opře+ máš hlad? +no medík jak kdyby rozuměl, málem přikyvuje+ hmm.. a nečetlas co tak žerou? kromě lidí...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2017 22:26

Pffch až? Tak jooo! +spokojeně+
Ten nejlepší! +olíbne mu rty a pohladí ho po zádech+ Zrovna nedávno jedna kolegyně v práci říkala, že domů potřebujou bytovýho architekta...by mě zajímalo, jestli myslela někoho konkrétního...
V tom bych nesouhlasila...kamerový záznamy, který mimochodem kolujou na interním youtube, jsou pěkně virální....
Eeee...maso...myslim? +zapátrá v paměti a ohlazuje zvířátko+ A když mě budeš zlobit, tak tě kousne do nohy! +směje se Kristiánovi+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 03 dub 2017 09:59

a roznesete mě na kopytech, co +směje se+ to budou úžasný rodinný večery! +omufne jí mile ouško+
no neříkej, že jsi mě nedoporučila +zatváří se naoko že přichází o kšefty+ ty záznamy mimochodem se neměly vůbec dostat ven...měla bys udělat probírku v personálu...
do nohy? mě? ale to né, to bude kámoš, žejo? +koukne na zvíře a to se jenom olizuje+ jdeme sehnat maso! +lapne medojeda pod pažu a zavolá si o snídani na pokoj.. a hromadu masa+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix