Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Marcus_Kraft » 10 říj 2015 11:47

+Podívá se na Byrona jak se metrákovej pes dívá na štěkajícího yorkšíra+ Hlavně, že v tom máte jasno, mladíku. Jistě máte dost zkušeností k tomu, abyste si byl svými závěry jist! Kolik matek už jste spravoval po zpackaným domácím porodu? Kolik lidí už vám umřelo pod rukama? Povídejte! Rád si poslechnu vaše odborné zkušenosti!

+zavrtí hlavou+ Nedoporučuji vůbec žádný typ přemisťování, ale když je to nezbytné, tak prostě co nejmíň. V době skype to snad není takový problém. Riziko tu prostě je a já bych ho být vámi minimalizoval a nepodceňoval.
Chia jsou fajn...i když do polívky..no když vám to chutná. Císařský řez není problém, když je matka i dítě fyzicky v pořádku.
To rád slyším...

Porodní asistentku?! +být to Amon, tak teď září rudě+ Proč ke mně vůbec chodíte?! Když máte PORODNÍ ASISTENTKU! +zafuní a zahodí co drží v rukách tam na stolek+ Ano, jsme přece kouzelníci, tak si můžeme dovolit riskovat kvůli svýmu pohodlí životy našich dětí. Výborně. +hodí jí utěrky papírový+ Ještě jednou vám to zopakuji - mladá dámo - přemisťování je podle mého názoru v těhotenství vrholně ohrožující plod - natož těsně před porodem, po něm, či dokonce v průběhu! Zkuste mimino propasírovat přes sítko a pak ho zase poskládat! Bude z toho určitě celý štěstím bez sebe! Jestli chcete mít doma na zbytek života retardovanýho dementa, tak směle do toho! +je tak trochu vzteky bez sebe, že si dovolijou dojít k němu, plánovat s ním porod a pak mu řeknou, že budou rodit doma s asistentkou+
Že vy jste ve stresu je tomu prckovi úplně jedno, ve stresu budete i doma, a počkejte v jakým stresu budete, až nebudete mít po ruce personál a přístroje! Tohle je prvotřídní zařízení! Máme tu luxusní soukromé pokoje s naprostým soukromím, že ani doma se nemůžete cítit tak dobře jak tam a vy tím pohrdáte?! Víte jakej je porod masakr? Zajděte si na sál a podívejte se na to! Určitě by ty dámy doma neřvaly, nekrvácely a nemuseli bysme je pak týden zašívat! Prostě by se usmívaly a během minutky by šťastně chovaly bábetko, že! Kdybyste mi řekla, že chcete rodit do vody, že chcete rodit v bazénu, sauně, sakra i kdyby měl být porodníkem v nemocnici tadyten! +ukáže na Byrona+ Tak řeknu fajn, uděláme to. Ale na domácím porodu se nebudu podílet! Porod je vždycky primárně boj o život - obou, to si laskavě uvědomte a TEĎ hned si rozmyslete, jeslti chcete, abych byl váš lékař, nebo ne!
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 16:00

Tak dyť oni nemaj žádnou chuť skoro... akorát to upravuje konzistenci, mně se líbí ten rosol co z toho pak je. +zazubí se+
No ale já... +otevře pusu, že něco namítne, ale když se do ní tak pustí, tak jen kouká, až ji zapomene zavřít+ dyť já vím, že to bude hnusný a krvavý a že to bude bolet jako prase, jasný. +stiskne rty, a začne si otírat břicho od toho gelu+ nepředstavuju si, že to nějak zázračně prodejchám a prcek vyleze během pěti minut s omluvou. +zamumlá a kouše se vevnitř do tváře+ a nehodlám si to vydupoat za každou cenu, když nebude všechno před porodem stoprocentně v pořádku, tak na tom samozřejmě trvat nebudu. ale odmítám z toho mít trauma půl roku předem. +koukne na něj a popotáhne+ nechcu rodit někde na sále co je velkej jak tovární hala a nechcu ležet s rozcapenýma nohama před kolegiem mediků a nechu aby na mě někdo řval že neumim tlačit, nechcu aby mě rvali do nepřirozenejch poloh a roztříhali mě až na zadek, když to nebude nutný, a nechcu aby mi naschvál píchali vodu a uspěchali to, protože to chcou stihnout do konce směny. +rozhodí rukama a rozbrečí se, pač s ní hormony máávaj, a nějak to nedokáže ovládnout+ sakra. +popotáhne, a je na sebe děsně naštvaná, že mu dovolí z ní dělat malou holku a že ten pláč nedovede vůlí zastavit, tak si vezme další kapesník a vysmrká se+ já jsem... akorát... chtěla vidět svý dítě na ultrazvuku. +zavzlyká srdceryvně+ nešahej na mě. +vykroutí se byronovi+ a vy na mě nekřičte. +zamračí se na Marcuse a otírá si slzy+ já musím na záchod. +zamumlá, pač cítí jak jí teče řasenka až po tvářích+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 10 říj 2015 16:48

+Furt funí a vypadá hoodně hodně vytočeně, ale jak to z Vici padá, tak nak nakrčí ret - jakože nechápavě, kde na něčem takovým vůbec byla, že by to tam snad praktikovali (což fakt nedělají), povzdychne si, promne si čelo a podá jí krabičku s kapesníkama. Sedne si na židlu vedle lehátka a promne si spánky+ Slečno-+zarazí se a opraví se+ paní, vypadám snad jako někdo, kdo vás dotáhne za nohu na sál, nechá vás očumovat bandou blbečků a připraví vám esteticko-bolestivé peklo? +říká jí to spíš už mile-chápavě-domlouvavě+ Já jsem prvotřídní doktor, můj plat mi závidí i president a tahle nemocnice je to nejlepší, co si může kdokoliv jen přát. Navíc i v normálních porodnicích se už naprosto běžně rodí na pokoji. V soukromí. Na sál se jede až v případě komplikací. A na VIP pacienty si snad nedovedu učně. +chytne ju za ruku, kterou ji příjemně teplýma rukama stiskne a tváří se fakt už hodně domlouvavě+ My Všichni uděláme všechno - naprosto všechno pro to, abyste se tu cítila dobře a všechno proběhlo alespoň výhledově bez komplikací. Ale to nemůžeme, pokud nebudete tady. Viděla jste vůbec naše pokoje? Sakra vždyť i já bych chtěl rodit jenom proto, abych tam mohl trávit noc! +mrkne na ni+
Uvidíte svý dítě na ultrazvuku a budete mít porod, o kterým -bohužel pro vás- nebudete moct dalších dvacet let vykládat krvavý historky, ale musíte mi dovolit to tak zařídit. Tady. +dívá se na ni skoro už prosebně+
Dobře...+pustí ju a odtáhne se+ Jestli chcete jít na záchod...+mávne ke dveřím, ať si klidně zajde+
Než vás vůbec napadlo uvažovat o domácím porodu, měla jste se zeptat jak to tady chodí a podívat se, jak to tady vypadá - když z toho máte takový strach. Ne sáhnout po možnosti, která vás potencionálně zabije.
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 19:59

+děsně moc a děsně hrůzpstrašně se na něj mračí, protože jeho žena si teda může rodit kde ona bude chtít a taky mu to chce říct, jenže ona pak uteče pryč+ Vicky, počkej! +zavolá za ní, ale nejde za ní, protože chce být sama, tak ji chvíli nechá a otočí se k Marcusovi+ Hele... +začne, koukne na něj a olízne si rty+ Tak já to s ní doma zkusím probrat a zkusím ji přesvědčit, aby si to ještě rozmyslela. Já taky nechci, aby se jí něco stalo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 20:52

+kouká na něj a brečí, pač je na ni ošklivej, a taky protože se sama děsně bojí, a když je na ni hodnej, tak zase brečí, že je na ni hodnej, a celkově se nemůže dočkat, až bude mít od těhotenskejch hormonů pokoj :D+ já hned přijdu. +hlesne a uteče na záchod, tam se dá trochu do pořádku, uklidní se, prodýchá to, a umeje si rozteklej mejkap, opláchne se, a pořádně vysmrká. pak na sebe koukne do zrcadla, pohladí si břicho, a s povzdechem vezme za kliku a vrátí se. vleze do ordinace, a tak nervózně se na ně usměje+ no... ale u porodu asi nebudete vy, ne? +posadí se zpátky na lehátko a koukne na Marcuse+ předpokládám, že tady máte mnohem víc vážnější práce, než asistovat u porodů. +pousměje se+ já... si přečtu nějaký brožurky o nemocnici, a kouknu se na stránky, jak to vypadá. a příště vám řeknu, jak jsme se dohodli. +slíbí, a usměje se bokem na Byrona, že se o tom pobaví spolu+ to jen že... znám dost holek, který šly rodit do porodnice, a mají z toho fyzický i psychický následky, a tak. +kouká usilovně na toho mrože+ jo, já... já vám věřím. +usměje se na něj+ zjistím si tady o tom víc a ještě to zvážím. +přikývne+ a mohli bysme to...? +ukáže na ten ultrazvuk, a trochu se uculí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 11 říj 2015 11:56

Ano? +podívá se na Byrona co jako teď a přikývne+ Dobrá volba. +pochválí ho způsobem, jako by ho podrbal za uchem :D +

No..prosím...+pokrčí ramenama, ať si teda hned přijde a zatím jí nalije z ledničky džus, kterej jí dá hned jak dojde+ Proč bych u porodu nebyl? +nechápavě na ni kouká+ Kdo by tam měl být jinej? Teda bude tam ještě sestra a naše paní primářka z gynekologického oddělení, ale já tam budu určitě, protože ona není čarodějka a sice umí perfektně odrodit děti a postarat se o ně, ale mrtvý zpátky vytáhnout neumí. +Což Markus tak trochu jo no...ale to dál nekomentuje+ To sice mám, ale jak jsem řekl - vy jste VIP a já udělám všechno pro Vaše zdraví ať už chcete, nebo ne.
To si klidně přečtěte, ale můžete si to taky rovnou projít. Sestra vás ráda provede pokoji i případně tedy sálem. +polkne, že jiný, než to svoje řešení nebere a zhluboka se nadechne+
+zvedne obočí+ A kolik holek znáte, který rodily u nás? Garantuju vám, že kdyby rodily tady, tak mají pět dětí a prosijou o další! +mrkne na ni+ To byste měla. V tomto ohledu jsem jedinej člověk, kterýmu byste měla věřit.
Jistě...+přikývne+ A sundejte si rovnou podprsenku, projedu vám i ty prsa...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 18:07

já nevim, nějakej... řadovej doktor. +uculí se trochu+ no... tak doufám, že tam nebudete potřeba. +pač budou všichni naživu, a snad nebude koho vytahovat zpátky :D+ my si to projdem. i sály, až tam teda nikdo nebude rodit. +přikyvuje, vyskočí jak březí laňka na lehátko a svlíkne si triko a rovnou teda i podprdu, aby to měli najednou, no trochu se stydí+ pět nééé, my snad skončíme maximálně u dvou. +uculí se na Byrona a odloží si tam někam oblečení a neví honem kam s rukama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 17 říj 2015 15:41

Řadový doktory tady nevedeme...to bysme byli hodně špatná nemocnice... To já taky...
Oni by vás tam ani nepustili, kdyby tam někdo rodil...+ujistí ji+ Dva jsou ideální počet..víc už je na antidepresiva...
+vezme gel a ultrazvuk a prvně jí s naprosto profesionálním výrazem projede prsa - stejně kouká většinu času na monitor a udělá pár snímků+ vypadá to dobře...žádné známky nějakých negativních změn...ale hlídejte si to....+dá jí na hrudník utěrky -jednak aby se utřela a třeba i aby se nemusela dál stydět a nageluje jí břicho+ Tákže....+zadívá se na monitor, chvílu krčí čelo a hledá hledá a pak se natáhne a zesílí reprák+ No jasně...+a už hezky slyšijou srdíčko+ Takže to je vaše dítě....tady má ruce...nohy...a...+podívá se na ně+ chcete vědět, jestli je to kluk, nebo holka? ...
A tady hlavu...a tady to nafotíme...+párkrát hodí scan do PC+ a já vám to pak vytisknu...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2015 17:15

že jo, já bych ani víc nerodila. +přikyvuje, a nechá se vyšetřit, nebojí se, ale stejnak v ní trochu hlodá červíček, co tam najde... no naštěstí nic, tak se poutírá, a už jí ta nahota ani moc nepřijde :D, nechá si opatlat břicho, a se špatně skrývaným nadšením se zazubí na byrona, že už to jako bude, napjatě civí na monitor, a hledá tam v tý šedý něco míň šedýho+ páni... +pousměje se a polkne, pač jí to přijde úplně neuvěřitelný+ Je to dítě! +uculí se, když se tam cosi objeví+ no... taky to moh bejt dinosaurus, že jo. +zasměje se, ale tak jaksi dojatě, a rukou našmátrá byronovu, tak jako nenápadně+ a má hlavu! +zamumlá tak nesouvisle potěšeně, a musí si trochu zamrkat, jak slyší ten tep a vůbec vidí, jak se tam mele a máchá končetinama+ je úplně po tobě. +uculí se na Byrona, tak pěkně+ taky nevydrží chvíli v klidu. a má dvě nohy. +zazubí se+ nee, my se necháme překvapit. +zavrtí hlavou, a nemůže z tý matlaniny na monitoru spustit oči+ já teda nepoznám, co je hlava, a co je zadek, ale je moc krásný. +culí se, a trochu si popotáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2015 00:23

+při zmínce o pěti dětech se trochu vyděsí a nenápadně se skloní k Vici na lehátku+ Hele, že nebudeme mít pět dětí, kočko. +pošeptá jí tajně a drží ji za ruku, když může+ Já bych teda nejdřím počkal, jak nám to půjde s tím jedním. +koukne na ni a trochu se usměje a pak koukne na monitor a vyvalí oči+ Páni! To je dítě a jako naše. +prohlásí velmi inteligentně a pak se začne strašně moc usmívat+ Vici, my budeme mít dítě a tady tohle. +kouká na ni tak zamilovaně a zblble a chvílema na monitor+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix