+Podívá se na Byrona jak se metrákovej pes dívá na štěkajícího yorkšíra+ Hlavně, že v tom máte jasno, mladíku. Jistě máte dost zkušeností k tomu, abyste si byl svými závěry jist! Kolik matek už jste spravoval po zpackaným domácím porodu? Kolik lidí už vám umřelo pod rukama? Povídejte! Rád si poslechnu vaše odborné zkušenosti!
+zavrtí hlavou+ Nedoporučuji vůbec žádný typ přemisťování, ale když je to nezbytné, tak prostě co nejmíň. V době skype to snad není takový problém. Riziko tu prostě je a já bych ho být vámi minimalizoval a nepodceňoval.
Chia jsou fajn...i když do polívky..no když vám to chutná. Císařský řez není problém, když je matka i dítě fyzicky v pořádku.
To rád slyším...
Porodní asistentku?! +být to Amon, tak teď září rudě+ Proč ke mně vůbec chodíte?! Když máte PORODNÍ ASISTENTKU! +zafuní a zahodí co drží v rukách tam na stolek+ Ano, jsme přece kouzelníci, tak si můžeme dovolit riskovat kvůli svýmu pohodlí životy našich dětí. Výborně. +hodí jí utěrky papírový+ Ještě jednou vám to zopakuji - mladá dámo - přemisťování je podle mého názoru v těhotenství vrholně ohrožující plod - natož těsně před porodem, po něm, či dokonce v průběhu! Zkuste mimino propasírovat přes sítko a pak ho zase poskládat! Bude z toho určitě celý štěstím bez sebe! Jestli chcete mít doma na zbytek života retardovanýho dementa, tak směle do toho! +je tak trochu vzteky bez sebe, že si dovolijou dojít k němu, plánovat s ním porod a pak mu řeknou, že budou rodit doma s asistentkou+
Že vy jste ve stresu je tomu prckovi úplně jedno, ve stresu budete i doma, a počkejte v jakým stresu budete, až nebudete mít po ruce personál a přístroje! Tohle je prvotřídní zařízení! Máme tu luxusní soukromé pokoje s naprostým soukromím, že ani doma se nemůžete cítit tak dobře jak tam a vy tím pohrdáte?! Víte jakej je porod masakr? Zajděte si na sál a podívejte se na to! Určitě by ty dámy doma neřvaly, nekrvácely a nemuseli bysme je pak týden zašívat! Prostě by se usmívaly a během minutky by šťastně chovaly bábetko, že! Kdybyste mi řekla, že chcete rodit do vody, že chcete rodit v bazénu, sauně, sakra i kdyby měl být porodníkem v nemocnici tadyten! +ukáže na Byrona+ Tak řeknu fajn, uděláme to. Ale na domácím porodu se nebudu podílet! Porod je vždycky primárně boj o život - obou, to si laskavě uvědomte a TEĎ hned si rozmyslete, jeslti chcete, abych byl váš lékař, nebo ne!