Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2015 20:58

(jéé tak to jsi hodná, tak to my si prohlídnem :D)
no hlavně když to nebude dinosaurus, že jo. +uculí se+ no i když... +přimhouří oči, pač teda mít dinosaura by bylo docela boží+ jasně, s tím já počítám. +usměje se+
Jo jo, já myslela spíš se někde vyvalit na pláži, ještě si užít chvilku, že jsme jenom sami, než nám prcek upraví vizi. +zazubí se+ no, my se radši ptáme. +přikyvuje+ abysme něco... nezanedbali, že jo. +napřímí se, jak je zodpovědná+ nestřídáme, my spíme jenom spolu. +vyhrkne rychle, a trochu se začervená+ jakože... nesouložit až dokonce? +zapomene nějak že chtěla požívat dospělý a korektní termíny+ jako vůbec? +vykulí oči jak kreslená postavička a vyplašeně koukne po byronovi+ no ale... my už jsme jaksi... neabstinovali. +zamumlá, a vypadá jak kdyby jí hodil hračky do kanálu+ panebože. +posadí se zase na to lůžko poněkud vyděšeně+ ani občas? +koukne na něj tak nešťastně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 lis 2015 21:08

Jak jako ne to... +vykulí taky oči a poplašeně koukne na Vici a pak ji chytne za ruku+ No to mě vomej. +zašeptá vyplesknutě+ Kočko... myslíš, že to zvládnem? +koukne na ni s obavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 21 lis 2015 21:57

+podívá se na ni lehce stylem, ať není infantilní+ NEbude to dinosaurus. Bude to dítě. Vaše dítě. Snad zdravé dítě. +shrne jí to pro jistotu ještě jednou když je slyší jak se v tom motají+
To ano...ale pozor na slunce...rakovina kůže a tak...+připomene jí optimisticky...+ To si užijte..+ušklíbne se trochu zlomyslně+
+Chvílu si vychutnává ještě to jejich zmatení+ Nooo tak to může být vážný problém... +pak mávne rukou a zakroutí nad nima hlavou+ Sexuální abstinence v těhotenství je samozřejmě hloupost. Je to fáma a mýtus, se kterým vždycky někdo přijde. Zásadní je mít bezpečný a "čistý" sex, vynechat nějaké nadstandardní experimentování, extra pozice a podobně. A ač mi vaše otázka ohledně orálního sexu přijde vážně...nestandartní, tak vás mohu uklidnit - dítě to nijak neovlivní. Takže...si sexujte jak je libo. +povzdechne si, že sou jak malý děcka+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2015 17:44

vy jste životní optimista co? +vykulí oči na tu rakovinu+ já se namažu, a byron mi namaže kam nedosáhnu. +uculí se trochu+
je to mýtus! +vypískne s nadšením, a padne byronovi kolem krku+ můžem sexovat! +zazubí se, a obejme rovnou aji Markuse+ jo, my nebudem dělat nic extrémního. +přikyvuje, a byronovi se pečlivě vyhne pohledem+ aha, takže doporučujete kondomy? kvůli infekci? +ujišťuje se radši+
dyť já vím, že to nebude dinosaurus. +pousměje se+ vy si myslíte, že nebudem moc dobrý rodiče, protože jsme cvoci, co? +tipne si, když vidí, jak na ně kouká+ pro nás to není jen nový dobrodrůžo, pač jsme si zrovna zamanuli. +uculí se trochu+ děsně jsme ho chtěli, a budem ho mít rádi. +usměje se+ pač bude naše, přece. +poplácá se trošku po břiše, a ty papíry co dostali dá podržet Byronovi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2015 17:52

+nad jeho pohledama si nic nedělá a jenom mávne patkou a uculí se na Vicky a vezme si od ní papíry a nakukuje, co je tam napsaný+ Neboj, kočko. +usměje se na ni+ Dáme si pozor a já se o tebe budu starat. +mrkne na ni+ Můžeme už jít, nebo ještě něco? +zeptá se doktora+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 28 lis 2015 13:06

Ne takovej jako Lounová, ale jo...+ušklíbne se+
Ty taky, ale bez nějakých příchutí a zbytečných aromat, ale v podstatě stačí dodržovat hygienu...a hlavně by v této věci nebylo od věci nechat vyšetřit partnera na různé...nemoci. +koukne přitom na Byrona+ No na to bych vám dal doporučení ke kolegovi...+že on ho vyšetřovat fakt nehodlá+
Tak né, že bych si myslel přímo tohle...ale určitě to dítě bude mít nestandardní výchovu. +podívá se na ně dva+ Možná to taky není na škodu... Dítě nestačí mít rád, musíte ho vychovávat, aby vám z něho nevyrostl lempl, pro kterýho sice uděláte všechno, ale on vám pak zapálí barák. +řekne jí na rovinu+ To je odemě dnes všechno. Zavolám vám sestru, aby vám ukázala ty pokoje...+cinkne na ségru a ta tam s úsměvem nakráčí+ Kdyby cokoliv...+dá Vici svou soukromou vizitku ještě+ Hlavně nic nezanedbat... Tak si užijte tu dovolenou...+jde dovypsat formuláře+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2015 21:12

jasný, mně ty jahodový stejně teďka strašně smrdí. +zašklebí se, a tak poplašeně na Byrona koukne, jestli mu nenarostou syfilitický skvrny+ no a co, tak bude. +pousměje se+ mě stála standartní výchova pár let terapie. +pokrčí rameny+ já myslím, že to zvládnem. +uculí se, a dozapne si kalhoty+ tak děkujem moc. +přikývne, a schová si tu vizitku+ já se kdyžtak ozvu, a jinak se asi uvidíme na dalším vyšetření. +usměje se, a tak jí odlehne, že to bylo všechno v pořádku, takže už se zase culí+ děkujem, že jste si na nás udělal čas. +potřese mu rukou, a jdou ven za sestřičkou+ nezdržujem vás moc? +pousměje se na ni+ víte já se bojim nemocnic. +svěří se jí hnedka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 04 pro 2015 22:12

Stadardní výchova opravdu není to, co dožene lidi na terapii. Spíš naopak...+podívá se na ni, ať mu netvrdí, že bylo všechno naprosto běžný a v pořádku, když skončila na psychině+ To všichni doufáme...
+přikývne+ Přiďte si pro výsledky asi za dva týdny. Sestra Vás objedná.
To víte, jednou něco odpřísáhnete...a pak už musíte...+si udělat čas :D taky si s nima podá ruku a hned se jde mrknout na odběry+

Ségra: +usmívá se a zavrtí hlavou+ Ale jistě že ne! Ráda vám to tady ukážu. Nemocnic? Ale to jste tu potom správně, ne? Tohle místo má ke klasické nemocnici hodně daleko...zakládáme si hlavně na vstřícném přístupu+podá jí brožurku+ Jestli nehodláte navštěvovat nějaký kurz, měla byste se na porod připravovat alespoň doma...+podá jí další, podstatně tlustší brožurku+ Ták...+otevře do porodního sálu, kde to vypadá sterilně, čistě, ale nijak hrůzně a mávne rukou+ tohle je porodní sál, když je třeba nějakého vážného zákroku. A pak tu jsou skupinové pokoje...+ty ani neotvírá a projdou kolem nich chodbou+ a soukromé pokoje... Kde probíhá i porod. Pokud tedy nechcete rodit ve vaně, na to tu pak máme speciální ložnice s vanami...Klidně si to tady "osahejte", všechno se denně dezinfikuje i když tu žádní pacienti nejsou, takže se nemusíte ničeho bát...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 pro 2015 23:37

dokonale standardizovaná, úplně tabulkově. +ušklíbne se vesele, a mávne nad tím rukou+ Tak jo, děkujem. +usměje se a potřese mu rukou+ no to já doufám, že jsme tu správně. +usměje se+ a když budu mít porodní plán, je to problém. +sonduje+ já vím, že se to nedá moc naplánovat, ale víte co. +uculí se+ no jo, na porodní kurzy jsem se chtěla zeptat. +přikyvuje, a strká brožurky Byronovi aby je nosil+ je taky nějakej kurz na to jak neupustit dítě? +zajímá se, a jde za sestrou chodbou, kolem sálu radši honem, protože z toho má trochu vítr+ ve vaně! vykulí oči+ já si to rozmyslím, ale asi nechci ve vaně. +usoudí+ Já bych radši soukromej. +usměje se, a vleze s ní do prvního pokoje+ Jéé... tady je to hezký. +posadí se na postel, aby si vyzkoušela matraci+ A když bysme tu museli zůstat třeba dýl, je možný aby tady manžel zůstal přes noc? +zajímá se, a prohlíží si u toho pokoje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál St. Mungo » 05 pro 2015 23:59

Markus: Asi máme na mysli každý něco trochu jiného...+poznamená ještě, než je předá ségře+

Ségra: Porodní plán? +koukne na ni nejistě, co tím myslí+ Kurzy tu pořádáme a máme skvělé lektorky i lektory. Ale jistě! Příprava na rodičovství je kurz na straně pět. Budete se oba muset naučit spoustu nových věcí, které vám usnadní péči o dítě a na to je nejlepší zajít si mezi ostřílené rodiče. Proto naše kurzy často navštěvují již zkušení rodiče a v debatě jsou vám k dispozici. Také můžete mít něco jako svého "sponzora" jak to bývá v AA ve filmech. Ten vám je potom pořád na telefonu k dispozici...
Mhm, ve vaně. Je to pro dítě ten nejpřirozenější příchod na svět. Změna pro něj není tolik agresivní jako při klasickém porodu. Vanu volí čím dál více žen.
Postele jsou plně polohovatelné, skuste si to...+podá jí ovladač, ať si klidně lehne+ No jistě. Tady s vámi může zůstat klidně celá rodina. +uculí se+ Přistýlky dáváme do pokojů běžně na žádost.
Personál St. Mungo

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix