Wohnung in Wien

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Wohnung in Wien

Příspěvekod Beatrix » 07 úno 2013 02:13

Obrázek
Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Re: Wohnung in Wien

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2013 02:01

+Zaparkuje háčko venku+ Nevlítni do silnice, jezdí tu dost aut...
+Zuzka natahuje krk kde to sou, jak to tam vypadá, přikývne a vyskočí z auta+ A to je až tam nahoře?
Mhmm..až úplně nahoře. Vezmeš Winnie? +podává jí pandu+
Jop! I Dixieho!
Tak tady ho máš...+podá jí králíka v přepravce, sama vezme koalu a ádu, přehodí si přes rameno tašku a zatím zamkne auto, že pro zbtek skočí pak+ Tak šup..+otevře jí+ Utíkej nahoru..ale pomalu!
Tady není výtah?
Noo víš ani néé..+zašklebí se+
Změna, co?
Mh...+né moc nadšeně+ A kde budeme spát?
No to záleží na vás....co třeba kdybysme rozložily sedačku v obýváku? Můžete si to tam s děckama udělat jak budete chtít? A dnes můžeš spát třeba semnou. Mám vélikou postel.
Tak jo! A máš tam telku?
Šílíš! copak by to bez ní šlo? +směje se a odemkne jí byt+
Nééé! +vlítne tam, položí havěť a nakukuje+
No tak si to běž prohlídnout. +pobídne ju a rozpustí zvěř+ Tohle je obývák, kuchyň, Žanetina ložnice, má ložnice, koupelna a druhej obývák s pracovnou.
Tady je to veliký! A balkon! +nenápadně tam šmejdí+
Víš, že su megalomanka...
Co to je?
No..že mám ráda velký věci...
Velký věci?
No...jo..takový...věci..mh..prostory, auta a tak víš. Dáš si džus? +vytáhne z ledničky a zároveň nakrmí zvěř+
Jo! Pomerančovej.
Už se to leje...+podá jí skleničku+
Tak co, dnes semnou a zítra obývák? +mrkne na ni a napije se+
Jo! Je to tu skvělý! A proč tu nemá ložnic i Kristián?
Protožeee tu nebydlí. On má ložnic v Itálii, tady máme s žanetou takovou..skrýš! Jen tak pro nás holky.
A on sem nemůže?
To víš že může! Když ho pozvem! +uculí se+ Objednáme si pizzu?
Jo! +nadskočí nadšeně a lapne si králíka a krmí ho mrkvou+
Jakou? +vezme telefon a vytáčí číslo+
S ananasem!
Mm tak bude s ananasem...+objedná dvě pizzy a kontroluje, jestli v ledničce není nic prošlý+ Tak prý to tu bude hned. A ty si zatím co? Pudeš umyt paceny! +lapne jí králíka a nechá ho se nadlábnout+ Utíkej! A já ti donesu věci na převlečení...+zamkne na balkon+ Nikam necho´d!
Dobřeee! +letí do koupelny, umyje si ruky a když je bea pryč tak tam prolízá každoulahvičku a kelímek, všechno očenichává, omazává se a zkouší na co to je a když na to nemůže přijít, tak chvílu zírá na nápis v němčině, což pak vzdá a zkouší parfémy+
+Zatím vynese nahoru kufry+ Uffhm! +dá je za dveře a začichá+ Zuzko...? Tys něco rozbila? Rozlila...?
Mh? +zjeví se ve dveřích a tváří se jak andílek a kolem se line odér asi deseti poměrně těžkých parfémů+ Ne?
Ne? +zamrká a otevře okno+ Ty mě chceš zplynovat! Přiznej se! +směje se+
Já si je chtěla jenom vyzkoušet a ono to strašně šplíchlo a....
No jo, no jo..+mávne rukou+ Nech si na každej den rači jeden, jo? Stejně takhle neucítíš jak vonijou.
A to můžu? +zkouší to hned+
No...+rozdělá jí v ložnici kufr, dá jí věci na převlečení a papuče+ Když se prvně zeptáš, tak to bude určitě lepší...+poučí ju+ Ale pokud se tím nezliješ od hlavy až k patě...ale víš, že tyhle parfémy sou už pro velký ženský. Holky jako ty mají svoje vlastní voňavky.
Jo? A sou moc drahý?
Mhm..tak..jak který...co kdybysme po pizze vyrazily do obchodu a mrkly po nějakým? Co třeba nějakej s vůní jablíčka? Nebo třešní?
Joooo! +převlíkne se a hned si uzme králíka, ten už je spokojeně nadláblej, tak ju omufává a očenichává+
Tak jo...+sleduje ju+ Co ty s tím králíkem furt máš?
Je mazlivej! A chytrej!
+spokojeně se usměje+ No to je...
A já mám králíky ráda! Babička z nich vždycky dělala řízky!
+prvně se potěšeně usměje a pak trochu nakrčí ret+ Jo..to...ty sou taky dobrý..to je fakt..ale tenhle na řízky není, to doufám víš!
Víím! +mávne rukou, že je vzdělaná+ Tenhle je jenom na hraní!
Guuut...+a zazvoní pizza+ Dobře...tak si mazej zase umyt ruky a deme jest. +de otevřít, zacáluje a dá jim pizze na stůl+ tak dobrou chu´t...a...pozor na to tričko..víš co...+rači jí dá utěrku jako bryndák+
Můžu si dát kečup? +poposedává nervozně+
Můžeš si dát kečup. +vstane, podá jí ho z ledničky a sedne si+
A můžu si dát majonézu?
+chvílu to prodýchává, ale přikývne+ Můžeš si dát majonézu. +zase vstane a zase jí ju podá i se lžičkou a nelibě sleduje jakej sajrajt si na té pizze dělá+ Hlavně to nedávej na víc kousků, než sníš...ať je to pak ještě poživatelný!
Neboooj! +směje se zaliskaná od ucha k uchu a přespokojeně se cpe+
Se nebojím..mám jenom strach. +ušklíbne se pobaveně a taky jí+ Tak co, s ananasem?
Mhmmm! +přikyvuje a mlaská+
Idylka...+povzdychne si a pokusuje si kousek s parmskou šunkou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 08 bře 2013 14:25

+Někdo zazvoní a Zuzka hned letí ke dveřím+ Hey! Dveře vždycky otvírám já, jasný? +dolítne tam a docela to v ní cukne, že by Zuzka otevřela někomu, komu by neměla.+ Nebo Kristián. Nebo Žaneta! A když se zeptáš a dovolíme ti to, tak pak teprve ty. Jinak neotvíráš. Jasný?
Hmmm...+kouká na ni docela zaraženě+
Je to kvůli tvýmu bezpečí. +zvolní trochu toon+ Nechceme, aby se ti něco stalo. +koukne kukátkem a tam pošťák+ Běž do obýváku..+pošle ju za zvířatama, otevře a převezme si balík+ Děkuju..+podepíše to a kouká co to... Zuzka! Pocem. +dojde za ní a podá jí bonbošku+ Hele co nám poslal Kristián!
To se jí? A proč nám to poslal?
Jo, to se jí celý. No protože je den žen, víš. To u vás přece hodně slavíte, ne?
Já ne...
Tak odteď už taky jo. +dá kytku do váze a spokojeně ju s úsměvem oňufá a otočí se zpátky+ Ty na to nemáš chuť?
Já si můžu vzít?
No jistě, je to pro nás obě. A prý Kristián brzo přijede. +pohladí ju po vlasech s takovým tím pohledem, jak je to dojemný, že není až tak otrslá+ Tak šup, ochutnáme!
+rozbalí to a položí na stůl, páč to asi pomalu taje+ Ale..jak??
No..takhle! +dá jí bonbonek do pusy+ Ham. +taky jeden zdlábne+ mh! famozní! M?
+no zuzka to má pomalu i za škraňama, ale spokojeně přikyvuje, že dobrýýýý a uzme si králíka...+
Tak papej...+donese jí tam pití a napíše Kristiánovi děkovnou smsku a že se na něho těšijou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2013 12:44

+Dosprchujou se a Bea s širokým úsměvem jen v osušce de Kristiánovi nachystat něco k jídlu..a vlsastně taky dostala docela hlad. Odemkne dveře udělá krok a málem zašlápne Zuzku, která tam stojí s králíkem v náručí a kouká na dveře+ Jak dlouho tu stojíš???

Z: +pokrčí ramenama+ Chvílu. Co tam děláte? +zeptá se naprosto bezelstně a přitom pohladí Dixieho, že mu lezou bulvy+

B: Co?! +zírá na ni konsternovaně+ No...sprchovali sme se! +vítězně a spokojeně se usměje, jak to hezky vysvětlila+

Z: Mě vzbudily takový divný zvuky... +dívá se na ni skoro :vyprask: , že Bea pomalu zalapá po dechu a otočí se na Kristiána, co jí tak má říct+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 bře 2013 15:28

+omotá si ručník kolem pasu a kouká s úsměvem na ni.. no úsměv mu ztuhne jak uvidí zuzu+

divný zvuky? A... nezdálo se ti to? Tos.. určitě slyšela právě tu vodu. Když se pustí naplno tak to v těch trubkách tak.. divně...mmm..+má tak trochu v hlavě vymeteno+ chápeš.. tak mazej spinkat +uculí se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2013 16:57

Z: +obadva si je prohlíží pohledem profesionálního agenta FBI+ M-m, nezdálo. +zavrtí hlavou, že to ví jistojistě a chvilku to vypadá, že si je až vychutnává, prohlíží si chvílu jednoho - rudou Beu - a pak druhýho - lehce mimo Kristiána, a pak pokrčí ramenama+ No jo. Ani výtah tu není! +povzdychne si+ Já chci prvně pusu! +koukne na kristiána, že jinak spát jednoduše nemůže+

B: +stojí a snaží se si vsugerovat, že tam vůbec není, ale když vidí, jak je Zuzka rentgenuje, tak ju docela napadne, jestli už jednak dávno neví o co jde a že by si s ňou druhak asi měli promluvit...ale jindy..+ No, Kristiáne. +podívá se na něho, na co čeká+ Zuzka na tebe včera celej den čekala. +pokýve hlavou, že si aspoň pusu zaslouží+

Z: +stoupne si vedle Bee a úplně má ten její výraz, že přes tohle vlak nejede a koukne Kristiánovi na břicho+ Tys byl na operaci?

+A Bea v duchu bloudí kolem myšlenky "zlatý tichý zvířata", ale tak trochu ju baví, že Zuzka má evidentně zájem z Kristiána vytáhnout kde co. Třeba se taky něco dozví.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 bře 2013 18:30

+úplně ho napadá že takovej pohled má přece bea..+ co? výtah? +koukne překvapeně+ no to radši tu pusu! pocem +sehne se a vezme ji, že se ho musí chytntout jednou packou a nese ju aji s králikem zpátky do postele, přitom jí mlaskne pusinku+ tka už je to lepší? Teeeď se ti bude zdát něco pěknýho určitě! +položí ju do postele+

mm tohle? +přejede si přes břicho rukou+ nojo musel jsem.. měl jsem slepý střevo! +pokývá hlavou+ jenomže jsem byl zrovna u špatnejch doktorů +ušklíbne se jak hezky kecá+ to dneska už jsou doktoři moc hodní a umí operovat bez jizev, víš
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2013 20:58

Z: +chytne se ho a přespokojeně jak královna se nechá odnést a dá mu pusu na tvář na dobrou noc+ Lepšíí! +spokojeně přikývne a zahrabe se i s Dixiem pod peřinu - no naštěstí Winnie a Kitty přežraně spijou, a tak si Krise dojde omufat jen Áda a natahuje hlavičku, že chce nutně taky pohladit a zadupe přitom+ Slepý střevo?! +kulí prvně oči, že z toho má tákovou jizvu, no pak se trochu uklidní+ Takže já bych neměla takovou velkou jizvu přes celý břicho? +nakrčí čelo lehce zoufale+

B: +jenom se culí za těma dvěma a de jim udělat ten čaj a ohřát Kristiánovi pizzu. Ještě jim nakrájí ovocnej salát ze samo lepšího ovoce a pozobává, než jí dojde zpátky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 bře 2013 22:03

taaak +pohladí všechnu havěť i Zuzku po vláskách+ jasně že neměla.. měla bys tam jenom takovou malinkatou +ukáže prstama milimetřík+ a možná ani to ne! +cukne sebou co to tam tak dupe+ no nazdáár.. kde ty ses schovával? +vezme ádu do ruk a ohlazuje ho chvílu+ ty tu taky hlídáš jo? Tak hlídej +položí ho do postele+ tak dobrou +upraví zuzce peřinu a nechá tam svítit lampičku+

+zachvilku dojde za beou+ hlásím, že havěť je uspaná +obejme ji zezadu jak tam dělá salátek a dá jí pusinku na zátylek+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 14 bře 2013 01:40

Tak to jo, to můžu. +oddychne si a áda je štěstím bez sebe, že si ho taky jednou někdo všímá a mufá kristiána a tulí se, že si ani podobnej není+ Poslední dobou byl nějakej smutnej. +prohlásí směrem k ježkovi+ Možná mu chybí ten pán, co s ním byla Beatrix předtím. +jak Adolfka Kristian položí, tak si zaleze někam mezi polštáře, že se tam úplně schová+ Dobrou noc. +zamává kristiánovi a kouká za ním+

B: Určitě? Všechna? Je jich jako smetí! +usměje a opře se o něho trochu+ Mmm nemrzneš mi tu? +otočí se k němu a dá mu pusinku a pohladí ho po ramenech+ Myslíš, že to Zuzka ví a jenom nás natahuje?
Beatrix
VIP Member

Další

Zpět na Beatrix