od Beatrix » 07 bře 2013 02:01
+Zaparkuje háčko venku+ Nevlítni do silnice, jezdí tu dost aut...
+Zuzka natahuje krk kde to sou, jak to tam vypadá, přikývne a vyskočí z auta+ A to je až tam nahoře?
Mhmm..až úplně nahoře. Vezmeš Winnie? +podává jí pandu+
Jop! I Dixieho!
Tak tady ho máš...+podá jí králíka v přepravce, sama vezme koalu a ádu, přehodí si přes rameno tašku a zatím zamkne auto, že pro zbtek skočí pak+ Tak šup..+otevře jí+ Utíkej nahoru..ale pomalu!
Tady není výtah?
Noo víš ani néé..+zašklebí se+
Změna, co?
Mh...+né moc nadšeně+ A kde budeme spát?
No to záleží na vás....co třeba kdybysme rozložily sedačku v obýváku? Můžete si to tam s děckama udělat jak budete chtít? A dnes můžeš spát třeba semnou. Mám vélikou postel.
Tak jo! A máš tam telku?
Šílíš! copak by to bez ní šlo? +směje se a odemkne jí byt+
Nééé! +vlítne tam, položí havěť a nakukuje+
No tak si to běž prohlídnout. +pobídne ju a rozpustí zvěř+ Tohle je obývák, kuchyň, Žanetina ložnice, má ložnice, koupelna a druhej obývák s pracovnou.
Tady je to veliký! A balkon! +nenápadně tam šmejdí+
Víš, že su megalomanka...
Co to je?
No..že mám ráda velký věci...
Velký věci?
No...jo..takový...věci..mh..prostory, auta a tak víš. Dáš si džus? +vytáhne z ledničky a zároveň nakrmí zvěř+
Jo! Pomerančovej.
Už se to leje...+podá jí skleničku+
Tak co, dnes semnou a zítra obývák? +mrkne na ni a napije se+
Jo! Je to tu skvělý! A proč tu nemá ložnic i Kristián?
Protožeee tu nebydlí. On má ložnic v Itálii, tady máme s žanetou takovou..skrýš! Jen tak pro nás holky.
A on sem nemůže?
To víš že může! Když ho pozvem! +uculí se+ Objednáme si pizzu?
Jo! +nadskočí nadšeně a lapne si králíka a krmí ho mrkvou+
Jakou? +vezme telefon a vytáčí číslo+
S ananasem!
Mm tak bude s ananasem...+objedná dvě pizzy a kontroluje, jestli v ledničce není nic prošlý+ Tak prý to tu bude hned. A ty si zatím co? Pudeš umyt paceny! +lapne jí králíka a nechá ho se nadlábnout+ Utíkej! A já ti donesu věci na převlečení...+zamkne na balkon+ Nikam necho´d!
Dobřeee! +letí do koupelny, umyje si ruky a když je bea pryč tak tam prolízá každoulahvičku a kelímek, všechno očenichává, omazává se a zkouší na co to je a když na to nemůže přijít, tak chvílu zírá na nápis v němčině, což pak vzdá a zkouší parfémy+
+Zatím vynese nahoru kufry+ Uffhm! +dá je za dveře a začichá+ Zuzko...? Tys něco rozbila? Rozlila...?
Mh? +zjeví se ve dveřích a tváří se jak andílek a kolem se line odér asi deseti poměrně těžkých parfémů+ Ne?
Ne? +zamrká a otevře okno+ Ty mě chceš zplynovat! Přiznej se! +směje se+
Já si je chtěla jenom vyzkoušet a ono to strašně šplíchlo a....
No jo, no jo..+mávne rukou+ Nech si na každej den rači jeden, jo? Stejně takhle neucítíš jak vonijou.
A to můžu? +zkouší to hned+
No...+rozdělá jí v ložnici kufr, dá jí věci na převlečení a papuče+ Když se prvně zeptáš, tak to bude určitě lepší...+poučí ju+ Ale pokud se tím nezliješ od hlavy až k patě...ale víš, že tyhle parfémy sou už pro velký ženský. Holky jako ty mají svoje vlastní voňavky.
Jo? A sou moc drahý?
Mhm..tak..jak který...co kdybysme po pizze vyrazily do obchodu a mrkly po nějakým? Co třeba nějakej s vůní jablíčka? Nebo třešní?
Joooo! +převlíkne se a hned si uzme králíka, ten už je spokojeně nadláblej, tak ju omufává a očenichává+
Tak jo...+sleduje ju+ Co ty s tím králíkem furt máš?
Je mazlivej! A chytrej!
+spokojeně se usměje+ No to je...
A já mám králíky ráda! Babička z nich vždycky dělala řízky!
+prvně se potěšeně usměje a pak trochu nakrčí ret+ Jo..to...ty sou taky dobrý..to je fakt..ale tenhle na řízky není, to doufám víš!
Víím! +mávne rukou, že je vzdělaná+ Tenhle je jenom na hraní!
Guuut...+a zazvoní pizza+ Dobře...tak si mazej zase umyt ruky a deme jest. +de otevřít, zacáluje a dá jim pizze na stůl+ tak dobrou chu´t...a...pozor na to tričko..víš co...+rači jí dá utěrku jako bryndák+
Můžu si dát kečup? +poposedává nervozně+
Můžeš si dát kečup. +vstane, podá jí ho z ledničky a sedne si+
A můžu si dát majonézu?
+chvílu to prodýchává, ale přikývne+ Můžeš si dát majonézu. +zase vstane a zase jí ju podá i se lžičkou a nelibě sleduje jakej sajrajt si na té pizze dělá+ Hlavně to nedávej na víc kousků, než sníš...ať je to pak ještě poživatelný!
Neboooj! +směje se zaliskaná od ucha k uchu a přespokojeně se cpe+
Se nebojím..mám jenom strach. +ušklíbne se pobaveně a taky jí+ Tak co, s ananasem?
Mhmmm! +přikyvuje a mlaská+
Idylka...+povzdychne si a pokusuje si kousek s parmskou šunkou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.