od Vanessa » 31 kvě 2014 17:11
+taky se zasměje+ To je pravda, nezávidím jim jejich osudy. Ale je to jen vymyšlený příběh. Život občas připraví podobný osud doopravdy +pousměje se a napije se+ Arya. To děvče za svůj krátký život zažilo hodně utrpení, bolesti a zklamání. Nenávidí ty, kteří ublížili jí, nebo jejím nejbližším a plánuje je všechny zabít. Získala si mně svojí odvahou a touhou po pomstě +prozradí jí své první dojmy+ To má tolik dílů? Tak to je super! Budu mít co číst několik nejbližších měsíců +poznamená nadšeně+ Fakt si myslíš, že tenhle styl se líbí i Styx? +zatváří se pochybovačně, že by Styx neměla ještě dost bojů a svého poslání rytířky, aby musela vyhledávat romány na podobné téma:)+ Nemám se sestrou moc dobrý vztah. Ale je to moje vina +vysvětlí jí, když si všimne, jak se Viki ze slušnosti na víc neptá, i když na ní pozná, že by ráda věděla víc:D+ Paříž je nádherná. Přestěhovala jsem se teprve nedávno, byl to vždycky můj sen bydlet tam +tvář se jí trochu rozzáří, když přejdou na veselejší téma+ Bydlím kousek od Eiffelovky, přímo o Martova pole. Z terasy mám nádherný výhled na věž +zobne si drobné pečivo a taky jí nabídne, i když je její vlastní:)+ Byron je tvůj přítel? (netuším, jestli ví, že jsou manželé) Jasně, takhle velký podnik bys asi těžko zvládala sama, aniž by to na tobě nezanechalo následky +uculí se+ Ale měla jsi s tou čajovnou skvělý nápad.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.