Vážně? To je zajímavý. +podiví se, a radši nepátrá, co může mít tak společnýho s Aryou
+ Mně někdy připadá až trochu strašidelná, pořád musím myslet na to, že to je vlastně osmiletá holka. +pousměje se+ Mám z ní trochu husí kůži. +zazubí se+ No jo, a ještě dva by měli vyjít. +přikyvuje+ Na ty už se nemůžu dočkat. +uculí se, a podá si vlastní konvičku s oolongem+ No, nikdy jsme se spolu o literatuře extra nebavily, ale myslím, že jí takový dobrodružný věci sedí. +pokrčí rameny s úsměvem+ No jo. +přikývne souhlasně+ (předpokládám, že neví, jak to doma mají, a prostě si myslí, že se spolu nesnesou asi tak jako to má se sestrou ona
) To dovedu pochopit. taky nemám se sestrou moc dobrej vztah. Ale je to tak nějak vina nás obou. +pousměje se nevesele+ Paříž je krásná. Asi to město budu mít vždycky pod kůží. +uculí se nostalgicky+ Tam je to hezký. +přikývne+ My jsme bydleli v Saint Germain. Ty první měsíce jsou bezvadný, najdeš si svoji pekárničku na bagety, a svůj oblíbenej klub, a bistro, a lavičku v parku. a ve městě člověk najde kupu kamarádů. +usmívá se+ Manžel. +upřesní to trochu, a podvědomě pohladí palcem svůj prstýnek+ On to tak úplně nebyl můj nápad. +pousměje se+ Čajovna tu byla už dávno předtím, než jsem se přistěhovala. Jenom byla dlouho mimo provoz. +vysvětlí jí to+