Jo, neškodný do tý doby, než se ti pokusí zorganizovat budoucnost a zasnoubí tě bez tvýho vědomí. +zašklebí se, ale vesele+ je fakt, že teď co se mi povedlo srovnat ho se svým manželstvím, si rozumíme docela dobře. +usměje se+ ale máme se rádi,to jo. On nás prakticky vychoval, když máma umřela, a všechno potom se dá za určitejch okolostí přejít. +pokrčí rameny+ Víš, já myslím, že mezi váma se to taky srovná. +pousměje se na ni tak opatrně, kdyby náhodou omylem překročila nějakou nepsanou hranici+ Já Styx sice neznám zas tak dlouho, ale je to rozumná holka. +uculí se+ Tak to bydlíš v nejlepší čtvrti. +zazubí se+ Akorát jídlo tam asi bude drahý, protože je to hned v centru. +zapřemýšlí nad tím, zatímco si míchá lžičkou stydnoucí čaj+ Už jsi byla v d'Orsay? Já tam chodila skoro každej tejden. +zasměje se+ Bydlela jsem tam nejdřív s kamarádkou, a pak když odjela s expřítelem, a v jednom období jsem skoro nikoho kromě něj neznala, takže dyž měl hodně práce, chodila jsem po muzeích a po zahradách. +vysvětluje, a usmívá se u toho+ Bydlím v podstatě na samotě. Město je na dojezd motorkou, ale chtěla jsem bydlet u moře, protože jsem tak vyrostla. A když mi chybí lidi, můžu do města lusknutím prstů. +uculí se, a až pak jí dojde, že vlastně automaticky předpokládá, že umí kouzlit, když je Styxina sestra, ale nikdy se jí nezeptala+ Brzo jste se stěhovali? +zajímá se, a vezme si ještě kousek sušenky+ Ona se ti ztratila? +zazubí se napůl v žertu, hold ten příběh nezná
+ No jo, s Byronem je vždycky všecko spontánní. +uculí se+ Všechno možný, když je to s těma sprvnýma lidma. +usměje se+ A když jsem sama, tak třeba vařím. Vždycky mě bavily lektvary, líbí se mi smíchávat věci dohromady a tvořit něco parádního. A vaření je v podstatě úplně totéž. +uculí se+