+Po několika týdnech dozoru buď nad drobotinou, nebo nad puberťákama vezme docela zavděk dospělýma prevítama, který může hezky od plic seřvat, oni poslechnou a může si dát v klidu kafe a přečíst noviny.+
+Nechá tam Styx nachystat stůl pro dva, trochu to tam vyzdobí na romantickou večeři - a pevně doufá, že to fakt bude! - a poučí Bärb, aby nikoho než Styx a Remuse do salonku nepouštěla a byla jim celou dobu k ruce+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
+nakoukne do salonku, jestli na ni Bea s tou rezervaci na dnešek nezapomněla a usměje se, když vidí slavnostně připravený stůl. Sedne si a čeká na Remuse, kterému doma zanechala krátký vzkaz, aby za ní přišel na Mýtinku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
(Man: ten vzkaz tam "jakože" nechala A tuhletu večeři bych ráda psala až po návratu z Austrálie prosím. Sice bychom se mohli rozpůlit, ale chci si nejdřív užívat tu výpravu, pokračovat tady pak můžeme kdykoliv později, třeba až za měsíc. Šlo mi hlavně o to, abychom sem přišli právě toho 4.4. )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
(ok, já právě nevěděla....tak pak. Já ho sem vyslala, aby to nevypadalo, že zapomněl nebo něco čili Time out )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-