Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 22:46

jo, malý krůčky. +uculí se+ no jo. naposled když jsem utekla z domova, to mi bylo sedmnáct. a pak znova až těsně potom, co jsem se přistěhovala sem. on se akorát rozváděl, a potřeboval místo k bydlení. takže si samozřejmě hned vzpomněl na mě. +zaksichtí se+ Ale jo, postupujem, a je to mnohem lepší. +usměje se+ A jo, bydlíme spolu. zatím teda, asi se s Byronem budeme stěhovat. +uculí se+ No, to protože jsme spolu chodili. +zazubí se+ Jen tak u někoho cizího bych se asi malovat nenechala. +připustí+ on byl děsnej umělec, nejdřív mě namaloval, a to ostatní až potom. +zasměje se+ Jo, od někoho takovýho je mám. Je to moc hezký. +přikývne s úsměvem+ Jasně, klubů je tu kupa. +přikývne+ uvidíme, kde nakonec skončíme, ale pár hodně fajn znám. jestli teda nechceš jít na kankán. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 29 zář 2014 21:54

Jaktože se budete stěhovat? Máte prý krásný velký dům, to jej chcete opustit? A kam? +zeptá se překvapeně+ Tedy...nic mi do toho není +pousměje se omluvně, že tak vyzvídá+ Že bychom se šly podívat do kabaretu na Moulin Rouge? +rozesměje se+ Sice si francouzské šansony občas ráda poslechnu, dnes ale mám náladu na jiný druh zábavy +zasměje se+ Bylas tam už někdy? Prý tam občas vystupují známí francouzští zpěváci.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2014 01:17

Máme krásnej dům. +přikývne+ však jsi ho viděla, na tý párty. +usměje se na ni+ Je moc hezkej, ale my jsme asi oba spíš městský lidi. Zůstane v něm brácha, a bude to taková naše rodinná základna. +uculí se+ Ale žít tam napořád... +pokrčí rameny+ No, ještě to není rozhodnutý. +usměje se+ Byron má byt v Londýně. Zkusíme si to tam a uvidíme. +uculí se na ni+ Jo, znala jsem holku, co tam pracovala. +usměje se+ pěkný, barevný, ale na mě je to moc organizovaná zábava. +zazubí se+ já si radši zatancuju sama.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 30 zář 2014 21:46

Jo, pamatuji si jej, moc hezký. Ale opravdu trochu moc na samotě +přikyvuje+ Tak Londýn? To je dobrá volba. Tam se pořád něco děje a potkáváš tam lidi snad z celého světa. Taky tam mám pár oblíbených míst. A kdy se stěhujete? +dopije čaj+ Ten čaj mám z vaší čajovny. Poznala jsi to? +zkouší ji s úsměvem+ To každopádně, lepší je to v nějakém klubu. Prý tady máte taky moc pěknou tančírnu...v tom upířím podniku.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2014 16:08

Jo, v určitým smyslu je to dům mejch snů. +zazubí se+ pomáhala jsem ho navrhovat, a tak. Jenže... +pokrčí rameny+ když se nad tím zamyslím, čím dál víc si podvědomě hledám výmluvy proč tam nebejt. +pousměje se+ Všechny kamarády máme ve městě. A Byron je tam sice spokojenej, ale vím, že to není jeho živel. +usměje se zamyšleně+ nejšťastnější jsme takhle, v srdci nějakýho velkýho města. tak proč se trápit. +zazubí se na ni+ No, žádný datum zatím nemáme. spíš zkusíme asi chvíli pobejt v jeho bytě, a pak uvidíme, co dál. jestli shánět něco většího. +usměje se+ No já jsem si říkala, že je moc dobrej. +zasměje se+ To jsem ráda, že ti chutná. +uculí se, a fakt ji to těší+ No, na tu jsem tajně myslela. +pousměje se+ ale ted jsi mi prozradila překvápko. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 01 říj 2014 20:39

Tak si takový dům snů postavte i v Londýně. Budete mít bydlení podle svých představ a ještě ve městě. A chtělo by to na nějakém lukrativním místě. Abyste měli všechny hospody pár bloků od domu +zasměje se vesele+ Ách, omlouvám se, fakt jsem ti nechtěla zkazit překvapení +protočí trochu provinile oči+ Ale vlastně, kdo tady něco říkal o nějaké tančírně? Já jsem nic neslyšela +tváři se jako neviňátko a culí se od ucha k uchu+ Tak víš co? Nechám to na tobě, kam mne zatáhneš. Jsem si jistá, že vybereš opravdu dobře +mrkne na ni+ To abych šla pomalu udělat ze sebe člověka, mně to totiž trvá příšerně dlouho. Taky dokážeš zabrat koupelnu na půl dne? +směje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2014 22:40

No, jestli to dopadne, asi spíš koupíme nějakej větší byt, a ty svoje perfektní pokoje si tam prostě přestěhuju. +uculí se+ nejlíp někde rovnou nad pizzerkou. +zasměje se+ Já myslím, že budem improvizovat. +zaculí se na ni vesele+ uvidíme, kam nás osud a město zanesou. No jo, já bych se taky měla trochu přizdobit. Ale jen jsem se stavila, nic s sebou nemám. +koukne na ni omluvně+ Mohla bych si půjčit pudr a tmavý linky, nebo tak něco? +poprosí ji s úsměvem+ no, to si piš. +přikývne+ ale nejsem moc trpělivá, tak to někdy vezmu z gruntu, jdu do salónu a nechám je udělat to za mě. Za odpoledne mám hotovo, a nemusím se patlat doma s voskem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 04 říj 2014 21:29

(jsem úplně zapomněla na odpověď! :roll: )

Nad pizzerií by to bylo fakt dobré. Sotva by sis objednala domů pizzu, už by ti klepal poslíček na dveře +směje se+ Jasně, nechám se překvapit +mrkne na ni celá napjatá+ Přesně tak, co by člověk neudělal pro krásu. Mně se taky líbí, když je chlap upravený. A musí hezky vonět, to zbožňuji +pomalu nabírá směr koupelna, ale ještě se zastaví+ Klidně si půjč co potřebuješ, všechno mám na poličce pod zrcadlem. Tak běž první, jsi host +uculí se a pustí ji do koupelny a jde zatím sklidit ze stolu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 22:47

Jo, stačilo by se pro ni jenom stavit cestou k popelnicím. +zazubí se vesele+ Já se ráda koukám, když se Byron holí. +usměje se+ A někdy mě nechá, abych ho oholila já. je to takový hezky intimní. +uculí se trochu+ Díky. +usměje se na ni, vleze do koupelny a dá si suprrychlou sprchu, pak se tam půjčenýma věcma namaluje, a svoje oblečení promění v něco vhodnějšího na večer, aby nevypadala jako socka, až někam vlezou :D+ Střídání. +zavolá vesele, když vyleze+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 06 říj 2014 23:19

Jo, holící se muž je hrozně sexy. A pak krásně voní +uculí se a zatímco je Viki v koupelně, připraví si něco na sebe a vybírá něco i pro Viki+ Páni, tos byla docela rychlá +diví se s úsměvem+ A koukám, žes už na sebe i něco hodila. Chtěla jsem ti nabídnout něco ze svého šatníku. Tak jestli chceš, můžeš si tam něco vybrat +nabídne jí+ Tak a teď jdu okupovat koupelnu já. Hned jsem zpátky +mrkne na ni a zapadne dovnitř. A protože nechce nechat Viki dlouho čekat, opravdu jí to netrvá moc dlouho a vynoří se zpátky z koupelny+ Tak můžeme pomalu vyrazit...připravena vrhnout se do víru nočního města?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock