Recepce

Ministerstvo kouzel

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Recepce

Příspěvekod Neferet » 24 bře 2014 02:18

Upřímně... některým by trocha pohybu jedině prospěla. +uculí se vesele. trochu zmateně na něj při takovém dotazu koukne+ Ale ano... naše, vaše... pořád je to magie. +mávne nad tím zlehka rukou, rozhodně se jí nechce v podstatě cizímu člověku vysvětlovat, jak moc odlišnou magii má+ Ale ano byla. Párkrát... snad na každém představení... +přizná se neochotně+ Chodíme tam s přítelkyněmi, jen mám pocit, že si to neužívám jako ony s ohledem k tomu, že se mi nezdá to celkový podání. Vytvořit živou iluzi je jedna věc, ale sdílení hromadných emocí a to všechno kolem není zrovna můj šálek kávy. +pokrčí zlehka rameny+ Každopádně i tak je to zajímavá podívaná. +pousměje se+ To vám dámy musí vyloženě milovat. +uculí se a zlehka nad tím zavrtí hlavou+ Proboha to raději nedělejte. Kdo ví v jakym mezipatře visíme. +zasměje se tiše při té představě, jak se snaží vykopnout výtahové dveře+ Tak to sem štěstím bez sebe. +zamručí a zkusí prozkoumat panel jestli tam není nějaké příhodné tlačítko, ale bud není a nebo je neskutečně slepá, takže to po chvíli vzdá+ Cože? +koukne na něj zmateně, cože ho to tak rozradostnilo+ No... +protáhne a sveze se po stěně výtahu naproti němu a nohy si natáhne vedle jeho+ ...tak jo. Nestihla jsem oběd a kdo ví na jak dlouho tu zkejsneme. +koukne po něm omluvně jelikož když vidí jídlo tak si uvědomí, že od rána nic nejedla, což s ohledem k situaci zpětně nebyl příliš dobrý nápad+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » 24 bře 2014 13:07

(lach, nevykopávat, aby se tak propadli na Odbor záhad nebo někam :D)

*kolem výtahů se začíná dělat nepěkná zácpa, tak to vezme po schodech a ven, jen si v duchu říká, kdo zas co s tím vyvedl :D*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Isaac Walker » 25 bře 2014 23:04

Co tím jako chcete naznačit? +vypne se smíchem hruď, a tváří se naoko ublíženě+ Jasně. +přikývne, a nerýpe se v tom, když to očividně nechce řešit+ Takže to vlastně není až tak divný, co? +zazubí se vědoucně, a mrkne na ni+ Jo... tomu rozumím. +připustí+ Je to jak na terapii. +zašklebí se, ale hned to zas setřese+ Ale tak to já je taky miluju. +zazubí se nazpátek+ Jo, nerad bych nás utrhnul. +uculí se taky+ On nás někdo časem vysvobodí. Kam jste vůbec tak spěchala? +zajímá se, a ulomí jí půlku sušenky, dokonce jí i nechá tu část v obalu, svoji půlku sní na posezení, a olíže si prsty od čokolády+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 25 bře 2014 23:27

+zmateně zamrká, než se vesele rozesměje, když se tak pěkně předvádí+ Jen to co říkám... viděl jste některý z ministerských? +pohodí hlavou pobaveně zlehka ke dveřím výtahu na znamení, že některým z nich by prospělo více než víc pohybu+ Dobrá, dostal ste mě. V určité míře je to zajímavý představení a neuškodí si na něj zajít, když si člověk dává pozor. +zavrtí pobaveně hlavou+ Na terapii se sdílí chuť po krvi? +zvedne mírně tázavě obočí+ Že mě to nepřekvapuje. +uculí se pobaveně a udělá si na podlaze o něco větší pohodlí, když si nohy natáhne před sebe a jednu pokrčí v koleni aby se o ní mohla opřít loktem+ Jo snad brzo, musí se jim tam dělat děsný fronty. To bude vědoucích pohledů a nadávek. +tiše se zasměje, rozhodně si z nevhodných řečí nedělá těžkou hlavu+ Děkuju. +vezme si od něj půlku sušenky a kousek si ukousne+ Vlastně za sestrou. Poslední dobou prožívá těžký období. Slíbila jsem jí, že hned přijdu, když zavolá a místo toho trčím ve výtahu uprostřed ministerstva. Myslím, že jí ta představa alespoň pobaví, když už nic jinýho. +zašklebí se z části vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 bře 2014 15:18

Popravdě zatím jenom ty z bystrozorské kanceláře. +uculí se+ Ale u nás je to podobný, umím si to představit. +přikývne+ Tak třeba se na něj dostanu. +pokrčí rameny+ To záleží na tom, jak rychle toho hajzlíka chytíme. +dodá, a mezi obočím se mu objeví ustaraná vráska+ Ne, to snad ne, teda pokud nechodíte na hodně speciální terapie. +zazubí se+ Myslím to společný sdílení emocí a a prakticky každýho uprdnutí. +zaksichtí se+ Žejo, člověk by čekal, že když už máme ty kouzla, nebudou nás potkávat tyhlety nehody. +zazubí se+ I když tohle je docela dobrá nehoda. +usměje se na ni široce+ No to je fakt, nejspíš nikdo neuvěří, že jsme se tu zasekli omylem. +zasměje se souhlasně+ Možná bysme se měli prostě pomilovat, když už si to budou všichni myslet. +zauvažuje o tom nahlas, ale oči se mu smějou, a spíš ji popichuje+ Těžký období? +zvedne tázavě obočí, a povzdychne si, pač to je mu celkem povědomý+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 bře 2014 18:18

Honíte toho zmetka hodně dlouho? +zajímá se naprosto vážně+ Pořád mi nechcete říct, jestli je v Londýně? Právě jsem si tam pořídila byt a představa sériového vraha v sousedství se mi moc nezamlouvá. +zamračí se+ Já pro jistotu nechodím na žádné. +zazubí se na něj vesele+ Ono sdílení emocí a dění kolem není zase tak špatné, ale všechno má své meze. Rozhodně osobně nemám tendence cizím lidem svěřovat z čeho všeho mám noční můry. +ušklíbne se+ Kouzla umí být dost kreativní, když se jim chce. +zasměje se tiše+ Tak ještě že tak. +pousměje se a s chutí si ukusuje z oplatky, která jí ve chvíli jeho nabídku zaskočí až se tlumeně rozkašle+ Budu vás muset zklamat. Běžně nespím s muži, které znám sotva hodinu. Možná tak po třech čtyřech hodinách, pokud jsou dostatečně okouzlující. +protáhne vážně, ale v očích jí vesele jiskří, jakmile se vzpamatuje z toho krátkého dušení se natolik, aby mohla posbírat výraz a chytit dech+ Hmn... +přikývne podmračeně+ Zamilovala se a chtěla se postavit na vlastní nohy. Varovala jsem jí, ale... jestli máte mladšího sourozence, tak to znáte... nikdy si nedá říct. +zavrtí s povzdechem hlavou+ Nedopadlo to, jak si představovala a teď se musí sebrat, což pro mladou pořád zamilovanou holku není snadný. +zamračí se a pevně sevře čelist, jak jí něco takového nenechává chladnou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 28 bře 2014 23:16

Pořád jsou to přísně tajný informace. +uculí se+ Ale kdyby byl v Bristolu, nebyl bych v Londýně. +dodá a zazubí se na ni+ Nicméně šance, že na něj natrefíte, je minimální. Nejste takříkajíc jeho typ. +uchechtne se vesele+ No já nevím, jen ať si všichni laskavě svoje emoce nechají. +zasměje se+ Taky jsme se odsud ještě nedostali. +zazubí se a zvedne významně obočí+ Takže bych byl rád, kdybyste se pokusila zůstat do tý doby naživu. +uculí se na ni+ No jo, to je vždycky složitý. Před životem je uchránit nemůžete, nehledě na to, jak moc byste chtěli. +přikývne s povzdechem+ Všechno chce čas, i když to na začátku vypadá, že to nepřebolí. +pousměje se, a když zvedne ruku, aby si prohrábl vlasy, bezděky přejede po řetízku, co mu směřuje do výstřihu trička+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 28 bře 2014 23:36

Nehodlám o tom diskutovat s každým na potkání. +ušklíbne se vesele+ Skvělý. To si nemohl vybrat jiný město, když už se ocitl vážit takovou dálku? +zamrmlá podmračeně+ Ještě že tak, to poslední co mi chybí je, abych padla do oka sériovému vrahovy. +zašklebí se nesouhlasně+ Myslíte, že nás tu nechají dostatečně dlouho na to, abychom se mohli pomilovat? +zvedne pobaveně obočí+ Tak na to jsem zvědavá. +zasměje se+ Ale jo, nebojte se... já mam tuhej kořínek. +zazubí se na něj vesele+ Ale takový umélý dýchání z úst do úst není nikdy na škodu. +zazubí se na něj vesele, jak očividně nemá problém vracet provokace+Jo bohužel. V určitý fázi života jsme tu jen proto abychom se snažili jen zmírnit všechny ty důsledky. +povzdechne si smutně+ Máme sourozence? +zajímá se, když si všimne toho nenápadného pohybu, navíc když tak všeobecně najednou vypadá ztraceně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 30 bře 2014 23:04

Ale to já taky ne. +uculí se a vrátí jí to jako pingpongovej míček+ Myslím, že má pro svoji momentální polohu poměrně... specifický důvody. +zamračí se+ Každopádně doporučuju nechodit v noci po ulicích samotná. +usměje se na ni+ Já bych řekl, že to se nedá říct, dokud se to nezkusí. +zazubí se vesele+ Jistě jistě, první pomoc ovládám, zasignalizujte, až pocítíte potřebu. +uculí se,a složí si nohy do tureckýho sedu+ Jen proto přece ne, to by byla nuda. +uculí se+ Musí si tím vším projít sami, schytat pár vlastních ran, a poučit se z vlastních chyb, i když to nevidíme rádi. +pokrčí rameny+ Mám. +přikývne, a trochu se zamračí+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 30 bře 2014 23:18

+zvedne ruce na znamení že se vzdává a vesele se na něj zašklebí+ Určitě ho brzo dostanete. +pousměje se a raději z něj další moudra netahá+ Umím se o sebe postarat, nemusíte mít strach. +uculí se na něj, ale bezděky si promne žebra, která měla nedávno ošklivě potlučená ve znamení, že o to starání se sama o sebe není vždy nejlepší+ Je fakt, že za zkoušku většinou člověk nic nedá. +uculí se na něj a děsně nenápadně si přehodí vlasy na jednu stranu, tak aby jí spadaly po jednom rameni a odhalila tak linii krku+ Je hezké vědět, že byste mě nenechal udusit se. +zasměje se vesele+ Ať tak či tak... je to frustrující a nelíbí se mi to. +zamračí se+ Nechcete o tom mluvit, co? +pousměje se a schová obal od snědené sušenky do kapsy+ Se sourozencema je kříž, ale když jsou jediná rodina kterou máte, tak jsou to nejdražší v životě. +pousměje se a stáhne si z těla bundu, jelikož jí začíná být nějak vedro+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Ministry of Magic