od Remus Lupin » 06 čer 2013 11:21
No...my vlci jsme pořád hladoví...to si pamatuj, až nějakého potkáš, aby tě neslupnul jako zákusek...hm..zákusek...*kouká, co by a nakonec si nechá donést nějakou rumovou kouli* pít nemůžu, tak aspon jako...*zamyslí se* jo, to s těma kočkama je pravda....prostě jsou oblíbené. Já mám radši psy. Osobně, domů. Né, přimo veterinářské ne, na to tam máme lidi. Do toho bych nešel. Ale spíš takový ten běžný provoz, krmení, výběhy, spolupráce s jinýma zoo a tak. A každé zvíře má pak svého osobního ošetřovatele...někdo se stará jen o kočkovité šelmy, někdo o klokany... já jen dohlížím, aby všichni měli všechno. *zamyslí se*no komplikovaní jsou někdy taky, je s nima těžká domluva. Ale nezáludní...to jo. Zvíře tě prostě kousne nebo uteče, když se mu přestaneš líbit.
No...vidíš, to vlastně jsem...to bych do sebe nikdy neřekl..optimista*samotného ho to trošku překvapí* vidíš, další dobrý důvod. Ale ono je to třeba, Styx je dobrodružná povaha, nemůžu čekat, že budeme mít klidnou domácnost. A ani by mě to už nebavilo. Nakonec ta dobrodružství mají taky něco do sebe, i když se nás snaží většinou něco posvačit nebo aspoň prohnat...*vzpomene si na africké nosorožce a radši si zakrojí zákusek*
Jo tak i zadané...ts ts ts...*výhružně ji pohrozí prstem, ale musí se tomu smát, jak se tam nastavuje* To abych si nakonec dával pozor... Hrůza, nakonec abych se ještě zase skoval před paničkama...*musí se tomu pochechtávat ještě nad zákuskem, co mu donesou* Já? Jsem o tom neuvažoval nikdy...prostě mě..nenapadlo, že by k něčemu takovému mohlo dojít...*přizná popravdě* s tím vším okolo, nakonec si budu muset zvyknout, že do toho má co mluvit ještě někdo další...*usměje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-