Cafeteria

Pečivo, cukrovinky, vše pro mlsné jazýčky...

Re: Cafeteria

Příspěvekod Remus Lupin » 24 kvě 2013 12:26

*zvedne hlavu od novin mávne jí* Ahoj. V pohodě, aspoň se dostanu do obrazu, co se děje ve světě...*složí noviny* furt samé hrůzy...*zavrtí hlavou* Neříkej, že tě v práci neposlouchají...*uculí se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 25 kvě 2013 01:11

Všude je bordel, +shrne to s úšklebkem+ jen každej den nějakej novej! Kdyby neposlouchají..furt něco chcou! A jsou na mě zlí! +postěžuje si teatrálně a udělá pusou kačenku+ No chápeš to? +přebere si od obsluhy a napije se+ Člověk pro ně dělá první poslední....+potřepe hlavou, nalije si z konvičky mlíka a čaju a usměje se spiklenecky na remuse+ A co ty? Jaký sou novinky u tebe? Z bulváru taky slyším kde co...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 25 kvě 2013 12:27

No, to bys měla vidět u mě v pracovně...to je nová dimenze bordelu...*ušklíbne se* Zlí? Musíš je zbít...nebo někomu říct, at je zbije...*kývne vážně* No to nechápu...já vůbec tyhle bojové akce moc nechápu...někdy radši.*odfrkne si* Hm...co rostlinka? Roste? Ta je dobrá na nervy...*cukne koutky, pak mávne rukou* dobrou chuť...*kývne k tomu, co jí donesli*ále...pořád něco. To víš, ani v tak stojaté vodě, v jaké se pohybuju já, není nouze o nějakou tu akci. I když je fakt, že co jsem se vrátil z Afriky, nestačím se někdy divit. Ale to jsem celý já, nevšimnu si ničeho, dokud mě to nekousne do zadku. A to pak mám špatnou náladu.*upije čaje* A mrzutý vlk není dobrý společník. Naštěstí mi to nevydrží moc dlouho. Bulvár je tak dobrý na zvýšený krevní tlak. A na podpal, jak zjistila nedávno Nia. Ještě vyhořet bych potřeboval...*zavrtí hlavou, ale nezdá, že že by se na dráče zlobil*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 31 kvě 2013 14:07

Zbíít? +musí se zasmát+ By ze mě byla nejspíš sekaná, občas po nich zkouším střílet...mají štěstí, že su na to úplně levá...
Roste! Teda...+zatváří se provinile+ Ono jí moc nezbylo..ale něco sem tam nechala, takže roste! Mooc dobrá! Na všechno!
+kývne+ Děkuju, nedáš si taky něco? +že se tam cpe sama, ale už má docela hlad+
No jo, Afrika, to sem koukala. Co vás tam vytáhlo? To nejseš jedinej..+mávne rukou+ taky mám pocit, že se všechno dozvím jako poslední...tak špatnou náladu..+ušklíbne se trochu+ myslím, že to je ještě hodně dobrá reakce. +pokýve hlavou+ U vás by to hořelo dobře! +souhlasně+ Ale tak..jak sem pochopila, tak ste to všechno úspěšně polepili, ne?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 02 čer 2013 13:07

*musí se smát* tebe bych za šéfovou teda chtěl...občas by mi kolem zadku lítaly broky...*pochechtává se* Aá, že tys mohutně sklidila, co?*koukne na ni* Ale tak...nech ji na sluníčku, dobře zalívat a ona obroste...ale musí mít slunko.*zamyslí se* hm...ale tak něco...abych ti nekoukal do talířka*koukne, co tam mají, nakonec vzadu objeví nějaké sendviče, tak si objedná ze dva a čeká, co mu donesou, kupodivu to vypadá čerstvě a z jejich pečiva, tak se do toho pustí* hm..práce, jak jinak. Ale taky jsme to pojali trochu jako dovolenou. ale hlavně jsem tam měl domluvené zvíře do Zoo. Přijd se někdy podívat, máme nového maskota, servala Bahatiho.*uculí se a pustí se do druhého sendviče* Polepili...jo, to bude asi ten správný výraz. *přikývne zamyšleně* Myslím, že jsme si docela vyjasnili, co kdo chceme. Ted se uvidí, jestli si to taky navzájem zvládneme dát. Když ne...už jsem vyčerpal všechnu tu trpělivost a dobré reakce*odloží na chvíli sendvič a hraje si s hrnkem* Ale věřím tomu, že to nedopadne takhle. Koneckonců, jsme spolu už dlouho, leccos jsme prožili, leccos vyvedli a ustáli jsme to. Pořád si myslím, že jsme v podstatě ideální pár. Na to, jak jsme rozdílní v povaze, i ve všem, co děláme...když jsme se nepozabíjeli do teď a vždycky se nějak domluvili...Navíc, kdo by si uvázal takového samotářského vlka jako já na krk. Nemysli si, ani se mnou není lehké žití.*zamrká na ni* a nejen proto, že jednou za měsíc línám jako prase.*dodá se smíchem a pustí se zas do jídla*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 03 čer 2013 13:02

Žejo! Já jsem skvělá šéfová! +směje se+ No jo...když ta kytička byla tak dobrá! +uculuje se+ Horskej vzduch jí snad pomůže rychle se z toho oklepat! Dám ji na okno, +přikývne na to slunku+ doufám, že ji to nesežehne...
Tak to dobrou chu´t! +kývne k sendvičům+ Ty nejseš na sladký? +že si nedal zákusek+ vypadají dobře, sem ani nevěděla, že tu dělají i normální jídlo..
Servala? +zvedne obočí+ A to je co zhruba? Ty teď děláš i v ZOO?
Vztahy...+povzdychne si+ ono je to často takový...jiný, než by si člověk představoval...a pak zase...+usměje se přiblble+ je to až moc hezký na to, aby to byla pravda! +přikyvuje tomu co říká+ To ste, všechny ty rozdíly sou dost velký... Ale prosímtě...+zamrká na něho laškovně očima+ si myslím, že by se našlo spousta ženských, co by si tě nastěhovaly dom hned! - Určitě umíš vařit, staráš se o zahradu, máš rád zvířata - to sou v místní komunitě nejdůležitější vlastnosti! +směje se a mávne rukou+ Myslím, že většina z nás je na chuchvalce chlupů všude už zvyklá...sem si pořídila takovej ten...automatickej vysavač..sice je funkčnost pochybná, ale když nejsu doma, tak si s tím havěť může aspoň hrát a zároveň to zametá!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 04 čer 2013 19:49

*jen si povzdychne a s úsměvem protočí oči* tak dobrá kytička...ne, slunko ji neublíží...*koukne si na talířek* ale tak...přímo na sladký nejsem, ale nevylučuju to...tohle přece není jídlo...to je jen něco na zub...to se se zákuskem nevylučuje...*ušklíbne se pobaveně* No...serval je malá kočkovitá šelma...vypadá trochu jako by to byl pes s kočičí hlavou, flekatá jako gepard třeba...když přijdeš, tak ho uvidíš, je docela hodně ochočený, tak ho občas i beru na procházku...Jo, dělám v zoo ošetřovatele..nebo spíš dohled nad nima, denně bych nezvládal být na dvou místech zároveň.*vysvětlí* A je to i příjemná změna, vidět někdy něco docela normálního, bez kouzel.*ztiší hlas, co kdyby někdo vedle poslouchal od mudlů vedle*

Hm, trochu jak na houpačce, že? Ale tak to je normální...*mávne rukou* Pořád nemůže být jen jasno...jsou..ale vlastně...mě to už ani nepřijde, naučili jsme se toho druhého myslím brát se vším všudy. Lepší je hledat to společné, než pořád řešit, jak jsme jiní. A pak, byla by asi i trochu nuda. Jo nastěhovaly...*musí se smát na hlas* tak to určitě jsou vlastnosti, které by všechny nezadané zvedly ze židle...*musí se pochechtávat s ní* A pak, kdo jako? Všechny známé jste rozebrané, všechny pod čepcem nebo vdavekchtivé, pěkně mi zatápíte...*odsune talířek a loupne po ní okem* a nezamete to i havěť?*snaží se to představit*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 05 čer 2013 13:21

Mooc dobrá! +usmívá se+ Takže zákusek bude následovat! +směje se jak remus vysvětluje co ty sendviče sou+ Pes s kočičí hlavou? +koulí oči+ No to musím vidět! Tady vládne vůbec nějaká všeobecná úchylka na kočky... Já vlastně ani nevěděla, že máš takový..veterinářský schopnosti. +podiví se tomu+ Ale práce se zvířatama je fajn, člověk si odpočne...od lidí.. Jo to věřím! Je to míň komplikovaný a záludný, co...

Jasno...Slunečno, místy vraždy...+ušklebí se+ Ty seš optimista! Nakonec...to asi i musíš být, jinak bys ji už zabil... Kdo mluví o nezadaných! +zapooozuje nenápadně+ Ale copak? Uvažuješ o prstýnkách?
Nééé! +směje se při té představě+ to zase nemá takovou sílu ani rychlost. je to spíš na ty chlupy, prach, drobky...a to se u nás šikne...sice sem počítala, že Zuzka nadělá víc brajglu, ale i tak to havěť zvládá dost dobře. Teda Adolfek se toho zezačátku bál a vždycky před tím utíkal, ale teď už na vysavaču surfuje jako profík! Jen když na to sednou Kitty, nebo Winnie, tak to jaksi přestane popojíždět, což nejsou schopný pochopit...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 06 čer 2013 11:21

No...my vlci jsme pořád hladoví...to si pamatuj, až nějakého potkáš, aby tě neslupnul jako zákusek...hm..zákusek...*kouká, co by a nakonec si nechá donést nějakou rumovou kouli* pít nemůžu, tak aspon jako...*zamyslí se* jo, to s těma kočkama je pravda....prostě jsou oblíbené. Já mám radši psy. Osobně, domů. Né, přimo veterinářské ne, na to tam máme lidi. Do toho bych nešel. Ale spíš takový ten běžný provoz, krmení, výběhy, spolupráce s jinýma zoo a tak. A každé zvíře má pak svého osobního ošetřovatele...někdo se stará jen o kočkovité šelmy, někdo o klokany... já jen dohlížím, aby všichni měli všechno. *zamyslí se*no komplikovaní jsou někdy taky, je s nima těžká domluva. Ale nezáludní...to jo. Zvíře tě prostě kousne nebo uteče, když se mu přestaneš líbit.

No...vidíš, to vlastně jsem...to bych do sebe nikdy neřekl..optimista*samotného ho to trošku překvapí* vidíš, další dobrý důvod. Ale ono je to třeba, Styx je dobrodružná povaha, nemůžu čekat, že budeme mít klidnou domácnost. A ani by mě to už nebavilo. Nakonec ta dobrodružství mají taky něco do sebe, i když se nás snaží většinou něco posvačit nebo aspoň prohnat...*vzpomene si na africké nosorožce a radši si zakrojí zákusek*

Jo tak i zadané...ts ts ts...*výhružně ji pohrozí prstem, ale musí se tomu smát, jak se tam nastavuje* To abych si nakonec dával pozor... Hrůza, nakonec abych se ještě zase skoval před paničkama...*musí se tomu pochechtávat ještě nad zákuskem, co mu donesou* Já? Jsem o tom neuvažoval nikdy...prostě mě..nenapadlo, že by k něčemu takovému mohlo dojít...*přizná popravdě* s tím vším okolo, nakonec si budu muset zvyknout, že do toho má co mluvit ještě někdo další...*usměje se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 18 čer 2013 02:08

Jako zákusek? Mě? +musí se tomu smát+ To by byl zákusek s obědem i večeří! Nemůžeš? Jakto? +udiveně+
Psi jsou fajn, kočky jsou potvory! +ušklíbne se+ Ale nejlepší sou ježci! Doporučuju! +směje se+
Mh, to je tam dobře zařízený, ono to asi v takovým množství jinak ani nejde. Zoo je velký sousto. Jé klokani! To sou taky prý pěkný mrchy...
To asi začnu praktikovat..nakonec na to mám taky trochu právo, no ne? +zaculí se, dojí a napije se+

Je fakt, že idylka nikdy netrvá dlouho...asi prakticky nikde, takže na tom vašem soužití až tak divný není ani ta..nepokojnost, jako právě různý poměry..který jinak neměníte. Já mám pocit, že sem se střeba dost změnila za poslední dva roky...až mi někdy chybí jaká jsem bývala...ale zase je mi dobře a nechci nic pokazit.

Noták! +zamračí se naoko se smíchem+ Skovával! Se snad urazím!
Jako ke svatbě? +zvědavě+ To je ale dost běžný vyústění vztahu - říkám já, poslední neokroužkovaná na LoSu! +zakoulí očima+ Jako Styx...nebo ještě někdo? Co vůbec Tony? Ten měl ke Styx dost úzkej vztah, ne?

(a ať se tedy i hnem...) No vlastně sem se tě chtěla zeptat - +zamrká očima+ čistě intimně-obchodně...nechtěl bys dodávat ty tvoje superkytky do DROGérky? Jako takovej vedlejšák? Anonymita by byla samozřejmě zaručená a třeba by se ti nějaký peníze bokem taky hodily?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na KACUPE - Golden Donuts