No jasně, že zákusek...s obědem a večeří by to byl celej tenhle krám i s obsluhou...nepodceňuj lykantropy. Však se říká, mám hlad jako vlk...*mrkne na ni* Hm...no ještě se musím vrátit do práce, a nemůžu ty potvůrky ve sklepení vidět dvojmo. To by se mi nemuselo vyplatit.
Ježci...*zamyslí se* no, proč ne, když nechodí v noci a nedupe a nefuní...*pořádá zákusek* Jo, velké sousto to je...pořád něco přibývá, přidávají se další a další pavilony..
Hm..no každý se mění, jen si to asi ani neuvědomí. Nebo ho mění ten druhý. Je fakt, že z rozdílnějších poměrů bychom nemohli být...ale zase v rámci LoSu...málokdo je tady tak nějak jen na svém písečku.
No jasně, že skovával, já jsem vlastně strašně plachý, vííš...*protáhne* heh, to jo...ale nějak jsem nemyslel, že by to mělo potkat mě...nejsem zrovna ideální materiál na klasický život - maželství - rodina a tak...aspon tak jsem si to myslel...jako Styx*přikývne se smíchem* jo...Tony..to je taky kapitola sama o sobě. Měli..nebo spíš, mají. Myslím, že Tony se nikdy nepřenesl přes to, že mu Styx nepatří a co víc, že je se mnou..."prašivým vlkodlakem" *naznačí s úšklebkem uvozovky* Mě jsou jeho názory popravdě ukradené...je to přítel Styx, hodně spolu prožili, to mu neberu...dál do toho nemá co mluvit. Měl by si taky někoho najít, pak by ho to třeba přešlo. Ale to zase není moje starost.*pokrčí rameny* nijak na sebe nenarážíme ani se nepotkáváme. *odstrčí talířek*
Hm...jsem si říkal, s čím přijdeš...*uculí se a pak ji vyslechne* superkytky do drogérky?*zamyslí se* víš, já toho zas tolik nemám..nikdy jsem nezamýšlel s tím nějak podnikat, je to taková hříčka, co se povedla...ale kdybys chtěla...jen jako taková exkluzivka, třeba bych mohl i něco ještě...přivymyslet. Ke zdravotním účelům samozřejmě, oficiálně...*ušklíbne se pobaveně* Velkopěstírnu nezamýšlím, ale jinak občas bych mohl něco přihrát...anonymně. A výdělek bokem se hodí vždycky.