Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 22:36

Ano? A bude nějaká korunovace? Průvody, poklony a pocty? +zasměje se a trošku ji polechtá, aby si nemyslela, že to bude mít jenom tak lehký+ No já nevim, ještě jsem o tom nepřemýšlel... +zamyslí se+ A co ty? Kde chceš bejt?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 22:59

to by se ti líbilo co. +zazubí se vesele a zachichotá se+ No já budu muset bejt se Sophií, ale když budeme na tvrzi tak si u toho budeš moct užít i párty. +uculí se a jemně mu hněte svaly na zádech, až nahoru na krk a dolů na zadek, a nechává si záležet+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 23:07

Jistě, že by se mi to líbilo. +zazubí se na ni+ To by přece bylo skvělý, svatej Byron. Oh svatý Byrone. U svatýho Byrona. A tak, znáš to, kočko. +zazubí se na ni+ Tak bysme mohli být na tvrzi, jestli ti to nebude vadit. Nebo můžeme být klidně doma. Chceš být doma?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 lis 2016 23:33

je mi to jasný. +zazubí se+ já chci hlavně bejt s tebou, cvaknout se trošku šampusem, zatancovat si a o půlnoci ti dát pusu a vidět prďáckej ohňsotroj. +uculí se a obrátí ho na záda, a začne mu masírovat předek, spíš mu teda tak přejíždí rukama po svalech, hladí ho, ruce, hrudník, břicho, stehna, a blíží se do slabin, až ho vezme do ruky a tak pomalu ho masíruje všude, aby si to užil+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 lis 2016 23:50

Máš to vymyšlený naprosto parádně. +usměje se na ni+ Takhle nějak bych si představoval našeho silvestra. A možná si dát jedno malý brko, co ty na to? +uculí se a sleduje ji a dech se mu nějak zrychluje a v očích mu zasvítí+ Copak máš v plánu, kočko? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 lis 2016 00:02

joo, nebo dvě. +zazubí se+ takže to klidně může bejt na tvrzi ne? třeba nás nevykopnou, a malá tam bude mít ostatní děcka. +usměje se+ Jáá, nic, já tě masíruju. +uchichtne se, a trochu ho sevře pevnějc, klouže rukou po jeho pomalu se probouzející se erekci, a už ví, jak to má rád, kdy přitlačit, když zmírnit, kde ho pohladit, a pak se skloní a dodělá to pusou, nejlíp jak umí, dívá se mu do oči, a vychutnává si ho, hezk pomalu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 lis 2016 08:26

To je teda moc dobra masaz. +uculi se na ni a pak musi zavzdychat, jak je to prijemny a vzrusujici. Tise vzdycha az do samotnyho orgasmu kdyz se udela sice ne tak silne jako pred chvili ale je to moc krasny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2016 16:55

+pak se uculí a narovná se, otře si pusu hřbetem ruku a culí se jak kočka co slízla smetanu+ Já miluju tvý tělo, už jsem ti to říkala? +zazubí se a okousne mu spodní ret+ je boží. skvělý. +natáhne se k němu spokojeně a opře si hlavu o jeho břicho+ moje. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2016 23:40

Ale to jsem už dlouho neslyšel! +zasměje se vesele+ Že jo a už jsi viděla můj zadek? Měl by dostat cenu! +zasměje se a trochu jí ho ukáže+ Ale moje je taky trochu, že jo? +ukecává ji+ Aspoň tady ten kousek, +ukáže někam na hrudník+ Ten je můj oblíbenej. +směje se potichu+ Ale já mám zase tvoje tělo, to je fér!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2016 23:45

to by teda měl. +zazubí se a vtiskne mu na ten zadek pusu+ Joo, můžeš si ho nechat, mně stačí tady ten kousek. +uculí se a pohladí ho tam na prsou, vlevo od hrudní kosti+ no, tos to teda moc nevyhrál. +zazubí se+ furt mám po sophii vytahaný břicho. +poplácá se po něm+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti