Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 01 pro 2016 00:00

Já jsem to úplně nejvíc vyhrál. A nemáš vytahaný břicho. +směje se a obeme ji a pohladí ji úplně všude i po tom břiše co není vytahaný+ Miluju tě celou, jaká jsi, víš? +usměje se na ni a pěkně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2016 08:25

Trošku mám. +zazubí se, ale jak ji políbí, musí se usmívat, do jeho rtů, a chvilku si s nima hraje+ Já tebe taky. +pošeptá mu mezi polibkma+ Jo? Fakt? Úplně celou se vším? +pousměje se a trochu se kousne do rtu+ Já jen prostě... pořád v sobě řeším, že to... no to je vlastně asi spíš na toho psychologa co. +uculí se, a dál ho líbá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2016 19:34

Úplně celou se vším. +zasměje se a přikývne+ Každej jednotlivej kousek na tobě je naprosto dokonalej. +pěkně ji políbí+ Klidně mi to řekni, kočko, já to zvládnu. +dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2016 20:12

Ty jseš skvělej víš? +usměje se na něj tak něžně, a vtiskne mu pěknou pusu+ No, to nic. +pousměje se+ jen prostě... chci bejt opatrná, ohledně věcí spojenejch s magií. Snažím se abysme žili normálně. +usměje se na něj+ Ale miluju ji, magii, svoji magii. Vždycky mě děsně bavilo ji zkoumat, zkoušet... pořád mám ty vidění. +vyklopí to nakonec+ Ale nevim jak o tom mám s tebou mluvit, jestli vůbec. +pokrčí rameny a tak jemně ho hladí po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2016 20:20

Snažim se bejt. +zazubí se na ni a sleduje ji+ Já nechci žít normálně, kočko. Připdám ti jako někdo, kdo touží žít normálně? +pousměje se+ Tak mi o nich pověz. +chytne ji za ruce a políbí ji na prsty+ O čem to je, něco zlýho? +koukne na ni znepokojeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2016 20:29

No tak to se ti daří. +zazubí se+ No ne normálně normální, ale normální, nemagickej. +usměje se, a je u něj blízko pořád+ No, někdy je to hezký. +uculí se trochu+ Budeš fakt dobrej táta, víš to, +pousměje se pěkně a dá mu pusu+ Já vlastně ani nevím, jestli je to už daná budoucnsot. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2016 20:42

A snažíš se, aby byl nemagickej, protože to chceš ty, nebo proto, že si myslíš, že to tak chci já? +zazubí se na ni vesele+ No játo nevím taky. +pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2016 20:48

+trochu znejistí a pousměje se+ Já nechci abysme se tady pohádali, když je nám tu tak pěkně. +chytne ho za ruku a schová mu do dlaně pusu+ No, pro tebe. +odpoví mu pak a obejme ho, aby nemoh zdrhnout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2016 20:51

+jenom se pousměje, obejme ji a políbí ji do vlasů a trochu se nadechne její vůně+ Ty jsi trdlo, víš to? +zašeptá a pousměje se+ Trdlo jsi, ale moje, víš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2016 20:58

Já vím že jo. +uculí se mu do kůže na prsou, zavře oči a opře se mu čelem o hrudní kost, protože tam cítí jeho tep+ Asi tě holt berou prdlý holky. +uchichtne se, trochu rozechvěle, ale je ráda, že se nezlobí a jen se k němu trochu tulí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti