Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 02 pro 2016 22:17

Ale pustíš. +zasměje se a trochu ji v tom laskání kousne do stehna, než ji úplně udělá a trochu se tam culí jí do kůže u klína a chichotá se+ A už můžu ven? +zeptá se nenááápadně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2016 22:25

no já nevím, myslíš, že můžeš? +uchichtne se vesele a nechá ho vylézt, oči jí svítí a culí se+ to bylo moc pěkný probuzení. +zazubí se na něj a políbí ho+ tak já ti za to udělám snídani, co ty na to? +usměje se, vyskočí z postele a jde obhlídnout kuchyň, jen tak nahatá, najde pánev, a za chvílku tam začne vonět slanina+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2016 22:37

Já myslím, že už můžu, aspoň na chvilku. +směje se a dá jí hnedka pusu, jak se objeví vedle ní+ Nenenene! +zastaví ji honem+ Ty si musíš lehnout, protože máš narozeniny, a já budu dělat snídani. to je bez debat. +odkáže ji na gauč a do té slaniny se pustí on+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2016 22:39

oh, to se mám! +zazubí se a hodí si nohy na opěrku, a kouká na jeho holej zadek u plotny, a moc dlouho to nevydrží, než se mlsně přitočí+ A budou palačinky? +zazubí se a pohladí ho po zadku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2016 23:00

Ty chceš i palačinky, jo? +uculí se na ni+ Tak budou i palačinky. +přikývne a hned nachystá mísu, mlíko, i mouku a vajíčka a už je smaží už je vaří+ S marmeládou? Nebo s cukrem? S tvarohem? +uculí se na ni+ Jak je chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2016 23:04

chci je na tvým holým břiše. +zazubí se a obejme ho zezadu, aby si mohla přivonět kjeho kůži vzadu na krku+ S nutelou a šlehačkou. +usměje se mu do vlasů a přes rameno se dívá jak se mu tam smaží palačinky+ hmm, to sou nejlepší narozeniny ze všech, +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2016 23:32

Tak jo, ale ne vřelý, abych si nespálil pupík. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ Jo? Líbí se ti? +usměje se na ni+ To jsem moc rád. +přikývne a naservíruje jí palačinky+ Dáš si je na mě sama? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2016 23:42

+já bych ti ho pofoukala. +zazubí se na něj pěkně+ Miluju tě, víš to? +přivoní si ještě k jeho kůži, a pak jim odnese palačinky do postele, a trochu vychladlý mu je naskládá do kytky na břicho, pak se skloní, a odkousne si+ mhm. máš to dobrý, muži. +zazubí se a nasprejuje mu šlehačkou na břicho srdce, aby ho slízla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 pro 2016 00:01

No tak to v každým případě. +zasměje se a jde s ní do postele a lehne si tam, aby mu to seklo a všechno z něj nepopadalo+ ooo? Mááám? +zasměje se+ A dáš mi ochutnat, nebo jsou jenom pro tebe. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 pro 2016 00:09

jasně že sou pro mě. +zazubí se+ ale tebe miluju, takže je to jasný. +uculí se na něj a jednu palačinku mu dá, a naservíruje mu pár plátků tý slaniny zase na svým břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti