Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Byron » 04 pro 2016 19:40

Jsme jako v pohádnce? +zasměje se+ Tak v tom případě já budu kouzelný jednorožec. +rozhodne se+ Co chceš být ty? Divoženka? Víla? +navrhuje+ Nebo takovej ten sněhulák z Frozen? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2016 22:57

Já sem elsa přece. +zazubí se a vyčaruje nějaký ty mrazivý obrazce ve vzduchu, jakože vážně+ divoženka ne, ty maj jen takový lehký šaty a to by mi zmrznul zadek. +uculí se a toulá se tam s ním po lese a ukazuje mu každou zmrzlou pavučinu a pěknej rampouch+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 pro 2016 00:53

Elza. +zachichotá se+ Ne, že mu ho necháš umrznout, až se budeme milovat. +koukne na ni naoko zděšeně+ Ale divoženkám asi zima není, ne? Jinak by měly omrzlý zadky a to nemaj, nebo jo? +směje se a jde tam s ní a kolem napůl zamrzlýho potoka a je tam krááásně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 pro 2016 01:35

když se budeš snažit tak ne. +zazubí se vesele+ Já myslím, že jim není zima, ani bludičkám a hvězdám a rusalkám... +uculí se+ já nevim, nikdy sem žádnej bludičkovej zadek neviděla, ale můžeš zkontrolovat ten můj až dojdem domů. +usměje se, proplete si s ním prsty a dívá se jak jim stoupá kouř od pusy a strašně se jí tam líbí, tak jí svítí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 pro 2016 11:56

Ja si to vytycuju za hlavni ukol myho zivota, ze ti budu kontrolovat zadek. +zazubi se na ni a da ji pusu a trochu ji zastudi nosem na tvari+ neni ti jeste zima? +kontroluje ji rty aby je nemela modry a pomalu se tam couraji+
Naposledy upravil Byron dne 05 pro 2016 18:31, celkově upraveno 1
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 pro 2016 15:14

hnedka se cítím o mnoho bezpečnějc. +zazubí se a a když jí dá pusu, má rty úplně studený+ noo, trošku je. +uculí se a pomalu zamíří do chaty+ budem se muset doma zahřát. A mohli bysme si něco uvařit, něco složitýho a časově náročnýho. +usměje se+ Já ráda vařím třeba celý odpoledne, ale málokdy na to mám čas.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 pro 2016 18:34

Tak honem domu at ti muzu udelat horkou cokoladu! +zasmeje see a honem ji vede domu aby nezmrzli protoze jemu uz je taky docela kosa+ A co budeme varit? Nejslozitekjsi jidlo co umim jsou lasane aa ty nam pulku dne nezaberou. +zasmeje se kdyz uz jsou doma a jde hinem zatopit v krbu aby se ohrali+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 pro 2016 19:44

Já tě naučím burgundský hovězí, to ti bude chutnat. To je zase jedno jídlo co umim já. +uculí se na něj a když vlezou dovnitř, zavře za nima dveře, sundá si čepici a rukavice a šálu, rozepne si bundu a trochu se usmívá, jak na něj kouká, jak tam zapaluje v krbu+ Hej... pojď sem ke mně. já tě zahřeju +musí se uculit a oči jí jenom svítěj, jde tam k němu sama a odmotá mu šálu a políbí ho, opře se mu čelem o čelo a rukama mu chytne obličej a líbá ho, dlouze a dychtivě, a tak hladově, ale nic víc nedělá, akorát mu vleze prstama pod triko, aby si je ohřála, jinak ho jen líbá, jako by nemělo bejt zejtra a jakoby neexistovalo nic jinýho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 pro 2016 21:58

Hádám, že je to s vínem a že mi to určitě bude chutnat. +zazubí se na ni a pak na ni koukne, jak ho k sobě tak zavolá+ Tak já jdu k tobě, krásko. +uculuje se a jde k ní... úplně úúúplně k ní a líbá ji a tulí se k ní a prsty jí vklouzne pod triko a tak se s ní mazlí, protože je to pěkný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 pro 2016 23:38

neboj, je tam spousta vína, a ten zbytek vypijem. +uculí se, a pak ho líbá a líbá a líbá, ani neví jak dlouho, o nich moc se nepokouší, ale krev jim to zahřeje a to je důležitý+ Já tě tak miluju. +pošeptá mu do rtů, zavře oči, a chvilku se u něj jen tulí a rty mu bloudí kolem rtů+ tak strašně moc že to ani není možný. +pousměje se a je trapná, ale je jí to fuk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti