Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 21:27

Mně se to děsně líbí! +uculí se+ To je tak pěkný, ach jo. +povzdychne si unešeně a jde se s ním kouknout dovnitř, i když už tam byli jednou na párty+ no jasně, naše tajná romance dosáhla tří let. +zazubí se na něj+ tyjo tady je to krutopřísný! +prohlíží si to tam detailně+ A krb! Je tu sauna? +zajímá se a pobíhá tam jak hadr na holi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 21:30

No tak to vám gratuluju. +zasměěje se a prochází si to tam s ní+ Sauna? +vykulí na ni oči+ No to já nevim! Musíme to tu prohledat. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 21:33

děkuju, je to hrozně krásný. +usměje se a vtiskne mu velkou pusu, protože je z toho úplně celá pryč+ nejhezčí dárek! kromě toho jaks mi udělal dítě žejo. +zazubí se a prochází to tam s ním a jsou jak děcka na pouti+ půjdeš se mnou do sauny? +zachichotá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 21:36

kdykoliv k službám, lásko. +zazubí se na ni a dá jí velkou pusu+ Do sauny. +culí se a trochu se vlní, protože si myslí, že je to sexy+ To jako nahatý, jo, kočko? Jasně, že jo a moc rád. +přikývne a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 21:40

ale víš že by se v sauně nemělo souložit? +zazubí se na něj+ je to nezdravý na srdce nebo něco. +culí se, omotá mu ruce kolem pasu a políbí ho na rty, dlouze a vděčně+ tak se půjdem projít kolem chaty a pak se ohřejem v sauně? +zahýbe obočím a pořád ho drží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 21:46

No tak můžeme potom. Nebo před tím. +usměje se na ni a chytne ji za ruku+ Nechceš se oblíct? Je tam zima. +koukne ven a vybalí jí kabát, aby mu tam nezmrzla a sám si taky vezme bundu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 21:50

Chci. +přikývne a omotá se ještě šálou+ ale ty mě zahřeješ... +uculí se na něj a oči jí z toho úplně září, jak je děsně nadšená+ To sou ty nejlepší narozky ze všech. +zazubí se, vyjde s ním ven do polární noci a mráz ji štípe, ale zatím jí to neva a už má zakloněnou hlavu a zírá na hvězdy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 22:06

já jsem tvůj dvorní zahřívatel. +zasměje se a taky se jí ukloní a pak jí dá pusu a hřeje jí ruce a jde s ní ven+ Jeto nádhera, že jo? Ale ty seš hezčí. +koukne na ni+ Třeba uvidíme i polární záři.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 22:11

to by se mi líbilo. +uculí se+ Neboj, já mám na zahřátí i externí faktory. +mrkne na něj a z kapsy vytáhne malou flašku, cvakne si a dá mu taky+ myslíš že jo? +usměje se a chytne ho za ruku, a pátrá očima po nebi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 22:20

Oooo, ty jsi vybevná. +zasměje se+ Vzal jsem si doboru ženskou. +přikývne uznale a napije se z placatky a vrátí jí ji+ No určitě jo, objednával jsem ji. +pokývá nážně hlavou a hledí na nebe, až zakopne+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti