Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 22:26

to si piš že vzal. +zazubí se na něj, a jak zakopne, tak se lekne a slítne do sněhu, ale rozesměje se a stáhne si ho za ruku k sobě+ Jo? objednals mi záři? +uculí se něžně a musí ho honem políbit+ ty seš na mě tak hodnej. +pousměje se mu do rtů měkce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 22:30

Jééé! +směje se a zahučí tam za ní a hned si ji k sobě přitáhne a trochu ji zastudí nosem na tváři a vtiskne jí tam pusu+ Objednal, ale nevim, kdy přijde. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 22:34

joo. +směje se taky+ Mám tě ráda, abys věděl. +olízne mu ten studenej nos a uculí se, a v nestřežený chvilce mu narve sníh za límec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 22:36

Jo? To jse rád. +usměje se a jenom chviličku nedává pozor a už má sníh na soukromejch místech+ Ááááá! Bože! to je útok! Zákeřnej! +začne se kroutit, smát a vypiskovat, ale nelení a už jí tam ten sníh taky cpe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 22:38

neee já tě zastřelíííím! +chichotá se a ječí na celý finsko+ to studííí! +směje se, vyskočí na nohy a sníh má všude, a prchá před ním závějema zpátky do chatky, teda spíš se brodí, a nemůže popadnout dech smíchy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 22:42

Jasně, že to studí, já to moc dobře vím, mám to i na zadku. +směje se a hnedka letí za ní, chytne ji až spolu doklopítak až do domku+ Honem dolů s tím, než budem nemocný a budem muset do postele. +směje se a hnedka ji svlíká, aby nenastydla, samozřejmě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 22:55

to by byla katastrofa, muset bejt v posteli. +směje se a vlítne s ním dovnitř a hnedka udělá mokro v chodbě, jak se na ní rozpouští tuna sněhu+ teďka mám kvůli tobě mokrý kalhotky. +chichotá se a svlíká ho taky+ jde do sauny! +zavelí a už tam letí, chytne ho za ruku a zkoumá jak to funguje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 22:59

No kdyby sme byli nemocný, tak jo, to by byla katastrofa. +zasměje se a shodí to mokrý oblečení+ No nestěžuj si, ty sis začala s házením sněhu za krk. +pousměje se a pohladí ji po boku a kouká na to zapínání a něco tam zmáčkne+ Půjdeme zatím pod sprchu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2016 23:02

to by byla, museli bysme bejt doma pod dekou. +uculí se a stáhne mu i mokrý trencle+ Jo, trochu se zahřát. +přikývne, vleze tam do sprchy a pustí na ně teplou vodu, namočí si vlasy a trochu je vyždíme+ A beccy ti to tu půjčila nebo sme tu natajnačku? +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2016 23:05

+vklouzne za ní do sprchy a obejme ji a zahřívá je oba dva+ No jasně, že jsem jí volal. +zasměje se+ To by bylo blbý, být tu bez dovolení a navíc bysme tu asi neměli soukromí. +políbí ji na rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti