I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
(No jo Hiddleston je moje láska. Jsi mě měla vidět když hrál Hala s Poinsem Davida Dawsona. Už se těším, až tu bude ten jeho upírskej film, Only Lovers Left Alive... http://images6.fanpop.com/image/photos/ ... 07-726.jpg )
(mě se taky líbí, je takovej zvláštní, ne vysloveně krasavec, ale prostě má něco do sebe no a tady v tom filmu teda vypadá vysloveně exkluzivně )
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
(No já na něm naprosto ujíždim, pěknej docela je, má strašný charizma, krásnej hlas a je hrozně milej a sympatickej, teda aspoň v rozhovorech je tak britskej až je to k pláči, a je cvok do Shakespeara, tím si mě získal )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Já mám jen drobný dotaz...čtu, že párty má být 4.11. v sobotu, jenže čtvrtýho je pondělí ne?
ááá shit Zlatýho bludišťáka za všímavost získává Becca. t já vás jen tak zkouším, jestli dáváte pozor... ne, samozřejmě v sobotu 2. opravím to hned jak přijdu večer dom.