Měla jsem v plánu v osm, ale klidně můžeme dřív...než se to všechno sejde...a pak rozdají ceny...a v neděli musím zas vstanout ráno, mám schůzku na hřbitově
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
jako poslední dobou to fláká, ale pošle aspoň nějaké věci k občerstvení (myslím, že měli nějaký slevový wouchwer, který by propadl, tak se raděj tváří velkoryse )
[/i]
pár láhví výborného červeného vína z malého spřáteleného vinařství, spíš těžší a plné chuti. a taky pár láhví vybraného tlamolepu
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
šaty a botky máte taky pěkné. a, myslím, Wenai? mi vyfoukla šaty, které bych si byla Eternity ty krajkové černé. (zaskočila bych na chvíli, akorát že večer máme večírek s vínem a drbama, tak nebudu ne netu.) KRÁSNĚ SI TO UŽIJTE!
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
(jo, taky ty od Wenai mám uložené...ono se to ani nedá...stejně už nevím, co bylo třeba v jiných ročnících, jestli se opakuju nebo jak...ale to je fuk:))