chtěla bych se domluvit ohledně data, předpokládám, že přímo 31.10. budete mít jiné starosti, buďto dovču v souvislosti se státním svátkem, nebo opravdovou maškarní párty, takže navrhuju buď 24. (pokud nebude sraz), nebo pak 7.11.? Co se vám hodí spíš?
A za druhé bych se chtěla zeptat, jestli byste stály o opravdicky anonymní maškarní? v praxi by to fungovalo tak, že třeba yohannka by chtěla jít za Catwoman, takže by mi poslala do mailu obrázek svojí masky, a já bych ji sem vložila ze svýho účtu, takže ostatní by nevěděli, kdo bude Catwoman. Pak bych založila jednorázový přístupy na xchat (něco jako Catwoman1, abych pak věděla, koho pustit do místnosti, a kdo je jen čumil a ne losík ), a ty bych yohannce poslala zpátky. Pak bysme se večer sešly na xchatu "v maskách", a nikdo by nevěděl, s kým si vlastně píše (to už by záleželo na vás, jak moc byste upravily svůj styl psaní, atd.). A pak by asi proběhlo odmaskování, nějak víc večer. Takhle nějak fungovaly Styxiny maškarní večírky, a mně to přijde jako docela dobrá věc, aspoň by se to trochu promíchalo.
A nebo můžeme udělat úplně klasickou párty, a masky vložíte normálně do tématu samy za sebe, však to bývá taky sranda
Doufám, že nikoho nepohorší když zrecykluju občerstvení zminula, nějak to nestíhám