*zvedne se a poodejde se Styx stranou*
On ale přece nechce mě přivolat. Tedy z toho co říká*poznamená, že sice mluvit může jednu věc...* Dokonce to přiznal, že tady ta možnost ovládnutí mě, co by Vanessina stvořitele, by byla. Kdyby to opravdu chtěl udělat, myslíš, že by se takhle prozradil?*zapochybuje* Nečekal jsem, že to půjde nějak hladce. A že si vybere mimo jiné i něco osobního...*odmlčí se*Nemůžeme na ni čekat. Nemusí po tobě teď vůbec jít. Nevíme, kde je a v jakém stavu. Třeba se bude do úplňku držet mimo, vymýšlí plán...a dřív nastane úplněk, než něco podnikne. Když se mezitím k ní nedostaneme, budou umírat nevinní.*zavrtí hlavou* No, nadšený z toho nejsem, ale Tony by byl špatný nápad. Už jen proto, že mu nevěřím. A on nevěří mě. Navíc, to by se naše skupina rozrostla o mnoho lidí navíc. *zavrtí hlavou a promne si tváře* Ale ani Beccy ji nedokáže vystopovat z ničeho. Každý stopař musí mít výchozí bod. Nejde si prostě sednout v lese a chytit vítr...Na druhou stranu, pokud by se něco zvrtlo, může se nám pomoc hodit. Uvažuj takhle, pokud přistoupíme na to, že nám ji J-C zavolá, ať se na to dívám, jak chci, pořád je to nejednodušší způsob, bude se na to muset soustředit. Navíc pochybuju, že by se hnal do boje s dlakem. Čili na její chycení budeme my dva, a nebude to jen tak, může být mimo sebe a rozhodně bude silnější než byla...co když ji to přivolání přinutí...dříve se proměnit nebo něco, nevíme, jak přesně to bude na náš druh fungovat...pak s ní budou plné ruce práce. A nerad bych se dostal do situace, kdy by měla za zády ještě někoho jako zálohu. Jak víš, že pracuje sama. V té pevnosti byly desítky bojovníků, kteří ji pomáhali tě střežit. Možná odtamtud utekla, ale co když má pár stoupenců, s kterými se přece spojí? To poslední, co chci, je, abychom se z lovců stali kořistí. Když přibereme Beccy, získáme tak sílu mnoha bojovníků, než které bychom mohli já a nebo ty sehnat mezi čaroději a museli jim říct, o co jde. Ale máš pravdu, nechci, aby se nějak ochomýtala kolem Vanessy. Mohla by se stát nějaká....nehoda. A my ji chceme živou. *zamyslí se*
Takže..co kdyby nám prostě poskytla zálohu? zůstanou s Manori v dostatečné vzdálenosti. Budou nám a J-Cmu krýt záda. Obě uslyší a uvidí víc, než bychom kdy mohli my dva. J-C nám ji přivolá a na nás bude, abychom se s ní vypořádali. Nikdo další, žádné velké sdělování podrobností nikomu, proč nebo jak. Prostě potřebujeme odchytit vlkodlačici, živou. Konec příběhu.
A co se týče té žádosti, jsem ochotný do toho jít, pokud to bude znamenat setkat se s tím...holobrádkem tam venku. Je o hlavu menší, co by mi tak mohl udělat. Navíc, Manori nám dneska sdělila docela hodně informací ohledně upírů, můžeme tak nabídnout nějakou informací z naší strany. A raději o mě, než o tobě.*zadívá se na ni a má na myslí Řád* A taky, co mohou tak zjistit, Man má k dispozici kouzelnické informace o dlacích, databáze...to mu klidně může říct ona...nejsem jediný vlkodlak, kterého viděla zblízka a to včetně případů napadení...o kolik víc podstatných věcí jim můžu říct já, než ona? Sám zjišťuju, že toho možná nevím dost, když jsem se ostatním svého druhu vyhýbal. Možná by to nakonec mohlo být pro nás prospěšné. Třeba nám to nakonec pomůže se rozhodnout, co s Vanessou dál. Já sám teď nevím, nakolik je mé pouto k ní silné a co to může znamenat.*pokrčí rameny a zadívá se na J-C s Man, jak se spolu mezi sebou tiše baví* Mimoto, oba o tom už ví. Co nám zaručí, že když řekneme ted ne, a odejdeme, že se sám nepokusí ji chytit. Zatímco my budeme běhat někde po lesích a hledat ji, on si ji zavolá sám. Pak bude mít on Vanessu a my žádný slib, že se nepokusí skrze ní ke mě dostat.*zadívá se na Styx*On vyhraje tak jako tak. A ví to. Něco mi říká, že si je toho vědom. Vlastně nevím, co ho nutí s námi takhle spolupracovat. *přejíždí pohledem párek upírů na druhé straně místnosti* Musí to být ta pojistka, kterou Man má. Říkám, využijme toho. Čím dřív to budeme mít za sebou, tím lépe. *zadívá se na Styx, co ona na to*
(pfff....se Remus umluvil k vypelichání z podoby:D a taky, Beccy bude mít jiné starosti, než mávat katanou
Pro ni je nachystáno jiné překvápko. To i JC bude čumět
)