Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Manori » 26 srp 2013 19:50

*Pozoruje upíra po své levici* tak třeba už proto, že je to vlkodlak. Každý v okolí tady ví, že u tebe v podniku jeden je...a představ si, co by se stalo, kdyby se opravdu stala nějaká..tragédie zaviněná běsnícím dlakem. Mnoho vlivných lidí by se zajímalo, kdo za to může. A napadl by je Jason. Je tvým pomme de sang, řekli by si, žes ho špatně hlídal...*pokrčí rameny* Nechceme, aby tahle situace způsobila rozruch, ale v současné době nevím, jestli ji sami dokážeme najít včas. Potřebujeme tvou pomoc, Jean-Claude. *řekne měkce* Pomoz nám a zaručím ti, že se nikdo z tvých lidí do toho nemočí, pokud by to nešlo dle plánu a dozvěděly se o tom oficiální místa. Ani já ani Styx s Remusem nemáme jiný zájem, než se zbavit potencionálního nebezpečí pro nás všechny. To ti můžu slíbit.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 26 srp 2013 20:02

+hledí mu fascinovaně do očí a chvíli jí trvá, než si uvědomí, že se do nich propadává jako do hluboké propasti a nemůže se z objetí jeho pohledu vymanit, nechává se jím stahovat do hlubin a vůbec se nebrání, je jí to vlastně úplně jedno a nechala by se stáhnout až na samé dno, až tam, kde by ji chtěl mít, kdyby JC konečně nepřerušil oční kontakt. Styx se vzpamatuje, několikrát zamrká a rychle sklopí zrak. Srdce jí prudce buší, cítí, že podcenila nebezpečí, které soustředila hlavně na Remuse a na sebe úplně zapomněla+ Manori za nic nemůže, to my jsme ji požádali o přátelskou pomoc, protože se znáte +nestojí o to, aby měla Man z toho nějaké problémy+ A Remus tu ženu sice nakazil, ale zachránil mi tím život +považuje za podstatné vysvětlit mu, jak se to stalo, aby to nevypadalo, že o úplňcích si po zábavu vytváří své potomky+ Kdybys nám pomohl ji najít, byli bychom ti velice vděčni. Řekni si, za jakých podmínek bys byl ochoten nám pomoct +zvedne zase zrak k němu, ale u jeho brady se zastaví+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » 26 srp 2013 20:37

*pozoruje Man mlčky, když mu předkládá důvod* Oui, to se opravdu známe...*přikývne Styx v odpověď* možná až příliš dobře, jak zjišťuji...*blýskne pohledem po Man* Bon. Jsem ochotný vám pomoci, když je to tak, jak říkáte. Mám pro takové pohnutky z lásky slabost...*nepatrně se pousměje* Ať nikdo neříká, že upíři nemají srdce. *přejede prsty po desce stolu a pak pokračuje* Pochopil jsem, že monsieur Lupin nemá s takovou situací moc zkušeností. Nevím, jestli byla Manori tak sdílná, ale díky tomu, že je původcem té situace, může na něj mít můj pokus o přivolání vliv. *přizná až nezvykle otevřeně* Pokud vám pomohu, očekávám, že mi budete dlužit podobnou laskavost. Ale co skutečně chci, je čas monsieur Lupina.*vidí, jak se Man nadechuje k protestu, tak jen elegantně zvedne ruku a zarazí ji dřív, než stačí protestovat* Zajímají mě rozdíly jeho druhu od toho, který znám. Chápu správně, že onu vlčici si chcete ponechat a naložit s ní dle svého, že? Navíc pochybuji, že by byla ochotna ke spolupráci, takže...*pokrčí rameny* Dokonce nebudu vyžadovat, abychom se sešli přímo, pokud je vám to natolik proti mysli.*zadívá se neomylně na Styx a potom na Remuse* Stačí mi, pokud se sejdete s Jasonem. Vy sám. *dívá se na Remuse* On je mým pomme de sang, jak mi Manori laskavě připomněla, takže cokoliv řeknete nebo cokoliv on uvidí, uvidím a uslyším i já. Je mými smysly i na dálku. Zároveň si udržíme vzájemný odstup. *navrhne a nechá je přemýšlet*
Od tebe, chérie,*obrátí se na Man* si vezmu ten závazný slib, že pokud se něco stane, urovnáš to. Svedla si nás dohromady, máš tedy za průběh zodpovědnost. Jakékoliv případné další laskavosti, pokud to uznáš za vhodné, se nebráním. *popíchne ji s vědoucím úsměvem*

Ještě jedna věc...je možné, že bude mít ona vlčice nějakou pomoc?*obrátí se na Styx a Remuse*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » 26 srp 2013 20:49

*povytáhne obočí, co že je J-C tak sdílný, ale mlčí a nesnaží se dál nic říct.* Dobrá. To ti slíbit můžu. I závazně. *dodá, když vidí, že chce něco J-C dodat., pak přimhouří oči a jen ho častuje pohledem, za tu poslední poznámku tak důrazně, až se J-C tiše rozesměje a ten zvuk sklouzne přítomným po kůži jako hedvábí* Ale no tak...*poznamená, ale musí se taky usmát* No...pochybuju, že by se takhle čerstvý vlkodlak pohyboval ve společnosti lidí, ale...*vloží se do otázky* V tomhle případě? *taky se zadívá na Styx s Remusem* Možná by bylo vhodné mít pojistku. I pro případ, že by nám třeba utekla...*navrhne opatrně* Vím o někom, kdo se ve stopování a lovu vyšinutých magických tvorů docela vyzná...a náhodou má novou výzbroj a ještě větší náhodou je nedaleko. *poznamená a zadívá se na okamžik ke dveřím, za kterými nechali Beccy. Pak se jí zase rozvibruje kapsa, tak se zamračí a poslepu to típne, teď fakt nemá čas na telefonáty*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 27 srp 2013 20:10

Man: Myslím, že není zvyklá na společnost lidí, obzvlášť teď, když se musí vypořádat s novou situací. A co vím, pracuje sama +neřekne jim víc, než je nezbytně nutné; není žádoucí, aby znali moc podrobností+ Lov? Nová zbraň? +ihned pochopí, když si vzpomene na toho krasavce na stolečku, kterého si nemohla před chvílí nevšimnout a ani na okamžik nezapochybuje, komu říká pane+ My ji ale potřebujeme živou +ví moc dobře, co Becca v ráži dokáže a jak ji zná, je si téměř jistá, že bude chtít co nejdřív na někom vyzkoušet, co její nový mazlíček všechno dokáže+

JC: +vyslechne si Jeana-Claudea velice pozorně a když jim přislíbí pomoc, usměje se na něj vděčně+ Jsi laskavý, mon Seigneur +úsměv se jí udrží na tváři však jen do chvíle, než jim sdělí svůj požadavek. Už už má na jazyku nesouhlas s tím, aby JC zkoumal Remuse jako nějaké pokusné zvířátko, ani za cenu toho, že jim nepomůže, když se včas zarazí. Uvědomí si, že přišli za upírem s Remusem spolu a proto musí i spolu rozhodnout, zda jeho nabídku přijmou+ Omluv nás prosím na okamžik, musíme se poradit +omluví se s milým úsměvem a využije možnost, že jim JC dal čas na rozmyšlenou a vezme si Remuse stranou, kde mají soukromí+

Remus: Toho jsem se obávala... +šeptá+ ...že zároveň s Vanessou přivolá i tebe. Nemohu připustit, abys byl v jeho moci, aby si s tebou dělal, co chtěl. Nenechám tě samotného v tomto prostředí, ve kterém ti ze všech stran hrozí nebezpečí, na pozorování jako nějakou pokusnou laboratorní krysu. Neobětuji tě +hlas má rozhodný, ale je z ní cítit strach z toho, co mu hrozí+ Měla jsem tušit, že JC své služby neposkytuje levně +začíná pochybovat, jestli to byl dobrý nápad jít sem, kde Remuse vystavila takovému nebezpečí+ Můžeme... můžeme prostě počkat, až si mně Vanessa sama najde... Pořád je to menší riziko, než tohle +na okamžik zavře oči, jak ucítí v hlavě náhlý tlak, ale trvá to jen okamžik a v příští vteřině už je v pořádku+ Co si myslíš o tom návrhu Manori zapojit do toho ještě další osobu? To přece nebylo v plánu. Nemám absolutně nic proti Becce, naopak, ale už takhle ví o té ošemetné věci, která se nám stala, na můj vkus příliš mnoho lidí. Měla to být utajená akce. To jsem mohla rovnou říct Tonymu a jeho přátelům +v očích jí lze jasně vyčíst obavy z toho, že čím víc lidí bude do toho zapletených, tím je větší šance, že se prozradí ten hlavní důvod, proč k tomu všemu došlo. A sice, že je členkou tajného řádu templářů (takže ať si to Becca nebere osobně ;) )+ I když... +něco ji najednou napadne+ ...pokud by Becca dokázala Vanessu vystopovat... +o tom ale dost pochybuje, že by ji našla na tak obrovském území asasínů, a je taky dost možné, že už tam Vanessa ani vůbec není+ ...ale čistě teoreticky... kdyby to dokázala, potom bychom nepotřebovali Jean-Claudeovu pomoc... +pohlédne na něj zkoumavě a teď vše závisí už jen na Remusovi, aby se ji pokusil přesvědčit, jaké bude pro ně nejlepší řešení (nebráním se ani té možnosti, aby byla do té jejich akce zapojená i Becca, pokud Remus najde k tomu opravdu rozumné důvody a přesvědčí o nich i Styx ;) )+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 27 srp 2013 21:14

*zvedne se a poodejde se Styx stranou*

On ale přece nechce mě přivolat. Tedy z toho co říká*poznamená, že sice mluvit může jednu věc...* Dokonce to přiznal, že tady ta možnost ovládnutí mě, co by Vanessina stvořitele, by byla. Kdyby to opravdu chtěl udělat, myslíš, že by se takhle prozradil?*zapochybuje* Nečekal jsem, že to půjde nějak hladce. A že si vybere mimo jiné i něco osobního...*odmlčí se*Nemůžeme na ni čekat. Nemusí po tobě teď vůbec jít. Nevíme, kde je a v jakém stavu. Třeba se bude do úplňku držet mimo, vymýšlí plán...a dřív nastane úplněk, než něco podnikne. Když se mezitím k ní nedostaneme, budou umírat nevinní.*zavrtí hlavou* No, nadšený z toho nejsem, ale Tony by byl špatný nápad. Už jen proto, že mu nevěřím. A on nevěří mě. Navíc, to by se naše skupina rozrostla o mnoho lidí navíc. *zavrtí hlavou a promne si tváře* Ale ani Beccy ji nedokáže vystopovat z ničeho. Každý stopař musí mít výchozí bod. Nejde si prostě sednout v lese a chytit vítr...Na druhou stranu, pokud by se něco zvrtlo, může se nám pomoc hodit. Uvažuj takhle, pokud přistoupíme na to, že nám ji J-C zavolá, ať se na to dívám, jak chci, pořád je to nejednodušší způsob, bude se na to muset soustředit. Navíc pochybuju, že by se hnal do boje s dlakem. Čili na její chycení budeme my dva, a nebude to jen tak, může být mimo sebe a rozhodně bude silnější než byla...co když ji to přivolání přinutí...dříve se proměnit nebo něco, nevíme, jak přesně to bude na náš druh fungovat...pak s ní budou plné ruce práce. A nerad bych se dostal do situace, kdy by měla za zády ještě někoho jako zálohu. Jak víš, že pracuje sama. V té pevnosti byly desítky bojovníků, kteří ji pomáhali tě střežit. Možná odtamtud utekla, ale co když má pár stoupenců, s kterými se přece spojí? To poslední, co chci, je, abychom se z lovců stali kořistí. Když přibereme Beccy, získáme tak sílu mnoha bojovníků, než které bychom mohli já a nebo ty sehnat mezi čaroději a museli jim říct, o co jde. Ale máš pravdu, nechci, aby se nějak ochomýtala kolem Vanessy. Mohla by se stát nějaká....nehoda. A my ji chceme živou. *zamyslí se*
Takže..co kdyby nám prostě poskytla zálohu? zůstanou s Manori v dostatečné vzdálenosti. Budou nám a J-Cmu krýt záda. Obě uslyší a uvidí víc, než bychom kdy mohli my dva. J-C nám ji přivolá a na nás bude, abychom se s ní vypořádali. Nikdo další, žádné velké sdělování podrobností nikomu, proč nebo jak. Prostě potřebujeme odchytit vlkodlačici, živou. Konec příběhu.
A co se týče té žádosti, jsem ochotný do toho jít, pokud to bude znamenat setkat se s tím...holobrádkem tam venku. Je o hlavu menší, co by mi tak mohl udělat. Navíc, Manori nám dneska sdělila docela hodně informací ohledně upírů, můžeme tak nabídnout nějakou informací z naší strany. A raději o mě, než o tobě.*zadívá se na ni a má na myslí Řád* A taky, co mohou tak zjistit, Man má k dispozici kouzelnické informace o dlacích, databáze...to mu klidně může říct ona...nejsem jediný vlkodlak, kterého viděla zblízka a to včetně případů napadení...o kolik víc podstatných věcí jim můžu říct já, než ona? Sám zjišťuju, že toho možná nevím dost, když jsem se ostatním svého druhu vyhýbal. Možná by to nakonec mohlo být pro nás prospěšné. Třeba nám to nakonec pomůže se rozhodnout, co s Vanessou dál. Já sám teď nevím, nakolik je mé pouto k ní silné a co to může znamenat.*pokrčí rameny a zadívá se na J-C s Man, jak se spolu mezi sebou tiše baví* Mimoto, oba o tom už ví. Co nám zaručí, že když řekneme ted ne, a odejdeme, že se sám nepokusí ji chytit. Zatímco my budeme běhat někde po lesích a hledat ji, on si ji zavolá sám. Pak bude mít on Vanessu a my žádný slib, že se nepokusí skrze ní ke mě dostat.*zadívá se na Styx*On vyhraje tak jako tak. A ví to. Něco mi říká, že si je toho vědom. Vlastně nevím, co ho nutí s námi takhle spolupracovat. *přejíždí pohledem párek upírů na druhé straně místnosti* Musí to být ta pojistka, kterou Man má. Říkám, využijme toho. Čím dřív to budeme mít za sebou, tím lépe. *zadívá se na Styx, co ona na to*

(pfff....se Remus umluvil k vypelichání z podoby:D a taky, Beccy bude mít jiné starosti, než mávat katanou :D Pro ni je nachystáno jiné překvápko. To i JC bude čumět ;) )
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jean-Claude » 27 srp 2013 21:17

*zatímco se ti dva opodál dlouze:D vybavujou, zvedne se z křesla a sedne si na roh stolu před Man a nakloněný se s ní o něčem baví. On má času dost, zároveň jim tak dává dostatek soukromí*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » 27 srp 2013 21:25

*pozoruje J-C přivřenýma očima, když se jí usadí takhle před nosem na hranu stolu. Chvíli se s ním baví, až nakonec poznamená* Nezapomeň, cos mi kdysi řekl...že neublížíš žádnému z mých mužů...A Remus jedním z nich byl.*kochá se zmateným pohledem temně modrých očí, ve kterých o vteřinu později přijde pochopení* A stále je...mým blízkým přítelem, stejně jako Styx. Ublížíš jim a naštveš tím mě.Když se naštvu já, nepotěší to Postracha. *usměje se a pokračuje měkce* A když bude nespokojen Postrach, mohl by si jít postěžovat starému příteli Amonovi. To už jsou dva vrcholy toho vašeho triumvirátu. A to by se nemuselo vyplatit. *nakloní se nepatrně k němu*Chápeme se dobře? *šeptne*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » 27 srp 2013 21:32

Oui, chérie...myslím, že se chápeme výborně.*odpoví a jsou si tak blízko, že cítí jeho dech na tváři* Nemusíš se hned tak ježit, opravdu nemám v úmyslu ublížit tvým..přátelům...*na okamžik se zadívá do rohu, kde něco Remus Styx vysvětluje* Ale o to víc mě tenhle vlk zajímá. Nevěděl jsem, že máš slabost i pro chlupáče...*pak jen zvedne ruku v obraně* Non, nemyslím tím nic špatného..*utne její mrčení* slíbil jsem ti to*natáhne ruku a dlouhými prsty ji nepatrně přejede po tváři* a hodlám to dodržet. Mám pro takové nezvedené Lištičky slabost..ale*chytí ji na okamžik za bradu pevněji*už nikdy na mě nevytahuj triumvirát. Nevíš, o čem mluvíš. *pustí ji z toho chvilkového ocelového sevření a zvedne se, aby se posadil na své místo za stolem.*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 srp 2013 22:08

(tvl, jeden román tady, druhý u mě ve Worldu :lol: btw. začínám se pomalu bát, co jsme to vlastně spunktovali :smich: :ss )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member