Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Manori » 27 srp 2013 22:18

(jj, příště zas napiš, jestli mám nápad na něco... :smich: :pplz: pak to tak dopadá... :nin* a nebo :== a nebo :SS :shocked1* nebo přinejlepším :Gl* // konec spamu )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 27 srp 2013 23:07

Jemu je jedno, jestli se prozradí nebo ne, protože si je moc dobře vědom, že my s tím nic nemůžeme udělat +pokrčí rameny a nechá ho vymluvit se z podoby:) a tiše poslouchá, nepřerušuje ho+ To je pravda... nevíme, kde je, co dělá, co chystá, jak jí je +mimoděk si přejde dlaní po předloktí, uvědomujíc si, že už delší dobu dalo pokoj. Už dřív pochopila, že nesnesitelná bolest, která jí pulzovala v jinak zdravé ruce, má původ úplně jinde než v ní, došlo jí, že je se svým dvojčetem zvláštním způsobem propojená. Bude muset říct o svém poznatku Remusovi, ale až později, teď není na to čas+ Musíme ji zastavit ještě před úplňkem, s tím s tebou souhlasím. Je obratná a silná, to je pravda, ale to my taky. Nemyslím, že bychom ji nezvládli chytit, dokud bude v lidské podobě +zamyšleně poslouchá jeho argumenty ohledně Beccy a chvílí si to všelijak urovnává v hlavě, než mu na to odpoví+ Pravdou je, že nevíme, co to s Vanessou udělá, to přivolání. Může ji to rozzuřit, může být nebezpečná, ale taky může být krotká jako beránek. Možná bychom se měli JC zeptat, jestli s tím má nějaké zkušenosti +přemýšlí nad možnostmi+ Myslím si to, protože všechno dělala sama. Chodila za mnou jen ona, nikoho jiného jsem tam neviděla. Můj únos taky provedla úplně sama a vím, že i po LoSu se pohybovala bez doprovodu. Měli bychom si s ní tím pádem bez větších problémů poradit +poznamená+ Pokud přibereme do naší akce Beccu, chci mít záruku, že Vanessu nezabije. Becca je zvyklá nezanechávat za sebou žádné živé oběti:D a já potřebuji Vanessu živou. Mám na ni totiž spoustu otázek +podmíní si to+ Zálohu? +vyslechne si, jak to myslí a pak nad tím uvažuje+ Nikdo se nesmí ale dozvědět, že Vanessa patří k asasínům a že jde po mně. Chytřejší by se mohli dovtípit... Mohli bychom to svést na to, že ji potřebujeme kvůli tomu, abys zjistil, jak moc jste spolu propojeni a že ji chceš mít pod zámkem, abys nebyl zodpovědný za její činy. Ostatně, je to částečně i pravda +cítí se trochu provinile, že musí lhát těm, co ji chtějí pomoct+ Dobře tedy. Zapojíme Beccu (když jí to tak sáhodlouze odůvodnil:)). Ale už opravdu nikdo jiný, nechci z toho udělat hromadnou akci. Jen jsme ještě nedomysleli, co jim o Vanesse řekneme, když všichni uvidí, že vypadá jako já. To nikdo z nich netuší, ani to, že je to moje sestra +pak svěsí ramena a skloní rezignovaně hlavu+ Obávala jsem se, že půjdeš do toho +hlas se jí nepatrně zachvěje, ale nepřesvědčuje ho, své důvody proti mu už řekla a jeho rozhodnuti respektuje+ Tady nejde jenom o toho holobrádka. Nepochybuji, že by sis s ním určitě poradil, kdyby si na tebe moc vyskakoval +pohladí ho po tváři+ Ale tady by se ti to sakra nevyplatilo. Nezbývá, než spoléhat na to, že JC Manori něco dluží, nebo jí něco slíbil a tudíž se tě tady nikdo nedotkne +taky pohlédne směrem k Man a JC a musí se pousmát, jak si tam důvěrně povídají+ Tak fajn... +souhlasí nakonec s jeho návrhem+ Poslechnu tě tedy. Když jsme se na to dali, tak to dovedeme do konce. Ale až půjdeš za Jasonem, půjdu s tebou a počkám na tebe v baru. A to mi ničím nevymluvíš +pohlédne mu do očí+ Slib mi, že mně vezmeš sebou +vyžádá si od něj slib a pak udělá krok k němu, obejme ho kolem pasu a položí si hlavu na jeho hruď+ Už to chci mít za sebou, Remusi +povzdechne si zhluboka a na chvíli zavře oči+ Asi bychom měli jít už za nimi, ať na nás nečekají +poznamená, přestože má pocit, že ti dva se tam docela dobře baví:D+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 28 srp 2013 11:30

Styx: Hm...to je jediný zádrhel, že vypadá jako ty. Nakonec by bylo lepší, kdyby byla v dlačí podobě.*poznamená* No...můžeme to svést na mnoholičný lektvar, prostě je to protivník z kouzelnického prostředí..tak nebudou v hádání nikde blízko asassínů. Já sám jsem si to chvíli myslel, když jsem ji sledoval z Orlíku. Dobře tedy. Uděláme to takhle, abychom skutečně měli vlčici my a živou. Myslím, že to je nejmenší možný počet lidí. A zároveň je to víc než dost.*povzdechne si a obejme ji na okamžik* Dobře, půjdeme sem společně.*slíbí jí to a pak se tedy vydají zpátky*

J-C: Souhlasíme, ale máme také své podmínky. Odchycení dlaka bude na nás, nikdo se nepokusí ji zastavit nebo ublížit, ledažeby to byla otázka života a smrti někoho z nás. Pak si ji odvedeme a je naše věc, co s ní bude dál. Když všechno klapne, sejdu se s...Jasonem? ...a probereme spolu záležitostí vlků. Nic víc. *dál o tom nehodlá smlouvat* Jak si myslíte, že bude reagovat po tom...přivolání?*vzpomene si, nad čím se Styx dumali* každopádně je čarodějka, může využít různých matoucích kouzel, lektvarů...bude se snažit nás zmást, pokud jí to jen trochu půjde. *zatváří se, že mu to říká v rámci spolupráce, ale hlavně to říká proto, aby pak nebyl překvapený, že vypadá jako Styx*

Man: Pokud si myslíš, že je přítomnost Beccy tak dobrý nápad, fajn, ale zůstanete obě vzadu. Jen jako záloha. Víme, že vy dvě máte tendenci se s ničím nepárat. A já vím, jak ráda se hrneš dopředu do první line boje. *zadívá se na ni a proběhne mezi nimi bezhlesný rozhovor*Víc než kdy jindy. *přikývne rozhodně, jako by se ho Man na něco zeptala* Asi by bylo dobré Beccy o tom informovat. Čím míň bude vědět, tím lépe. Nechceme, aby se o tomhle dozvěděl kdokoliv další. Je to především můj problém, když jsem ji nakazil. Nechci, aby se to dostalo ven.*záměrně využívá jednotné číslo - sebe*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 28 srp 2013 11:39

*jen ztuhne a drží na místě, nechce zkoušet, jestli by se dostala z jeho sevření...taky by si při tom mohla zlomit vaz. To by ji až tak nevadilo, ale je otravné čekat na probrání a její společníky by to asi poněkud rozrušilo. :lol: Tak ho jen počastuje pohledem a když od ní poodejde, zrovna se nadechuje k nějaké peprné odpovědi, když Styx a Remus dokončí debatu a vydají se k nim. Mlčky je vyslechne, nebo spíš, prozatím Remusův monolog:). Z toho, co říká, není úplně nadšená, chvíli ho propaluje pohledem, ale pak toho nechá, koneckonců, na ní tady nezáleží, tak přikývne* Dobře. Zůstaneme vzadu a budeme hlídat. *ušklíbne se* A ne, nejsme zas tak utržené z řetězu. Jen jsme zvyklé na jiný level špatňáků. *nechá to být* Tak lektvarů? Jako...mnoholičný, třeba?*dovtípí se, co jim Remus naznačil* Jakože by...mohla vypadat třeba jako ty?*napadne ji* Dobře, na to si dáme pozor. *a jen zvedne ruce, že samozřejmě, bude dávat pozor ze zálohy. Celé se jí to jaksi nezdá, má pocit, že je v tom víc, ale nechá to být. Není tu od toho, aby šťourala ( naštěstí :lol: ), ale aby pomohla.*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » 28 srp 2013 11:46

*pozoruje Remuse nehybně ze svého místa* Bon. Pokud si to takhle přejete..*přikývne* To je těžké říct, když jsem váš druh ještě nepovolal. Ale pokud jste na tom dostatečně podobně, jako vlci, které znám...pak by neměla dělat problémy. Důležitá je samozřejmě její vůle a síla...nakolik je dominantní. Ale pokud na přivolání přijde, měla by udělat, co já chci. Pak byste neměli mít problém ji zpacifikovat. Takové to už s přivoláním zvířete je. Přijdou za svým pánem, aby ho poslouchali, ne odporovali.*vysvětlí prostě*

*obrátí se na Manori* Oui, měli bychom ji tedy informovat. *a když se Man zvedne, aby pro ni došla, jen ji lehce položí ruku na předloktí a donutí ji tak zůstat sedět* Není třeba, chérie.*na okamžik se ztratí v myšlenkách a pak se usměje* Jason ji řekne, že ji tady čekáme.

Je ještě něco, co bychom měli probrat, než přijde? *zadívá se z Remuse na Styx*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 28 srp 2013 13:34

+když se s Remusem na všem spolu dohodnou, hodí všechny své pochyby a starosti za hlavu a už se jimi nezabývá, opět se jí vrátí ta její odhodlanost dostat Vanessu stůj co stůj. Posadí se ke stolku a napije se. Nechá promluvit Remuse o jejich podmínkách a jen občas přikývne na souhlas+ Mám ještě drobnou poznámku k tomu lektvaru. Ano, je docela možné, že bude vypadat jako já, jelikož jsme spolu nedávno strávily nějaký čas. Měla spoustu možností vzít si ode mě cokoliv, co by mohla zneužít +radši je na to hned připraví+ Takže abyste si nás pak nespletli +usměje se+ Dále se potřebujeme ujistit, že bude pouze jedno setkání s Jasonem. Nechci, aby sem Remus musel chodit častěji, než je nutné. Není to podmínka, ale spíš prosba +dodá, aby to nevypadalo, že si kladou podmínky, když jsou to vlastně oni, co něco potřebují+ A ještě by mně zajímalo, co bude dál s tou vlčicí stran tvé moci. Propustíš ji, nebo ji budeš ovládat i potom, už napořád? +potřebuje vědět, jestli za ním Vanessa bude muset přijít, kdykoliv ji zavolá a jestli ji může přimět, aby mu prozradila věci, které bude chtít vědět, čehož se pochopitelně obává+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » 28 srp 2013 14:34

Pokud se zvládnout domluvit a probrat potřebné napoprvé...nevidím důvod, proč by sem musel monsieur Lupin chodit vícekrát. Pokud nebude sám chtít.*neodpustí si dodatek*Slíbil jsem, že si ji nenechám, takže ji k sobě nebudu poutat a nebudu z ní dělat mou, jestli je to to, na co se ptáš.*odpoví Styx a zároveň zavadí pohledem o Man* Pokud je to vše, tak jsme domluveni. Zbývá naplánovat, kdy to chcete provést...s tím bych počkal na Rebeccu, abychom se nemuseli opakovat.
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » 28 srp 2013 14:45

Neboj, myslím, že nás neošálí...možná bude vypadat jako ty, ale máme jiné způsoby jak ji rozeznat od tebe.*pousměje se* Každopádně je dobré vědět, že tahle možnost tady je.*kývne a dál je jen mlčky pozoruje*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 srp 2013 15:04

+před kanclíkem se zastaví a se smíšenými pocity zaklepe. A jelikož je stejně očekávána, tak hned vejde. Přelétne tu skupinku pohledem, až se nakonec s tázavým výrazem zastaví u J-C.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » 28 srp 2013 15:14

Merci, že jsi přišla.*kývne ji k volnému křesílku* máme tady určitou záležitost, do které bychom tě rádi zasvětili...nemusíš s ní souhlasit, nemá to nic společného se Slastmi. Záleží jen na tobě, co na to povíš.
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti