Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Byron » 24 pro 2015 02:08

Joooo. +uculí se a jde s Vici do salonu a tam se taky přivítá a pak si naleje alkokoňak a popíjí a sedne si vedle Vici a ukradne jí vanilkovej rohlíček+ Tak co? Ozdobíme stromek? Já budu věšet ozdoby a ty mi budeš říkat kam, chceš? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 pro 2015 02:11

hej! +zazubí se, ale rozdělí se s ním, a talířek si ani nedrží, pač jí na břiše sedí sám+ tak jo, to je sympatický uspořádání. +uculí se na něj+hlavně nezapomeň rozvěsit čokoládky a andělíčky. +komanduje ho hnedka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 pro 2015 02:15

Jak hej, máš toho málo? +směje se a ukradne jí ještě jeden+ Tak jo tak jo. +přikývne a zvedne se i se skleničkou a vezme jednoho andílka+ Třeba sem? +přiloží ho ke stromku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 pro 2015 02:17

máš kliku že sem musela slíbit, že v dobrým i ve zlým. +uculí se+ jo, tam, a druhýho támhle. +ukazuje mu+ a nedávej je ta blízko ke svíčkám. +zazubí se, a za odměnu mu nechává nějaký cukroví+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 pro 2015 02:18

Jo, tak dobře. +uculuje se a věší, jak ona přikáže+ Jasně, že ne, ještě by to tu blaflo. +zasměje se vesele a pak se jde k ní kouknout, jak to vypadá a sedne si na opěrku na gauč a vezme si to cukroví za odměnu+ Docela dobrý, ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 pro 2015 02:21

jo, je to dost dobrý. +uculí se, a opře se o něj trochu bokem+ letos je snad ještě větší než loni. +usměje se, trochu ho hladí po stehně, a kouká jak se ostatní baví a děcka tam pobíhají, a myslí na to, že tam příští vánoce budou mít vlastního prcka, ale jenom v duchu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 pro 2015 02:24

No, pokud ho kupovala Wenai, tak jo. +uculí se (a kupovala! konečně máme velkej! heč!XD)+ Chceš horkou čokoládu? Nebo něco? +usměje se na ni a nenápadně ji pohladí po zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 pro 2015 02:26

skoro se nevejde pod strop. +uculí se+ nee, teďka ne. +usměje se+ pojď si sednout ke mně radši. +poposune se, a pak se o něj bokem opře, a položí si mu ruku na koleno+ hele. +uculí se, sevře ruku v pěst, a když ji zase otevře, tak z ní vylítne malý kouzelný světýlko, pomalu se vznese a usadí se stromečku na větvi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 pro 2015 02:28

Pustíš mě k sobě? +uculí se a sedne si hned vedle ní a obejme ji kolem pasu+ Co? +koukne jí do dlaně a pousměje se+ To je krásný. Tohle jsem chtěl dycky taky umět. Nebo svítícího tentonoc. +zahihňá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 pro 2015 02:30

já myslím, že to umíš. +uculí se, chytne jeho ruku do dlaní, a vtiskne mu do ní pusu, schová ji a sevře mu ruku do pěsti, a když ji pak otevře, tak tam má taky světýlko, který se samo uvelebí na stromku+ já na tom svítícím tentononcu zapracuju, slibuju. +zazubí se+ dostaneš ho příští rok pod stromeček.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré