Knihovna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Knihovna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 23:00

+poslouchá ho a koutky ji jenom cukaji+ Že ty ses se mnou jenom kvůli mimu sexy tělu co? +culit se a pohihnava se+ já jsem té úplně odhalila Lamoro. +usměje se na něj děsně vedoucne a pak se ka němu sklonil a pěkně ho polibi+ No ale stejně se budem muset oblict. Nemůžeme tu zůstat napořád na mě jde hlad a to je tragicky. +koukne na něj vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 23:13

už to tak bude. +přikývne přistiženě, ale uculuje se u toho, a pak jí dá pořádnou pusu, aby věděla, jak to je+ A jíst nemůžem nahatý? +zkouší to trochu, ale pak ji teda se strašlivým povzdechem pustí, aby mohla vstát a oblíkat se, rozvalí se jako paša a sleduje ji jak se strojí, uculuje se u toho, a nestydatě ji očumuje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 23:23

Já jsem to věděla. +zazubí se vítězoslavně a dá mu vítězoslavnou pusu. Když ji pustí, pohladí ho po tváři a po hrudi a začne se pomalu oblíkat+ Nekoukej tak na mě. koukne na něj a otočí se k němu zády, aby na ni tak nekoukal, ale trochu se uculuje+ Nemůžeme jíst nahatý. Kdybych se pokecala bylo by to nepříjemný. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 23:40

Ale když ty seš děsně pěkná, to nejde. +uculí se, a když se otočí, kouká jí na zadek, hlavu na stranu, děsně zaujatej+ No, ale zase bych ti to mohl hnedka olíznout. +argumentuje hnedka, a když už je oblečená, taky vstane a poshání svý oblečení+ A co by sis dala? +usměje se, když spolu vyjdou na chodbu směrem do kuchyně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 23:42

+jen na něj koukne přes rameno, že je to jasnej cvok a zavrtí hlavou a obuje si boty+ No, takový chilli není na jistejch místej na těle úplně boží. +odtuší a zatváří se bolestně, jak si to představí+ No... já nevím, něco ostrýho. +uvažuje nad tím+ Možná něco mexickýho. S fazolema. Co ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 říj 2014 23:54

No to by mě zajímalo, co bys musela dělat aby sis tam kápla chilli omáčku. +koukne na ni a culí se jak cvok+ To zní dobře. +usměje se, a je rád, protože další kolo palačinek už by nemusel přežít+ Fazole. +přikyvuje+ to bude děsně moc sexy večer. +uculí se vesele, a za chvilku dojdou do kuchyně, tak otevře lednici a zírá do ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 23:59

Fazole jsou fajn. A navíc děsně zdraví. +hájí je vehementně a kouká za ním do lednice a vybírá si, co si dá+
Smím vám nějak pomoct? +ozve se za nima najednou, protože se tam zjevil Maltezius, jako duch, protože když tam vešli, tak tam rozhodně ještě nebyl. Wenai zaječí, vyskočí metr dvacet a lekne se jako blázen+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 00:12

No to já netvrdím. +uculuje se, a vyndá teda plechovku, a když na ně promluví Maltezius, málem přeskočí lednici+ Nikolivěk. +odvětí důstojně, když si srovná tep+ My to máme úplně pod kontrolou. +oznámí mu velice aristokraticky, načež mu na nohu vypadne jabko+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 00:17

Jo, úplně pod kontrolou. +zazubí se na něj a sehne se pro to jabko+ Budeme mít fazole s jabkama. To je teďka moderní. +zubí se vesele na Maltezia a na Lockeho taky a vezme si nůž, ukrojí si kousek jabka a strčí si ho do pusy. Maltezius se teda ukloní a zase zmizí, bůh ví kam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 00:21

Jo. +přikývne, že to je jasný, a když odejde, uculí se na ni+ Ale to nebudem mít doopravdy, že ne? +ujístí se radši, a kouká co by tam ještě vyndal, nakonec se rozhodne, že cibule by šla+ chceš uvařit nějaký chilli? nebo tortilly? +koukne na ni tázavě, a vejrá do lednice až začne hučet nespokojeností že je dlouho otevřená+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré