Knihovna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Knihovna

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 00:26

Ne. +uculí se a zavrtí hlavou a dá si ještě koousek jabka+ Ale nebylo by to špatný, abys věděl. Kdybysme k tomu přidali vepřový maso a omáčku... +uvažuje nad tím+ Tortilly! A děsně nezdravý. +zasvítí jí oči a jde mu pomoct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 00:33

Tak jo. +zazubí se vesele, a hnedka vyndá sýr, aby ho nastrouhal, protože ten je do tortil úplně zásadní, a nějaký maso a rajčata+ Umícháš nějakou omáčku? +usměje se na ni a je v moc dobrý náladě, s nožem mu to jenom sviští a občas po ní pokukuje, jak jí to v kuchyni sluší+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 00:37

No... umím pár omáček. +přisvědčí+ Jakou bys chtěl? Nejakou ostrou. +rozhodne se hnedka+ Udělám nějakou ostrou. +vezme si na to z lednice věci a hnedka s tím začne a dává do toho chilli, jen tak přiměřeně, aby jim neshořela pusa, pokukuje po něm a usmívá se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 00:42

No, nějakou dobrou. Já ti důvěřuju. +uculí se na ni a trochu jí kouká pod ruce, jak to dělá, a jestli to nepřehnala s chilli+ Hlavně ať ti nikam neukápne. +vzpomene si a culí se+ Co bys do toho ještě chtěla? +koukne na ni tázavě a chystá to zatím do mističek+ Kukuřici? +nakoukne do lednice a zamyšleně si pohazuje s avokádem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 00:50

Nesísej. +koukne na něj a zasměje se+ No jo, moc vtipný, Locke. +zašklebí se na něj vesele a přidá tam rajčatovej protlak a pár dalších věcí, co to udělaají jenom lepší+ Jo, kukuřici. +přikývne+ A tofu? +koukne na něj tázavě a vyndá kostičku marinovanýho ofu z lednice+ Nechce se mi dělat maso.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 12:51

Tak já bych to rád příště uměl. +uculí se+ abych ti to moh někdy udělat jako překvápko, a tak. +mrkne na ni, a nasype plechovku kukuřice do mističky+ A papriku? +navrhne+ No jo, když mně to moc nechutná. +přizná se provinile+ já si ho klidně udělám sám, ať na něj nemusíš sahat? +pousměje se trochu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 13:17

Ne, +koukne na něj a pak na tofu+ Dyť je to dobrý. +zamumlá rozpačitě a vrátí tofu do lednice a vyndá teda kuřecí prsa a začne je krájet a klidně na ne sahá a pak je dává do mističky a okoření je a zakápne olejem. Vyndá pánev, že je osmaží+ To neva, já to udělám. +mávne nad tím rukou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 15:52

No ne, tak můžem udělat oboje. +pousměje se, a zas jí ho vyndá a nakrají na kostičky+ A pak budeme mít děsně moc mističek a každej si dá na co bude mít zrovna chuť. +uculí se+ a bude toho dost i pro maltezia. +odhadne to rozpačitě, jak tak kouká na to poněkud nezřízený množství+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 16:45

+nechá ho teda ať vyndá to tofu a nakrájí ho a zatím osmaží mao+ Já nechápu, co protitomu máš. Je to dobrý. +koukne na něj tak trochu vzdorně a nachystá placky, do kterejch to budou balit+ Najíme se v jídelně, nebo tady? +koukne tam, když toho mají tolik, aby to nemuseli nosit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 říj 2014 17:01

No já ti to neberu. +pousměje se+ má takovou divnou konzistenci, jako... když to žvejkám. +zamlaská trochu+ asi klidně tady, na co špinit stůl, když jsme jen dva. +usměje se, vezme si talíř a tortillu, a začne si nandavat trochu toho a trochu toho, a pak mu to samozřejmě nejde zabalit, pač toho má nandanýho moc+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré