Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2013 21:04

Jé, ty parádně ječíš. +směje se a dál ho studí konečkama vlasů na kůži, když ji od sebe odstrčí, tak tím dosáhne akorát toho, že ho začne studit níž+ Mě se nezvabíš, zaječ ještě. +směje se, ale konec ho přestane trápit a plácne sebou vedle něj na postel a usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 čer 2013 22:37

Jo? +uculí se+ Mám to natrénovaný, byl jsem vždycky nejdrobnější, takže za holku jsem se musel převlíkat já. Teda dokud jsme neměli Brouka. +zasměje se a odtahuje se od ní, ovšem jak ho začne studit na břiše, vyjekne ještě pronikavěji a pokouší se ji shodit z postele, a když se vedle něj svalí, opře se vedle ní na lokty a usměje se, vyhrne jí tričko a vtiskne pusu do kůže vedle pupíku, ale jen tak z rozmaru, než že by jí dělal návrhy+ Tak co máš dneska v plánu, Kůstko? +zajímá se a přejede jí po kůži nosem+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2013 22:58

+když vyjekne ještě víc, tak dostane záchvat smíchu, který se ještě znásobí, když ji dá pusu na břicho, protože ji to strašně lechtá+ Dneska? +usměje se na něj, když padne do peřin a pohladí ho po tváři+ No já nevim, ty máš nějakej nápad? Mohli by jsme naplánovat tu zlodějskou svatbu, co je na to všechno potřeba? +zeptá se ho se zájmem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 čer 2013 23:21

+uloží se k ní na břicho a opře se o lokty, aby na ni viděl, protože se mu líbí pozorovat, jak jí schnou vlasy a pomalu se kroutí kolem obličeje+ V podstatě nic, akorát kněz Třináctýho, aby nás před jeho tváří prohlásil za muže a ženu. +pokrčí rameny+ Je to zlodějský, moc pravidel to nemá. +uculí se+ Nemusíš mít nic speciálního na sobě ani nic dělat. +přemejšlí nad tím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 čer 2013 00:05

+kouká na něj a jemně se mu s úsměvem prohrabává vlasy+ Ale můžem si to udělat jak chcem, ne? Takže kdybys měl na mě nějaký požadavky, tak ti je splním. +usměje se na něj+ Hádám, že tam budou nějaký řeči, že něco musím říct, nějaký to navěky nebo jasně beru. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 čer 2013 01:14

No jasně, to je úplně na nás. +usměje se+ Kůstko mně je to jedno, udělej si to tak ať se to líbí tobě. +chytne jí tu ruku a dá jí pusu na zápěstí+ Mohla by sis nechat vlasy dolů. +navrhne nenápadně+ Jako takhle volný. +zamáchá rukou, jak by si to představoval+ To je taky jak si to rozhodnem, hlavní řeči bude mít Jean. My musíme akorát dát nějak najevo, že nám to není proti srsti. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 čer 2013 11:20

Jo? +zasmeke se+ tak já se teda pokusím vyjádřit že mi to nijak zasadne nevadí že se vezmeme. +uculi se na něj a prohrabne si ještě napůl mokrý vlasy+ Jasné že si je nechám rozpusteny tak mi sluší nejvíc. A můžeš mi do nich ukradnout nejakej diadem. Něco menšího ne moc okazalyho... +zamyslí se+ Jako zlodejskej svatební dar. +hned začne premyslet co ukradne ona pro něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 čer 2013 15:22

To budeš hodná. +zazubí se+ Myslím, že to bude stačit, nic jinak speciálního dělat nemusíme. Ale mohli bysme se vzít na střeše. +uculí se+ To je jedno na jaký, ale když už jsou ty střechy takový speciální pro nás... +zahýbe obočím drží její ruku mezi svýma a otáčí jí prstenem na prstě+ Diadém. +pokývá zamyšleně hlavou+ To budu muset do Camorru. Tady můžu obrat tak akorát tvoji sestru. +zasměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 čer 2013 20:08

Tak se vezmeme na naší střeše ne? +usměje se na něj a sleduje svou ruku v jeho a mírně se u toho usmívá+ Klidně tu můžeš někoho olrast ale když bude z Camorru tak budí radši. +usměje se+ Nemusíš mi nic krást není to nezbytné nutný. Vezmu si tě i tak. +zasmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 čer 2013 21:29

To by se mi líbilo. +usměje se a přikývne+ Nějak to s Jeanem doladíme, až se vrátí z Camorru. +otočí se na záda a založí si ruce pod hlavou+ No já nevím, kolik tu máte diadémů, který bych moh šlohnout? +zazubí se+ Já vím že to není nutný. Ale je to hezký, a líbí se ti to, takže je to jasný. +uculí se+ Máš na mě ještě nějaký požadavky? +zajímá se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré