Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx Lupin

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Styx Lupin » 22 pro 2012 03:46

+nakloní se trochu, aby viděla, kam jí ukazuje+ Tak tam ti to opravdu uvidí jenom ti nejdůvěrnější přátelé +uculí se+ Já mám zase tady vlka +ukáže si do slabin+ Určeno jen pro toho vlka +mrkne na ni pobaveně, jak si to tam vzájemně ukazují+ Takže ty máš ráda čokoládu? Budu si to pamatovat. Já mám ráda horkou čokoládu s kupou šlehačky. A taky oříškovou +sdělují si tam své chutě a já mám teď děsnou chuť na čokošku:)+ Vyšetřování je u konce. Vloni jsem totiž vzala spravedlnost do svých rukou +oznámí jí jakoby nic+ Jeden můj dobrý přítel vystopoval toho vraha a pak už jen stačilo navštívit ho +opět se napije a na rtech jí ulpí bílé vousy z pěny, které se chvíli snaží olíznout jazykem+ To je taky smutné... vidím, že máme docela podobné osudy +pokrčí rameny, že s tím nic nenadělají+ Tak většinu z těch, co jsi jmenovala, znám. Akorát Astrai ne. To vůbec netuším, kdo je. Ale třeba na sebe někde narazíme. Tak ty jsi čarodějka? Já taky +uculí se, jak tam na sebe pěkně všechno práskly:)+ Jo, žijí tu v klidu a míru pohromadě lidi a bytosti, na které bys nikdy neřekla, že by mohli být spolu. Vysloveně nebezpečný tady snad nikdo ani není +přemýšlí+ Možná snad jeden obyvatel Slastí... ale myslím, že přímé nebezpečí od něj nehrozí... je pod přísným dohledem +pohlédne na ni+ Když jsi tou čarodějkou, tak tě jistě nepřekvapí, že tady žijí i vlkodlaci, upíři a jim podobní, že?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2012 13:50

+uculí se, jak už se hezky spřátelily nad tetováním+ MIluju čokoládu. Lidem, co nemají rádi čokoládu, se nedá věřit. +směje se+ Já můžu asi každou, teda kromě bílý, ale to není čokoláda +zašklebí se+ Nejlepší jsou višně v čokoládě! +vztyčí prst a zasní se nad tou myšlenkou. Na tu její vendetu nic neříká a jen se napije kafete+ No tak aspoň že jim to neprošlo. A ty víš, proč si vybrali zrovna tvoje rodiče? +zeptá se zvědavě+ No Astrai právě přivedu na tu masáž. Takže tu určitě poznáš. Je to fajn holka, myslím, že se ti bude líbit. +usměje se+ Slastí? Co to je za název? To zní pěkně dekadentně. +zasměje se, ale pak zvážní, když slyší o nebezpečí+ No, nepřekvapuje mě to, ale nikdy jsem je neviděla všechny takhle pěkně pohromadě. Tam kde jsem vyrůstala se tyhle "bytosti noci" museli před veřejností spíš skrývat. +pokrčí rameny a pak jí něco dojde, jak se tak baví o těch vlkodlacích+ Hele, když jsi říkala tetování pro vlka... +zvedne zvědavě obočí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 pro 2012 11:41

Koukám, že máme podobné chutě +culí se a málem tam slintá nad všemi těmi druhy čokolády+ Nee... já to už nemohu vydržet! +zvedne ruku a přivolá si číšníka a objedná jim pro každou ty višně v čokoládě+ Proč o tom jenom povídáme, když si je můžeme i dopřát? +rozesměje se, ale pak zase trochu zvážní nad další otázkou+ Ano, vím. Vybrali si je za oběti, protože můj otec byl... +přemýšlí, jak jinak nazvat velmistra templářského řádu, aby jí neprozradila víc, než chce+ ... šéfem jedné organizace, proti které ti hajzlíci bojují +poradí si s tím nakonec+ Takže Astrai je ta tvoje kamarádka do dvojky? Tak to je super, těším se, až zase poznám další novou tvář +a to jim už přinesou ty višně, tak se do nich hned s chutí pustí+ Obnáší to přesně to, co o nich vypovídá jejich název. Slast. Až se někdy dostaneš na nějaké jejich vystoupení, pochopíš to na vlastní kůži +mrkne na ni+ Tak tihle naši upírci se schovávat opravdu nemusí, naopak, moc rádi se vystavují na obdiv. Ale už hodně dlouho žádné vystoupení nebylo, což mě osobně vysloveně fakt deptá. Nevynechala jsem ani jediné a už mám docela absťák po těch nádherných upířích tělech a tvářičkách. Asi budu muset vyrazit do Slastí osobně zjistit, jestli se něco opět chystá. Tak mě napadá... byla jsi tam už někdy? Jestli ne, mohla bys jít se mnou +navrhne jí a pak se na ni usměje čokoládovým úsměvem+ No jo... už je to tak. Můj přítel je vlkodlak. Ale nemusíš se bát, je moc hodný. A úžasný. Musím tě s ním někdy seznámit, sama uvidíš, jak je skvěly +usmívá se zamilovaně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 pro 2012 10:54

No já tu očividně většinu přátel poznám před čokoládu +uculí se+ Jéé! +vykřikne nadšeně a vrhne se na višně, jednu si strčí do pusy a tváří se naprosto zasněně+ Skoro tak dobrý, jako orgasmus. +zahuhlá s plnou pusou čokolády+ No páni. Tajný organizace! +kulí oči+ A nemůžou teda jít taky po tobě? +zeptá se trochu vyděšeně a instinktivně se rozhlídne po kavárně, skoro jako by čekala, že u vedlejšího stolku bude sedět nindža s vrhacíma hvězdicema+ To zní zajímavě! +rozsvítí se při myšlence na slastná vystoupení+ To bych moc chtěla vidět. Dáš mi kdyžtak vědět, kdyby nějaký vystoupení mělo bejt? +udělá psí oči+ Nikdy jsem tam nebyla, to by bylo super, kdybys mě vzala s sebou. +usměje se vděčně+ Upíři? +ztuhne a zbledne+ No... to je... zajímavý +vymačkne ze sebe nakonec a přidá k tomu slabý úsměv+ Aha. +potvrdí se její myšlenky o vlcích+ Víš, že jsem asi nikdy žádnýho vlkodlaka nepotkala? Teda aspoň o tom nevím. +zasměje se+ Dá se to na nich vůbec během měsíce nějak poznat? +zajímá se+ Seznámím se s ním moc ráda. +culí se, jak Styx zamilovaně září+ Zní to jako paradox, hodný vlkodlak. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 pro 2012 12:22

+sleduje ji s úsměvem, jak si užívá ty višně v čokoládě+ No, orgasmus je o něco lepší, ale ty višně k tomu opravdu nemají moc daleko +rozesměje se a ukáže čokoládové zuby+ Jdou po mně... proto jsem musela zmizet. Dokonce si mě jeden z těch mizerů i našel, ale jeden můj dobrý přítel mě zachránil. Díky němu žiju +dává si záležet, aby neřekla nic konkrétního, aby neprozradila, co nemá+ V bezpečí před nimi nejsem nikdy. Ale neboj se, kdyby se někdo takový tady objevil, poznala bych to +uklidní ji, jak se tam Viki začne vyděšeně rozhlížet+ Samozřejmě, že ti dám vědět, kdyby se nějaké vystoupené konalo. Kde vlastně bydlíš? +všimne si, jak zbledne při zmínce o upírech+ Copak... nemáš s upíry dobré zkušenosti? Ale pokud nechceš o tom mluvit, tvoje věc. Ale mohu tě ujistit, že těch našich tady se nemusíš bát. Jsou krásní, milí a přítulní +usměje se trochu tajemně+ Na některých vlkodlacích to poznáš +zamračí se při vzpomínce na Fenrira+ Ale můj přítel je hrozně milý, sympatický, přátelský, oblíbený, hodný- +zarazí se+ ...promiň, nechala jsem se trochu unést +culí se+ Zkrátka, na něm vůbec nepoznáš, čím je. Je to hodný vlkodlak +oči jí svítí jak lucerničky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2012 11:52

No ale jenom o trošku! +zasměje se+ No ale to přece nejde, můžu ti nějak pomoct? +kulí oči čím dál víc+ Měla bys mít... já nevím, ochranku! +navrhne+ Nebo aspoň kapesní bazuku třeba. +pousměje se trochu+ To máš štěstí, že máš tak dobré přátele. Nic není v životě důležitější. +přikývne s úsměvem+ Teďka bydlím v hotelu Lafayette, znáš to tam? Jsem tam moc spokojená. Kde bydlíš ty? +vyzvídá+ No, dá se to tak říct. +pokrčí rameny+ Kvůli upírovi jsem přišla o kamarádku. Jenom jsem si odskočila koupit cigarety, a když jsem se vrátila... +rozhodí rukama+ všude krev. Tak jsem radši trochu opatrná. +nacpe si do pusy další bonbon+ To je hrozně pěkný, jak o něm mluvíš. +culí se na ni jak měsíček nad hnojem+ Je vidět, že jsi hodně zamilovaná. Když je takový, tak se už těším, až ho poznám. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 26 pro 2012 23:54

Ne, díky, jsi hodná, ale s tímhle si opravdu poradím sama. A ochranku mám. Právě toho dobrého přítele. Nic bych za to nedala, že je i teď někde nablízku +rozhlédne se pátravě+ Já bydlím v Eagle Rock. Přijď se někdy ke mně podívat, až budeš mít čas +pozve ji+ Hotel Lafayette? Ten znám, už jsem byla pár krát v hotelové restauraci +přikývne+ Och, tak to je mi opravdu líto... Proč to udělal? Měl hlad, nebo nějaká pomsta? +zajímá se a pak se zase začne tajemně usmívat+ O něm se ani nedá mluvit špatně, je fakt hrozně hodný a milý. Už se těším, až tě s ním seznámím.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2012 12:33

+nechá se teda přesvědčit, ale stejně se jí to moc nelíbí :D+ Ale je to teda hrůza. Muset se celej život ohlížet přes rameno a usínat s pistolí pod polštářem. +oklepe se+ Doufám, že tě hlídá pořádně. +rozhlídne se opatrně a představuje si nějakýho nabušenýho černocha s vysílačkou+ Přijdu moc ráda. +rozzáří se+ Zařizovala sis bydlení sama nebo jsi ho koupila tak jak je? +zajímá se, aby si udělala obrázek do vlastního bydlení+ Já myslím, že jsem tě tam viděla. +vzpomene si na lidi, co potkala v restauraci, když tam byla prvně+ Byla jsi tam s takovým pěkným chlápkem. +svraští obočí, jak se snaží si je vybavit+ To je ten tvůj přítel? Docela fešák. +uculí se+ Já vlastně ani nevím proč. Nedivila bych se, kdyby šlo o nějakou osobní pomstu. V upírech se nevyznám, ale prej to nebyl úplně normální upír. Nějakej psychicky narušenej, nebo co. Mluvili o drogový závislosti a tak. +pokrčí rameny+ Ani ji nevysál, jenom roztrhal. +proběhne jí to před očima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 29 pro 2012 15:00

Já jsem zvyklá na dýku pod polštářem. Dobrovolně jsem si vybrala takový život. Jasně, hlídá mě pořádně, zatím žiju +uculí se+ No neříkala jsem to? Tamhle sedí ten můj bodyguard +kývne s úsměvem k Tonymu u baru+ A co vlastně děláš ty? +zajímá se+ Zařizovala jsem se sama, původní nábytek, co tam byl, jsem vyházela a zařídila si to po svém. Miluji starožitný nábytek, ostatně, do mého sídla by se ani moderní nehodil. Uvidíš sama, až ke mně přijdeš +vysvětlí s úsměvem+ S pěkným chlápkem v hotelu Lafayette? +přemýšlí, koho myslí, protože tam byla už s více pěknými muži:)+ Jo aha, teď nedávno +vzpomene si na schůzku s Jacobem+ Ne, to není můj přítel. Jenom jeden známý. Domluvili jsme se, že mi udělá pár fotek. Fešák to on je, ale myslím, že ho ženy moc nezajímají. Teda alespoň já ne +tváří se jakoby uraženě, ale pak se rozesměje+ To je mi líto, té tvé kamarádky +zase zvážní+ Upír sám o sobě je nebezpečný. Ale psychicky narušený upír je to nejhorší, co může být. A zjistilo se, kdo to byl? +zeptá se zúčastněně+ Já pro jistotu nosím na ochranu proti upírům tento amulet. Dal mi jej opravdový upír +ukáže jí starožitný šperk ve tvaru kapky krve, který nikdy nesundává+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2012 12:37

Teda toho bych nechtěla nakrknout +prohlíží si Tonyho+ Tváří se, jakoby mě chtěl stáhnout z kůže +zasměje se a snaží se vypadat naprosto neškodně+ Já? Nedělám nic. +pokrčí rameny s úsměvem+ Dřív jsem dělala nějaký papírování v organizaci mýho tehdejšího přítele, ale nic oficiálního. Kvůli penězům pracovat nemusím, takže možná až se naskytne něco, co mě bude bavit. +usměje se+ To jsi odvážná, zrenovovat celý sídlo sama +pokýve uznale hlavou+ Ptám se, protože bych si chtěla zařídit svůj vlastní domeček, tak jestli bys mi třeba nemohla doporučit nějaké řemeslníky nebo designéry. +vysvětluje+ Tak fotograf? +uculí se+ Chystáš se věnovat svýmu příteli kalendář vlastních aktů? +vyzvídá+ Myslíš jako že je gay? To by bylo typický, každej pěknej chlap, kterýho potkám, je gay nebo úchyl. +povzdychne si se smíchem+
Já jsem se nezajímala, kdo to byl. Vím jenom, že je po něm. +řekne trochu studeně+ To je moc krásný šperk Je z něj cítit, že je starý a mocný. +obdivuje amulet.Chviličku se rozmýšlí, jestli jí může věřit, ale pak se rozhodne pro+ Já mám akorát starý dobrý stříbro. +přizná svoji ochranu a vytáhne z výstřihu jednoduchý stříbrný křížek+ Jenom tak pro všechny případy. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy