od Styx Lupin » 25 pro 2012 12:22
+sleduje ji s úsměvem, jak si užívá ty višně v čokoládě+ No, orgasmus je o něco lepší, ale ty višně k tomu opravdu nemají moc daleko +rozesměje se a ukáže čokoládové zuby+ Jdou po mně... proto jsem musela zmizet. Dokonce si mě jeden z těch mizerů i našel, ale jeden můj dobrý přítel mě zachránil. Díky němu žiju +dává si záležet, aby neřekla nic konkrétního, aby neprozradila, co nemá+ V bezpečí před nimi nejsem nikdy. Ale neboj se, kdyby se někdo takový tady objevil, poznala bych to +uklidní ji, jak se tam Viki začne vyděšeně rozhlížet+ Samozřejmě, že ti dám vědět, kdyby se nějaké vystoupené konalo. Kde vlastně bydlíš? +všimne si, jak zbledne při zmínce o upírech+ Copak... nemáš s upíry dobré zkušenosti? Ale pokud nechceš o tom mluvit, tvoje věc. Ale mohu tě ujistit, že těch našich tady se nemusíš bát. Jsou krásní, milí a přítulní +usměje se trochu tajemně+ Na některých vlkodlacích to poznáš +zamračí se při vzpomínce na Fenrira+ Ale můj přítel je hrozně milý, sympatický, přátelský, oblíbený, hodný- +zarazí se+ ...promiň, nechala jsem se trochu unést +culí se+ Zkrátka, na něm vůbec nepoznáš, čím je. Je to hodný vlkodlak +oči jí svítí jak lucerničky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)