Nechovám, mám jen tu sovu, ale ta se asi moc nepočítá. +pokrčí rameny+ Dokud bydlí v Hotelu, tak si určitě nic pořizovat nebudu, ale pak si možná tu kočku koupím, děkuju za tip +usměje se na ni+ Tvůj přítel pracuje se zvířaty? A jak se to snáší s jeho... nemocí? +formuluje to opatrně, aby ji nějak neurazila+ Slyšela jsem, že třeba upírů se zvířata schválně straní. No, říká se, že lidi, co mají rádi psi, jsou otevřenější, extrovertnější a vůbec sociálnější. Taky jsou odhodlanější a pečlivější, mnohem spíš dotahují úkoly do konce +vzpomíná, co všechno o tom četla+ Mají víc tendence se usazovat a žít s někým, smečkovatět. +zasměje se+ Jsou dominantnější a loajálnější a stejně jako psi dokáží bezpodmínečně milovat. Ale samozřejmě to není stoprocentní a neplatí to ani zdaleka pro každýho. Tak co, trefila jsem něco? +uculí se+ Určitě přijdu, bude potřeba mi nakreslit nějakej pěknej obličej. +směje se+ To máš teda pravdu, někdy bych to přála zažít chlapům, všechny ty odchlupovací procedůry, celej večer v silonkách, podpatky a široký sukně... +stěžuje si, ale žertem+
+nechá si od Tonyho políbit ruku a připomene jí to doby, kdy se u nich doma pořádaly plesy+ Těší mě +usměje se na něj, má pocit že ho odněkud zná, ale s obličejem, co vídala jako mladší v novinách u zpráv o smrtijedech si ho nespojí+ Taky jsem tu ještě nebyla. +přikývne+ Dneska jsem tady poprvé, právě jsme se se Styx potkaly +uvědomí si, že se fakt znají jen chviličku, a přitom už probraly první poslední + Styx mě akorát pozvala na svůj ples, chystáte se tam taky? +zajímá se+