Tak to mě mrzí. +připadá si najednou pitomě+ To musí být pro člověka šílenej životní šok. Ale zdá se, že navzdory tomu žije docela dobrej život, má tebe, práci, co ho baví... +usměje se jak se to snaží žehlit
+ Já jídlo miluju. +souhlasí+ Vaření i konzumaci, a v podstatě je jen málo věcí, co nesním. Myslím, že i docela nechutný ingredience se při správný úpravě můžou změnit v neuvěřitelnou lahůdku. Já jsem třeba vždycky nesnášela játra, ale pak jsem zjistila, že když se z nich udělá pěnová paštika, je to něco neskutečnýho. +rozvášní se tam a uculí se nad tím, že Styx nevezme do pusy jen tak něco - to je parádní dvojsmysl
+ Ty vaříš? +zeptá se, přece jenom to není nejobvyklejší zábava čistokrevných čarodějek+ Francouzský vína jsou nejlepší, na ty já nedám dopustit. +souhlasí+ No to by byl skvělej komickej prvek ne? A ani by nás to nebolelo, až bychom tam hodili tlamu. +uculí se+
Tony: No to jedině. +směje se+ Mně zas všichni říkali, že se to k dámě nehodí. Ale moje babička je taky kouřila, a jaká to byla dáma. +pokrčí rameny+ A já na tenhle status stejně rezignovala už dávno. +uculí se+ Já tušila, že vám to bude připadat barbarský. Taky kouřím mentolový cigarety. +přizná se s úsměvem+ Druhy tabáku fakticky nerozeznávám, co to vůbec kouříme ted? +prohlídne si svůj doutníček a kouká jak puk, jak to má Tony zmáknutý+ No to máte ale pravdu, že se všichni někam ženou a málokdo se umí zastavit a užít si života. ono je to klišé, ale já si fakt myslím, že by se každej den měl žít jako by byl poslední. +usměje se+ Věřím. +řekne rozhodně+ Jinak by to byl děsně depresivní život ne? +uculí se trochu+ Jo, zažila. +uhne pohledem, protože to je pořád trošku bolavý téma+ A nevěřím, že by to mělo bejt naposledy, člověk se přece může zamilovat víckrát než jednou. Milovat různýma způsobama. Jasně, že se postupem času ta představa lásky změní, a je potřeba opustit takovej ten klasickej románovej obraz a zbavit se určitejch iluzí, ale nevidím důvod, proč by to už nemohlo bejt stejně hezký. +rozhazuje zapáleně rukama+ Nesmíte na to koukat tak cynicky. +řekne nakonec s úsměvem+