Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx Lupin

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Styx Lupin » 10 led 2013 17:28

Koně ti klidně půjčím, máme tři. Ale nespoléhej na to, že ti poradím při výběru. Moc se v koních nevyznám. Vím, že jeden z těch mých je fríský. Je nádherný, černý jako noc. Ale při výběru plemene by ti určitě poradil Remus. To je ten můj přítel +blýskne pohledem po Tonym, ví, že toto téma vysloveně nesnáší+ On se v tom dobře vyzná +poradí jí+ Tak sushi jsme tam tehdy měli, krásně pruhované +zachechtá se, když si vzpomene, jak to tam Manori připravovala z Nema:D+ Jo, cestuji moc ráda. Chtěla bych se podívat do Egypta na starověké památky. Zrovna zanedlouho se tam právě chystám. A kam by se ráda podívala ty? Jo, sárí... to už tady taky jednou bylo +uculí se+ Takže bys ráda volila něco pohodlného a volného?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 led 2013 18:31

Viki: Ano, na lovení. Je cvičený. Chodím s ním lovit kachny, bažanty, nebo třeba zajíce. Baví mě to +napije se ze sklenky, kterou si přinesl od baru+ Tak nevím, jestli mám být potěšen, že jste si mě vůbec nevšimla... +cuknou mu koutky+ ale vzhledem k tomu, že jsem se snažil být nenápadný, tak nejspíš ano +mrkne na ni pobaveně+ Možná byste se divila, kolik mužů chodí do kosmetického salonu. I oni si tady totiž najdou to své. Ale já jsem předtím spíš myslel, jestli jste se sem přistěhovala s přítelem. Takže jste sama? Dobře děláte. Závazky člověka akorát brzdí v rozletu.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 21:35

No doufám, že to po takový době ještě pořád budu umětČerní koně se mi líbí nejvíc. +souhlasí+ To budu ráda, o důvod víc, proč ho poznat. +usměje se+ Třeba mi ho můžeš představit na tom tvém plese. +navrhne nevinně+ On se jmenuje Remus? +nakrčí čelo, jak se snaží na něco vzpomenout, a když se jí to konečně povede, bouchne do stolu+ Už vím odkaď to jméno znám! Čtu jeden lektvaristickej časopis a myslím, že o něm byla zmínka v článku Severuse Snapea o pokrocích v práci na vlkodlačím lektvaru. +až pozdě ji napadne, jestli to náhodou neprokecla před Tonym, ale pak si říká, že když hlídá Styx 24/7, tak to asi ví+ To je ten stejnej? +ujišťuje se+ Já sushi strašně miluju, je to skoro moje nejoblíbenější jídlo. Ale pruhovaný jsem teda ještě neměla. +uculí se+ Co jíš nejradši ty? +zajímá se+ To se máš, plnit si cestovatelský sny je důležitý. +pokývá+ V Egyptě jsem byla jenom jednou, ale kratičko, sotva jsem viděla pyramidy. Teďka bych se asi chtěla podívat hlavně do toho Japonska. No, je to pořád lepší než se svázat do korzetu a nevejít se do dveří kvůli sukni, ne? +mrkne na ni+

Tony: Já bych nemohla chodit lovit. I když jdu na ryby, tak je mi těch ryb pak líto a musím je naházet zpátky. +uculí se+ Jediná forma mrtvýho zvířete, která mi nevadí, je pěknej steak. +zasměje se+ No to měla být lichotka, děláte svoji práci dobře. +věnuje mu úsměv+ Vážně? No, nějaká ta úprava a čistotnost je samozřejmě potřeba, ale asi by i přišlo trošku divný, kdyby mě můj přítel v koupelně víc kosmetiky než já. +zažertuje+ No jo, přijela jsem sama. +přikývne+ Vy teda nejste moc romantik. +zasměje se jeho rezolutní odpovědi+ Já si myslím, že když máte někoho, kdo vás miluje a podporuje, a na koho se můžete spolehnout, naopak vám to může v rozletu pomoct. +pokrčí rameny s úsměvem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 led 2013 17:08

Ano, jmenuje se tak. Ty ho znáš? +kouká na ni podezíravě :D+ Aha... z časopisu... no to je docela možné. Severus pro něj opravdu vyráběl vlkodlačí lektvar. Ale ten časopis musí být už hodně starý, že? Remus si už léta shání lektvar jinde. Ale ano, nejspíš to bude on +přikývne+ Já sushi moc nemusím. Celkově ty syrové mořské ryby nejím. Vzpomínám si, že na tom večírku se tehdy servírovalo vlastně jenom tohle typické japonské menu a nikdo ty mořské potvory nechtěl jíst, hosté mi tam přímo umírali hlady. Všichni se pak hromadně vrhli na Amonovy smažené řízky a všechny mu je snědli +zasměje se při té vzpomínce+ Já mám nejradši steaky. A jak ti chutnají šneci? +zeptá se jí se smíchem na jejich národní jídlo+ Tak já budu muset tedy vymyslet takové téma, abyste měly dámy pohodlné oblečení, ať si to taky užijete +zamyslí se a pak ji najednou něco napadne+ Vlastně... vzpomínám si, že někdo, snad Et, loni navrhl uspořádat další ples mezi Eskymáky. To by bylo docela pohodlné... ty jejich kožešiny, co myslíš? +tváří se vážně, ale nemá daleko k tomu, aby vyprskla smíchy+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 led 2013 17:30

Viki: Tak to já zase lovím opravdu rád +detail, že hlavně lidi, jí radši zamlčí, aby ji hned nevystrašil+ Ale tady není jenom kosmetický salón, ale i lázně, saun, masáže a co já vím, co ještě, to by vám řekla spíš Styx, jaké využití je tady i pro muže. Ale souhlasím s vámi v tom, že chlapi by to neměli přehánět s kosmetikou. Muž by si měl zachovat svoji mužnost a měl by vonět pouze po drahé kolínské a doutnících +vytáhne přitom pouzdro s doutníky a galantně nabídne dámám+ Já a romantik? Díky, už ne +zavrtí hlavou, jak poslouchá tu její teorii o lásce+ Nemám nikoho takového +zamumlá si pod nos a radši si zapálí+ Podle vašich názorů soudím, že vy romantik jste?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Victoria » 11 led 2013 18:00

No jo, už je to dávno. +souhlasí+ Já jsem odebírala ten časopis ještě doma v Provence, takže pár let to bude. Akorát mě to tehdy zaujalo, že se vlkodlak jmenuje Remus, přišlo mi to od rodičů jako zvláštní smysl pro humor. +myslí to v žertu+ No on pořádnej kus masa je někdy lepší než orgasmus. +uculí se+ K sushi se člověk musí projíst. +souhlasí+ Nejdřív mi taky hrozně nechutnalo, ale čím víc jsem ho zkoušela, tím víc jsem mu propadla. Šneky teda nemusím. Jak mám francouzskou kuchyni ráda, vášeň pro šneky, žáby a husí játra jsem nikdy neměla +oklepe se+ Tobě chutnají? Kožíšky, ty jsou bezva. A ani bych si kvůli tomu nemusela holit nohy. +rozesměje se+ Ale tím se nenech limitovat, však my to nepohodlí jednou přežijem. +mrkne na ni+

Tony: To máte vlastně pravdu, to jsem si neuvědomila. Ale stejně nevím, jestli bych svýho chlapa pustila nechat se otlapkávat sličnýma masérkama. +uculí se a vezme si doutníček+ Doutníky mi hrozně voní. +souhlasí a počká, až vytáhne zapalovač+ Miluju jak voní ty vanilkový nebo třešňový. +rozplývá se, i když pro Tonyho je představa ochucenýho doutníku pravděpodobně barbarství+ Možná se jenom špatně koukáte. +pokrčí rameny+ To záleží na tom, jak to myslíte +zamyslí se nad tím+ Jestli myslíte romantička jakože vyžaduju večeře při svíčkách, procházky při svitu měsíce a sex na pláži při západu slunce, tak to ani nejsem. Spíš mi to přijde trochu kýčovitý. +pousměje se+ Ale jestli myslíte jakože věřím na lásku, no tak to asi jo. +potáhne si z doutníku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 led 2013 22:43

Když se narodil, nebyl ještě vlkodlakem. Stal se jím až mnohem později +vysvětlí jí tiše+ Teda, koukám že jsi opravdu velký gurmán +jak tam přirovnává požitek z jídla k orgasmu+ Šneky nejím. Ani žáby. Já jsem celkově hodně vybíravá, jen tak něco nevezmu do pusy. Ale francouzské víno mi chutná +rozesměje se nad tím, jak ji Eskymáci vůbec nevyvedli z míry+ No jo, ale v kožichách by se zase blbě tančilo... byli bychom jako tančící lední medvědi. A klouzalo by to po ledu +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 led 2013 23:32

Viki: Tak jedině že byste se zase vy nechala otlapkávat svalnatými silnými maséry +navrhne jí s úsměvem+ To jste jedna z opravdu mála žen, kterým doutníky voní. Já ze všech stran slyším samé stížnosti, jak doutníky smrdí +koukne pobaveně po Styx+ Takový odpad jako ochucený doutník bohužel u mně nenajdete, slečno. Já kouřím pouze churchilly nebo corony z kubánského nebo dominikánského tabáku, no, nepohrdnu ani Sumatrou. Ovšem... chápu vaše chutě, každý má rád něco jiného +přikyvuje souhlasně+ V dnešní době je romantika už přežitek. Každý se za něčím žene a nedokáže si užívat toho, co život nabízí +říká smrtijed:)+ Věříte na lásku? Tak to jste opravdu šťastný člověk. Anebo naivní, životem nezkušená dívka. Omlouvám se, nerad vyzvídám, ale už jste nějakou zažila?
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Victoria » 12 led 2013 08:55

Tak to mě mrzí. +připadá si najednou pitomě+ To musí být pro člověka šílenej životní šok. Ale zdá se, že navzdory tomu žije docela dobrej život, má tebe, práci, co ho baví... +usměje se jak se to snaží žehlit :D + Já jídlo miluju. +souhlasí+ Vaření i konzumaci, a v podstatě je jen málo věcí, co nesním. Myslím, že i docela nechutný ingredience se při správný úpravě můžou změnit v neuvěřitelnou lahůdku. Já jsem třeba vždycky nesnášela játra, ale pak jsem zjistila, že když se z nich udělá pěnová paštika, je to něco neskutečnýho. +rozvášní se tam a uculí se nad tím, že Styx nevezme do pusy jen tak něco - to je parádní dvojsmysl :D + Ty vaříš? +zeptá se, přece jenom to není nejobvyklejší zábava čistokrevných čarodějek+ Francouzský vína jsou nejlepší, na ty já nedám dopustit. +souhlasí+ No to by byl skvělej komickej prvek ne? A ani by nás to nebolelo, až bychom tam hodili tlamu. +uculí se+

Tony: No to jedině. +směje se+ Mně zas všichni říkali, že se to k dámě nehodí. Ale moje babička je taky kouřila, a jaká to byla dáma. +pokrčí rameny+ A já na tenhle status stejně rezignovala už dávno. +uculí se+ Já tušila, že vám to bude připadat barbarský. Taky kouřím mentolový cigarety. +přizná se s úsměvem+ Druhy tabáku fakticky nerozeznávám, co to vůbec kouříme ted? +prohlídne si svůj doutníček a kouká jak puk, jak to má Tony zmáknutý+ No to máte ale pravdu, že se všichni někam ženou a málokdo se umí zastavit a užít si života. ono je to klišé, ale já si fakt myslím, že by se každej den měl žít jako by byl poslední. +usměje se+ Věřím. +řekne rozhodně+ Jinak by to byl děsně depresivní život ne? +uculí se trochu+ Jo, zažila. +uhne pohledem, protože to je pořád trošku bolavý téma+ A nevěřím, že by to mělo bejt naposledy, člověk se přece může zamilovat víckrát než jednou. Milovat různýma způsobama. Jasně, že se postupem času ta představa lásky změní, a je potřeba opustit takovej ten klasickej románovej obraz a zbavit se určitejch iluzí, ale nevidím důvod, proč by to už nemohlo bejt stejně hezký. +rozhazuje zapáleně rukama+ Nesmíte na to koukat tak cynicky. +řekne nakonec s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 led 2013 15:52

To je v pohodě... tos nemohla vědět +usměje se na ni+ Ano, je to určitý handicap, který si nese sebou celý život. Ale je to silný muž. Nedá se říct, že by se s tím smířil, to asi nikdy, ale bere to jako nezbytnou součást svého života. Upnul se na ty příjemnější stránky ve svém životě, práci, zvířata, přátele. No a hlavně má mně a to je přece jeho největší výhra, ne? +rozesměje se vesele+ No nevím... já než začnu něco neznámého jíst, musím vědět přesné složení, co to obsahuje. V tomhle jsem velice nedůvěřivá. Například když jsem byla teď nedávno v Turecku, celou dobu jsem tam jedla jen vegetariánské jídlo. Masa jsem se ani nedotkla. Oni tam hodně dělají jehněčí, kozí, nebo velbloudí maso. A to bych opravdu nevzala do pusy. Ale pořád lepší Turecko než Čína +uculí se + No jo... na co ty hned nemyslíš +rozesměje se, jak se tam Viki uculuje nad těmi dvojsmysly+ No... občas něco uvařím. A dá se to kupodivu i jíst. Ale lhala bych, kdybych říkala, že mě to baví. Radši si nechám jídlo přinést. Mám výborného kuchaře +pochlubí se trošku+ Byla by to asi nejspíš velká sranda na tom ledu, ale nevím, co by řekli ostatní, kdyby se ples konal za polárním kruhem +chechtá se té představě, ale je vidět, že se nad něčím hluboce zamyslela:D+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy