Případ 1208 - Kouzelník Mudlovrah

V čem všem má ministerstvo a jeho pracovníci prsty...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Případ 1208 - Kouzelník Mudlovrah

Příspěvekod Margarit Black » 10 led 2013 12:06

Hm, taky pravda.. *přikývne* Heh, kdybys měla návštěvu, tak mu ustřelíš rovnou palici *zakření se a furt do něčeho buší, pak se jí něco podaří prorazit nohou, kterou horko těžko vytáhne* Sakra práce *klekne si a čučí do ďoury..odloupne dřevo a otočí se za tou ránou* Máš něco? *zařve na Man a zlikviduje to taky kouzlem* A helemese *natáhne ruku a vytáhne balík něčeho bílého, zalátaného hnědoou izolepou (ten popis jsem si prostě nemohla odpustit:D)..dojde k Man* Asi začínám tušit, o co tu jde *ukáže jí půl kilový balíček*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 10 led 2013 13:35

*kouká do složky, kde jsou papíry, pokryté řadami čísel* šifra...to jako vážně...*mrmle si* ale, další poklad...?*koukne, co to nese a protočí oči* né...to fakt už ne...je něco, v čem ten chlap nejede? nemá v kotelně ještě ze pět prostitutek, že bychom mu přišili i obchod s bílým masem?*nakrčí nos a dloubne do balíčku* kilo...no...tak asi víme, kde přišel k těm zbraním....asi kšefty něco za něco...ale víš co mě zaráží? že nám nic z databází velkých mudlovských agentur nepřišlo...s tímhle vším....ale jak se vrátíme, zkusím ještě prohnat portrét...pokud teda ksicht, co jsme na něm ted viděly, byl pravý...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 05 úno 2013 20:42

Šifra..že by Mistr Leonardo tady něco zanechal? *kouká s úšklebkem* Mudlovské agentury.. *mávne rukou* Tam mají úplně stejný bordel, jako v těch kouzelnických na ministerstvu, takže mě to vůbec nepřekvapuje.. *pokrčí rameny* Projelas třeba vojenskou databázi? *kouká na ni* Tohle se začíná zvrhávat a vůbec se mi to nelíbí.. *vrtí hlavou* Nevím, jestli bysme na to neměly jít pomaleji, abysme nepřišly o kejhák *zamračí se* Ten chlap je nebezpečnej sám o sobě a jsem zvědavá, kam nás to zavede..koks, zbraně..ještě nám chybí ty holky, jaks řekla a nebo třeba mafie *mračí se čím dál víc..kecne si na opěrku* Na tohodle grázla na slepo jít nemůžeme, jinak nás odbechne dřív, než se ho stačíme zeptat na jméno.. *vrtí hlavou* Víš, co přijde divné zas mně? Že ta loď je ještě tady a že nezlikvidoval důkazy.. *vypleští oči* Man, pober, co jde..tady se raději nezdržíme ani minutu! *vrátí se na palubu a vezme od každé zbraně jednu+náboje a schová ji do kouzelnické tašky..koks s tím a udělá ještě pár fotek, jako důkaz..má se k odchodu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 06 úno 2013 21:23

Projela jsem kde jakou databázi...mám na sto speciální potvůrku v notesu...*zaklapne složku* to jsme dvě... nebude to jen tak a fakt se začínám bát, že stojíme v nějakém pohyblivém písku a za chvíli ho budem mít úplně všude.*nakrčí nos, pak polkne a kouzlem shrábne všechny papíry ze zdí...na pár beden zvládne lepnout zvláštní přísavky, které přenesou výzbroj do skladu Guns* tak a padáme...*na nic nečeká a seskočí z paluby zpátky na molo a rychle se má pryč...ještě nejsou nijak daleko, když se jim za zády ozve rána a tlaková vlna je odhodí dál po molu, tak tak, že nepřistanou zas v té přístavní břečce*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 07 úno 2013 16:17

*vyběhne za ní a další, co si pamatuje je, že leží na zemi, celá přičmoudlá* Pfff... *zatřepe hlavou* To bylo tak tak.. *kouká, jak lítají třísky a všude je dým a oheň..sbírá se ze země* A tolik k naší lodi *oprašuje si věci..výbuch přiláká na molo několik zvědavců, včetně té grupy neandrtálců s bossem v čele* Co to sakra bylo? *kouká střídavě na ně a na loď* Co jste to udělaly? *oboří se na ně* My nic *pokrčí rameny* Trocha vzrůša, no *uculí se a když kolem něj prochází, tak ho poplácá jen po rameni* A kdo mi zaplatí škody?! *otočí se za něma, ale ty už jsou v pdachu, tak tam na to trochu zničeně kouká* Co teď? *koukne na Man* Vrátíme se k tobě a celé to znovu pečlivě projedem? Nebo máš lepší nápad? *na chvíli se zastaví a kouká, jestli jsou z dohledu a můžou se přemístit*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 08 úno 2013 12:35

*drží se křečovitě kraje mola, aby se taky nevykoupala, pak se vyhrabe na nohy* no..o chlup...*není jasné co, jestli koupel, nebo letecký den:D* Jak my...co vy tady máte za nebezpečné náklady...*koukne na bosse a a vytahuje si nějaký bordel z vlasů za pochodu* nemám...myslím, že projdem to, co máme...dala bych si bacha na to, co uděláme teď. Tohle je velký...a taky smrdím jak uzená treska...potřebuju sprchu..*čuchne si k rukávu znechuceně*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 09 úno 2013 13:28

Jojo, mám takový pocit, že na rybách si asi dlouho nepochhutnáme *zakření se, koukne kolem sebe, jestli jsou z dohledu, čapne ju za ruku a přemístí se do jejího bytu, přímo doprostřed obýváku..kde už nervoozně pochoduje Cass..Meg využije situaci, když ho zmerčí* Jdu si dát tu sprchu *zakření se a už je v koupelně*

viz tvůj byt:))
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 01 bře 2013 21:21

*přemístí se na místo z mapy, kterou pořád drží v ruce* tak..jestli nemám úplně blbý orientační smysl...tak...*jdou chvíli uličkou, pak zahnou, jednou, dvakrát* a..jo..to by mohlo být ono...*kouká na hospodu před níma, kde je docela plno, což je vidět z proskleného výkladu* jo..interiér je stejný...*zkontroluje radši fotku a vykročí* tak jdeme obědvat...*uculí se vleze dovnitř*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 01 bře 2013 21:55

*načumuje jí do mapy a jde suverénně za Man* Fakt to tu nevypadá špatně *okomentuje, když vejdou dovnitř a nasaje* A ani to tu špatně nevoní *rozkoukává se a jde si kecnout někam do kouta (ještě si zapálím dýmku, hodím kapucu na hlavu a Aragorn hadra:D)* Dokonce ani nevzbuzujeme pozornost, to je dobré znamení *ušklíbne se, když vidí, že si každý hledí svého*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 02 bře 2013 20:39

(lach, no to nevím, za co tam budu strašit já:D)

Hm...*začichá* ani necítím spáleninu, nevidím krysy...to vypadá slibně *kecne si k ní, tak aby viděla do místnosti taky a za chvíli k nim dojde číšník s lístky* no to jsem zvědavá...*listuje, pak se nenápadně rozhlídne, kdo co má na talířu, co vypadá bezpečně*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Akce a případy ministerstva