od Margarit Black » 05 úno 2013 20:42
Šifra..že by Mistr Leonardo tady něco zanechal? *kouká s úšklebkem* Mudlovské agentury.. *mávne rukou* Tam mají úplně stejný bordel, jako v těch kouzelnických na ministerstvu, takže mě to vůbec nepřekvapuje.. *pokrčí rameny* Projelas třeba vojenskou databázi? *kouká na ni* Tohle se začíná zvrhávat a vůbec se mi to nelíbí.. *vrtí hlavou* Nevím, jestli bysme na to neměly jít pomaleji, abysme nepřišly o kejhák *zamračí se* Ten chlap je nebezpečnej sám o sobě a jsem zvědavá, kam nás to zavede..koks, zbraně..ještě nám chybí ty holky, jaks řekla a nebo třeba mafie *mračí se čím dál víc..kecne si na opěrku* Na tohodle grázla na slepo jít nemůžeme, jinak nás odbechne dřív, než se ho stačíme zeptat na jméno.. *vrtí hlavou* Víš, co přijde divné zas mně? Že ta loď je ještě tady a že nezlikvidoval důkazy.. *vypleští oči* Man, pober, co jde..tady se raději nezdržíme ani minutu! *vrátí se na palubu a vezme od každé zbraně jednu+náboje a schová ji do kouzelnické tašky..koks s tím a udělá ještě pár fotek, jako důkaz..má se k odchodu*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)