Případ 1208 - Kouzelník Mudlovrah

V čem všem má ministerstvo a jeho pracovníci prsty...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Případ 1208 - Kouzelník Mudlovrah

Příspěvekod Margarit Black » 03 bře 2013 11:36

(ty budeš Frodo:D tě zmenším..)

Poprvé? *zeptá se číšník..a když k němu obě zvednou hlavu, tak se jen mile usměje* Vypadáme tak? *zeptá se Meg trochu zaraženě, ale s úsměvem..a trochu podezřívavě, odkdy se snaží Britové vést konverzaci..číšník jen pokrčí rameny a chce si jít po svých* Počkejte *zastaví ho* Co byste nám doporučil? *kývne k lístku..otočí se zpět a přemile se usměje* No, ehm..dneska máme výborné kuřecí špízy nebo kotletku dělanou přímo na rožni.. *dívá se s úsměvem na obě, co z nich vypadne* Dobře, tak my se ještě kouknem a rozhodneme se *číšník mírně kývne hlavou a odejde..Meg naleje vodu, která je na stole* Co to sakra bylo? *zašeptá na Man* Je nějaký..nervózní..nezdá se ti? *pozoruje ho přes okraj jídeláku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 03 bře 2013 20:13

(auuuu! Kdepak mám milááška ? :D)

Hm...možná je nervní z žen*cukne koutky a taky ho občas koutkem oka kontroluje* nebo nezapadáme tolik, jak bychom chtěly....já nevím...asi si dám ten špíz a bude..to snad nebude krysa.*zaklapne lístek a rozhlíží se jen tak líně po okolí, většinou u stolů sedí větší skupinky, páry* hm...přemýšlím, jestli se tady samotný host ztratí...spíš by tady byl jako pěst na oko..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 04 bře 2013 08:51

(smůla, žádný miláášek..ti musím stačit já :Gl* i když..či já vím, jestli jsi mu ten prsten nešlohla? jak tě tak znám, tak jsi určitě neodolala pokušení :P )

*pozvedne obočí a taky se rozhlídne* No, to asi nezapadáme *když vidí to osazenstvo kolem a cuknou jí koutky a má problém teda přestat s nimi cukat:D..když dojde číšník, tentokrát jiný, Meg spolkne poznámku o tom, jestli to ten druhý nevydržel a musel poslat náhradu a raději objedná* Víš jak, podivíni se ztratí všude, bo si jich raději nikdo nevšímá *upije vody a sem tam po očku sleduje toho číšníka* Tak mě napadá, vlastníš nějaký průkaz, kdybysme se oficiálně chtěly na něco zeptat? *pozvedne obočí* Ukázat někomu zrovna náš průkaz by asi nebylo moc..vhodné *pokrčí rameny s úculem..když tu jim donesou jídlo* Hm, to vypadá dobře *přikývne číšníkovi a nasaje* Nevím sice, jak voní krysy, ale tohle mi přijde jako kuře *zakření se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 04 bře 2013 13:05

(jáá? :pii :pii )

*uchechtává se do sklenky* hm..no, to by mohlo být zajímavé, vytasit se s naším..."ale jistě slečny, samozřejmě....dělej volej blázinec...zajisté, všechno, jen chvilku, za okamžik přijde někdo, kdo vám pomůůůůže"* odloží skleničku a zaloví ve vnitřní kapsi kabátu, chvíli hmatá* jo...něco tady mám...a když bude nejhůř, tak si zahrajem na kontrolu...*chá, jsem si vzpomněla na díl Leverage, jak v té restauraci kontrolovali Hardison s Eliotem...a Sophie měla v jídle toho živého švába:D ehm...tak snad to nebude ve špízu*hm...voní to jako kuře, vypadá to jako kuře...tak snad to je kuře...*přišoupne si talíř* tak dobrou chuť...*stáhne si maso ze špejle* červotoč nejsem...*odloží dřívko stranou a pustí se do toho*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 04 bře 2013 15:19

(hm, to mi připomíná, že u seriálů je poslední dobou rozhodující 5. serka..buď jí prolezeš a nestane se z toho brak nebo už rovnou máš po ptákách nebo jí prolezeš, brak se z toho stane, ale fanoušci to drží nad vodou)

*laaach, to byl dobrý díl:D chudák Sophie! blecht!* No, výborně! Aspoň někdo je připraven *zakření se a koukne na své jídlo* No, tak to vyzkoušíme..snad se nepřiotrávíme *pokrčí rameny, chvilu v tom hrabe a nakonec si kousne kousek kuřete* Hm, není to tak špatné *spokojeně to pokouše* Hm, právě mě tak napadlo *přežvykuje maso* Co když ten dotyčný tady třeba vůbec nechodil a jen je pozoroval? ty budovy jsou dostatečně vysoké, aby tady bylo přímo vidět a nebyl vidět on *konstatuje a načumne do výkladní skříně*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 05 bře 2013 11:30

(asi, takový zlom nebo co...)

Jo, heslo být připraven a ne zaskočen do mě pořád někdo vtlouká, tak se to občas i hodí...*pitvá špíz* ale jo, to bude kuře....*šoupne si do pusy kousek* a je i jedlé...*chroupe* mmm...*polkne* to jo...ale, ten úhel...*vytáhne složku a nenápadně ji otevře, aby ji nikdo neviděl od vedlejších stolů pod ruku* to by bylo poznat, že je to focené shora...spíš to tipuju, že si donesl nějakou minikamerku v peru nebo tak. Vzhledem k tomu, co měl na lodi...*strčí si do pusy další kousek* ale mohl je odtamtud pak sledovat..kdo ví...*honí po talíři kousek zeleniny* tss..dneska mi všechno utíká..*nabodne ju - tu zeleninu:)* tak, jeden pachatel by byl...*a vzápětí chudáka zeleninu spolkne*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 05 bře 2013 17:49

*přikývne na tu výšku a načumuje jí do složky..musí se uculit nad tím perem* Ještě, že se neinspiroval Jamesem Bondem..tam pera dělají trochu něco jiného *cuknou jí koutky* Ale víš, co mi nejde do hlavy? Co ho vždycky vyprovokuje k tomu, aby někoho..*rozhlídne se kolem sebe, jak to tam všechno štěbetá a raději zvolí jiné slovo* navštívil.. *dodá rychle, kdyby je náhodou někdo poslouchal a schlamstne nějaký další kousek* Jo, jinak s tím odznakem..hygienu tu mám taky, ale nikdy ji nechci vytahovat, bo mi přijde, že na to mi už nikdo neskočí *ušklíbne se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 06 bře 2013 12:37

No, ještě toho trochu...*uchechtne se* nutkání, prostě se neovládne...je to v podstatě nemocný člověk..no, člověk, to nevím, jestli se dá na někoho takového říct...zřejmě prostě těm párům závidí to, co mají oni...co on sám není schopný mít a cítit..*pokrčí rameny a dozobe špíz*no nebo neskočí na tebe, hygienu tady určitě milují...*culí se* ale mám tady s sebou i jinou...*mávne rukou* hm...musel sedávat tamhle v rohu...u toho stolku. *ukáže bradou k rohu, kudma se dá dostat i na toalety a asi i dál* vychytané...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 06 bře 2013 18:55

*uculí se a pak koukne do rohu* No, asi jo.. *taky dojí..nee, čerstvé mléko jsem si nebyla načepovat:D* Tak to aby šla jedna z nás na záchod..*ušklíbne se* možná že tam něco bude.. *pokrčí rameny* Ani bych se nedivila, kdyby rozbité okno, které ještě nikdo nezasklil..na dveře bych moc nesázela *zavrtí hlavou* Tak buď tam někoho můžeme poděsit nebo to udělat oficiálně přes hygienu..nebo nějaký lepší nápad? *koukne na Man* Rozbité okno = biologický materiál..tak co kdyby.. *přikývne* Ale nevím, jestli se raději nepřemisťuje..Postrach se ještě neozval? *kývne k telefonu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 09 bře 2013 14:45

Hm, exkurze na záchodky..*uchichtne se*bojím se,že spíš se přemistuje, ale zas by ho mohl někdo z ostatních zákazníků překvapit...*pokrčí rameny*hm...*vyloví mobil, koukne na displej* nic..*položí telefon na stůl* asi jsem volala do nějaké probíhající akce..*pokrčí rameny a v tu ránu se mobil rozeskáče po stole* my o vlku...a upír na drátě..*uchechtne se a zvedne to* ano?Dorazila ti zpráva z hlasovky,co..*popíchne ho a chvíli mlčí*ne, nemám nic lepšího na práci, než šťourat do Irů...*přimhouří oči* jistě, že pracovně...jo, že se ještě divíš..*uculí se*hele, řekni mi něco, co nevím, třeba...jo, no...mno, ne...jo...nech si ten výslech...*prskne a vzápětí se přikrčí, když přijde odpověd* no jo, promiň...no to máme, čísla..a Ulriška je má taky..dobře, tak to pak pošli, potřebujeme se pohnout, než bude pozdě...fajn, počkám. *zavrtí hlavou, koukne na Meg a protočí oči*no to budeš nejlepší, když se na to podíváš hned, on to Tobiáš zvládne i bez dohledu.*zaklapne mobil* pošle nám jména a adresy majitelů těch účtů..*uculí se* aspoň co jsem přes ten rachot vyrozuměla.
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Akce a případy ministerstva