od Margarit Black » 23 bře 2013 14:38
*na odchodu věnuje Man zářivý ironický úsměv a jde hledat papír, který někam popolít, takže se trochu zamotal do davu a vypadá to velmi směšně*
A má to, pacholek *ušklíbne se, když ho pozoruje z okna, jak tancuje v davu..pak koukne na Man* Já doufám, že třeba ho na chvíli aspoň budou mučit, že bysme získaly čas *pokrčí rameny* Budeme ho muset najít..opravdu to vypadalo, že je v tom nevinně.. *povzdechne si*
Co o něm vím? *uchechtne se ironicky* Je to dobrý policajt, ale vždycky se chová jako slon v porcelánu..neumí jednat s lidmi a ego má až nevím kde, což už jsi zjistila taky..*odfrkne si* a to ho jednou přivede do hrobu *protočí oči* Jeho šéf ho nesnáší, ale vzhledem k tomu, že má opravdu dobré skoore u zatýkání a posílání za katr, tak toho moc nezmůže a Michael to ví. *ušklíbne se* A o mně a Siriusovi ví.. *přikývne nad mávnutím kouzla* Bohužel, neúmyslně. Než se dostal k protidrogovému, což už je nějký ten pátek, tak byl "Witch Hunter", jak si s oblibou říkal..to nejsou moje slova, věř mi *pobaveně na ni koukne* Jeho manželku zabila nějaká prdlá ženská, která do čarodějnictví měla daleko, jak se pak ukázalo, ale on si to nechtěl nechat vymluvit a tak pár z nich zatnul tipec..jestli byli dobří/zlí, netuším. *zavrtí hlavou* Jen vím, že po NY jich lítá celkem fest *pokýve hlavou* A tak narazil na nás a zjistil si pár věcí..div nás nechtěl zabít *ušklíbne se* Jenomže Sirius mu zachránil život z celkem velké šlamastiky..a od té doby mu to náš "kamarád" splácí *ukáže ve vzduchu uvozovky a začne se smát, bo když se zrovna sehnul pro papír, tak narazil do nějaké babky, která ho vzala krykou po hlavě* Takže tak *pokrčí rameny* Ale na jednu věc buď připravená, teď už se ho asi nezbavíme *zavrtí hlavou*
(jsem si říkala, že bychom to mohly aspoň trochu oživit..nebo máš třeba nějaký nápad? a tím pádem bysme mu daly i xicht..)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)