Případ 1208 - Kouzelník Mudlovrah

V čem všem má ministerstvo a jeho pracovníci prsty...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Případ 1208 - Kouzelník Mudlovrah

Příspěvekod Margarit Black » 22 bře 2013 13:33

*celkem s klidem se přemístí, když ví, že je byt zabezpečený a kouká kolem sebe, ale je tam hodně lidí, takže vidí velké prd* Ještě nám mohl říct, kde se přesně sejdem, takhle ho budem hledat po všech.. *ani nedořekne, když ju někdo chytne za ruku a vrazí jí do zad zbraň* Jen postupujte až do muzea *sykne jí do ucha..Meg jen polkne* muzeiích *procedí skrz zuby a koukne na Man* Zajdeme si na prohlídku, ne? *borec, který má zbraň není číšník..ten sedí na schodech u muzea a nevidí je*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 bře 2013 18:19

*koutkem oka zahlídne pohyb a zbraň, ale chlap je příliš blízko a kolem je příliš nevinných lidí, tak jen stiskne čelisti a sune se k muzeu, očima hledá číšníka, ale ten vypadá, že s tím nemá nic společného, tak schválně jde tak, aby ho nepotkali a neměl hlavěn ve hřbetě i on* co chcete...*zeptá se na půl pusy chlapa, co drží Meg*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 22 bře 2013 18:40

Jen si pokecat *prohlásí silným americkým přízvukem, když dojdou do muzea někde za roh a to už Meg jenom vyvalí oči, prudce se otočí a vyškubne se mu* Ty pitomče! *zasyčí vrčivě* Seš normální?! To ti nedaruju a typuju, že Sirius taky nebude nadšen, až to uslyší! *houkne na něj..týpek se jen samolibě uculuje a schová zbraň* Už jsme se dlouho neviděli..málem jsem zapomněl, jakou máš ohnivou povahu *pobaveně na ni kouká* Vypadáš dobře *konstatuje, když si ji prohlídne od hlavy k patě..v Meg to jen vře a propaluje ho pohledem..* Jo a jsem normální *přikývne* zachraňuju ti zadek.. *přimhouří oči..Man si doteď ani téměř nevšim* zase *dořekne samolibě..a když už Meg vypadá, že bouchne, tak se nadechne a otočí se k Man* Seznam se s Michaelem Benetem, je z protidrogového z NY *ukáže na něj..borec se na Man zářivě usměje, div ji neoslepí svým megabílým chrupem* Mike, těší mě *podá jí ruku* Jsem si říkal, kdo to tu s tebou je *koukne na Meg s rukou ve vzduchu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 23 bře 2013 11:47

*chvíli zírá, jak se tam dohadujou, pak se nadechne a vydechne* Vy máte takové štěstí, Miku*schválně použije tu zkráceninu, kterou použil, pustí pažbu glocku pod kabátkem a přijme ruku* co tahle šaráda má znamenat?*buble to v ní a sjíždí pohledem Amíka*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 23 bře 2013 12:21

*kouká na Man s úšklebkem a pak stočí pohled k Meg* Tak odpovíš mojí kolegyni konečně? *houkne na něj Meg rozzuřeně..ten se ale na ni jen zářivě usměje* Raději vám to ukážu *kývne hlavou k oknu* Šly jste si přece popovídat s tím číšníkem, ne? *když dojdou k oknu, tak ukáže na párek bouchačů v černých oblecích poblíž jednoho sloupu, kteří z davu nebyli vidět..pak ukáže na druhou stranu* Sledují ho..on ví, že je v nebezpečí, ale neví, že ho právě sledují *když to dořekne, týpci se vmísí do davu..číšník je nevidí, protože je hodně vystrašený a žmoulá nějaký papír v rukách, když k němu dorazí, tak ho upustí a vyděšeně vstane a vtichosti odejdou..vše se stane celkem rychle a lidi jsou moc zahledění na muzeum, než aby si všímali okolí* Příště, Black, si nezapomeňte pořádně obhlídnout perimetr, než se zase do něčeho po hlavě pustíte *trocha otcovského kázání* A buď ráda, že stále neví, kdo jste *zamračí se na ni*

A všiml sis vůbec, během toho tvého kázání, že něco upustil? *štěkne na něj* Takže, když jsi tak chytrý, mohl bys nám pro to skočit, co říkáš? *zakření se na něj a vypendí ho z těch mega dveří* A bacha, ať tě někdo neodbouchne *ušklíbne se na něj*

Jak já toho chlapa nesnáším! *zavrčí k Man a sleduje ho, jak se tam chvilu kdesi motá a mají na chvíli čas pro sebe*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 23 bře 2013 12:35

A vy kdybyste si laskavě uvědomil, že přesně to jsem měla v úmyslu...obhlídnout situaci. Nehodlaly jsme jít rovnou za ním popřát mu dobrý den. *prskne na něj už naštvaně, o to víc, když vidí, že s tušením ohledně stínů, které se pověsily na číšníka, měla pravdu* Dokud jste se neobjevil vy, se svým yankeeovským přístupem.*zavrčí o to víc, když vidí, že číšníka lapli* mohli jsme ho dostat do bezpečí i s tím papírem, kdybyste si tady nehrál na macha!*houkne za ním a převrátí oči na Meg*
Tak právě jsme díky tady panu Mikeovi přidali na seznam obětí dalšího...v tomhle davu už je nenajdeme...*prohrábne si vlasy* jo...co o tomhle pitomci víš? Kromě toho, že je to amatér, co omylem dostal placku a zbraň... ví..o Siriusovi a tobě, že jste...*naznačí rukou kouzlo a po očku sleduje, co se děje venku*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 23 bře 2013 14:38

*na odchodu věnuje Man zářivý ironický úsměv a jde hledat papír, který někam popolít, takže se trochu zamotal do davu a vypadá to velmi směšně*

A má to, pacholek *ušklíbne se, když ho pozoruje z okna, jak tancuje v davu..pak koukne na Man* Já doufám, že třeba ho na chvíli aspoň budou mučit, že bysme získaly čas *pokrčí rameny* Budeme ho muset najít..opravdu to vypadalo, že je v tom nevinně.. *povzdechne si*
Co o něm vím? *uchechtne se ironicky* Je to dobrý policajt, ale vždycky se chová jako slon v porcelánu..neumí jednat s lidmi a ego má až nevím kde, což už jsi zjistila taky..*odfrkne si* a to ho jednou přivede do hrobu *protočí oči* Jeho šéf ho nesnáší, ale vzhledem k tomu, že má opravdu dobré skoore u zatýkání a posílání za katr, tak toho moc nezmůže a Michael to ví. *ušklíbne se* A o mně a Siriusovi ví.. *přikývne nad mávnutím kouzla* Bohužel, neúmyslně. Než se dostal k protidrogovému, což už je nějký ten pátek, tak byl "Witch Hunter", jak si s oblibou říkal..to nejsou moje slova, věř mi *pobaveně na ni koukne* Jeho manželku zabila nějaká prdlá ženská, která do čarodějnictví měla daleko, jak se pak ukázalo, ale on si to nechtěl nechat vymluvit a tak pár z nich zatnul tipec..jestli byli dobří/zlí, netuším. *zavrtí hlavou* Jen vím, že po NY jich lítá celkem fest *pokýve hlavou* A tak narazil na nás a zjistil si pár věcí..div nás nechtěl zabít *ušklíbne se* Jenomže Sirius mu zachránil život z celkem velké šlamastiky..a od té doby mu to náš "kamarád" splácí *ukáže ve vzduchu uvozovky a začne se smát, bo když se zrovna sehnul pro papír, tak narazil do nějaké babky, která ho vzala krykou po hlavě* Takže tak *pokrčí rameny* Ale na jednu věc buď připravená, teď už se ho asi nezbavíme *zavrtí hlavou*

(jsem si říkala, že bychom to mohly aspoň trochu oživit..nebo máš třeba nějaký nápad? a tím pádem bysme mu daly i xicht..)
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 23 bře 2013 15:10

*musí se ušklíbnout, jak tam tak poskakuje s papírem ve větru* doufáš, že ho budou mučit?*přestane sledovat Mikea a chvíli na ni kouká s povytaženým obočím*víš, co ho čeká, jestli to byli poskoci té mafie? Jestli ho stihnou odtáhnout k některému z nich, aby si s nim "popovídal" *naznačí uvozovky* tak bude možná lepší, když se toho nedožije...je to jen obyčejný číšník, na tohle není připravený*povzdychne si*...navíc pochybuju, že se s ním budou párat, je to pro ně nepodstatná nicka, co zpívala...*zavrtí hlavou* najít ho musíme..nebo, já určitě, zatáhla jsem ho do toho a nedovolím, aby mu někdo skákal po xichtě kvůli tomu, že se rozhodl promluvit a pomoct nám...s panem vlezlým za zády nebo ne *píchne prstem za policajtem, kterého zrovna válcuje babka holí* no..možná bez...*musí se uchechtnout* jen mu dej, babčo, nebo to budu muset udělat já...*fandí důchodkyni* vůbec, jak to, že ho tamní ministerstvo kouzel nesrovnalo? Mudla napadající kouzelníky, navíc se dozví o našem světě...čekala bych, že se vyrojí a pohrajou si s pamětí...to americké ministerstvo fakt stojí za prd.*protočí oči* pokud je to jinak slušný policajt, tak by nám teoreticky mohl být dobrý. Ale v tom případě, ani slovo o Postrachovi. Nepotřebuju, aby si pro změnu vzal do hlavy, že je "vampire hunter" *odfrkne si* Uvidíme, kolik toho ví...zdá se, že pusu si pouští na špacír docela snadno, tak se třeba podělí, co ví...*zamyslí se*

(no klidně:))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » 23 bře 2013 15:59

Právě, že pokud to je jen obyčejný číšník, tak tím pádem by ho nemusel stihnout nějaký šílený trest *aby to nevyznělo zase blbě* Tihle poskoci ví většinou prd, bo se jim nic neříká *pokrčí rameny* Jenom bych prostě chtěla, aby přežil.. *povzdechne si..pak na ni koukne* No, jistě, že my.. *pozvedne koutek úst* A nenavezla jsi ho do ničeho, evidetně sám chtěl z něčeho ven, takže si to nedávej za vinu *vrtí hlavou*
*uchechtne se nad americkým ministerstvem kouzel* To nevím, já s nima do styku přišla minimálně, ale co jsem tak zaslechla, tak snad měli/mají i nějakou dohodu..myslím, že snad byla i chyba právě na našem ministerstvu..ta baba byla pod jejich dohledem a nějak jim prchla.. *pokrčí rameny* stejně ji nikdy nikdo z nich nechytil a pak ji našli někde celkem brutálně zlikvidovanou..a Michael to nebyl..to zas není jeho styl *vrtí hlavou*
Jo, on je užvaněný, ale na druhou stranu..něco za něco..určitě bude vydírat, takže nejlíp neříct všechno, bo on je všehoschopný *protočí oči, když už si to míří k nim*

Ten papír je prázdný *vrazí ho Meg do ruky..ta pozvedne nechápavě obočí* Prázdný? *zopakuje po něm* Jo, prázdný *zavrčí na ni, jak by byla hluchá* Málem mě ta babka zabila *stěžuje si udýchaně..Meg ho ale okázale ignoruje, bo studuje papír, pak koukne na Man* Prázdný papír nedává smysl *konstatuje a zavrtí hlavou..dá jí papír, aby se taky mohla podívat* Co když..co když ten číšník vůbec není úplně číšník? *napadne ji*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » 23 bře 2013 16:13

*jen po ní koukne* jestli ji zvyklá na takový vývoj situace, pak je to jen dobře. *poznamená a malinko se pousměje* já si to nedávám za vinu, na to mám jiné...*zamračí se na příchozího Michaela*neboj, já mu nehodlám vykládat nic. Ani když použije jako zbraň americký úsměv...*poznamená*

*koukne Meg přes rameno, pak zacuká koutky* na britské teroristky s holí asi nemáte ten správný výcvik.*prohodí* Ne, to nedává...*přikývne a vezme si papír od Meg* i kdyby nebyl...pak nedávají smysl zase ty gorily. Leda by tady byla ještě třetí strana...asi vypíšu pořadník*zavrčí si a prohlíží papír* máte oheň?*koukna na Mikea, jako by se nechumelilo a hodlala si udělat kuřpauzu*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Akce a případy ministerstva