od Styx Lupin » 26 črc 2015 19:26
(lach, Pastorek ministrem! Tak s tím se bude dát snad mluvit:))
+je uvedena do kanceláře a posadí se uctivě do nabízeného křesla+ Zajisté se k vám už donesly zprávy o únosu Remuse Lupina, pane ministře +začne+ Mého druha unesli kvůli jeho vlkodlačímu původu. Snažili se mu vtlouct do hlavy názor, že takoví jako on nemají co dělat v normální společnosti, nemají právo vzít si někoho z čistokrevného rodu, patří jen na okraj společnosti mezi ty své. Kdybychom ho včas nezachránili, ani nechci pomyslet, co by mu udělali +hlas se jí zachvěje+ Všichni víme, jak se v naší společnosti pohlíží skrz prsty na lykantropy. Kouzelnická komunita měla vždycky sklony k předsudkům vůči nim, straní se jich a odsuzuje je. Ve většině případů neberou ohled na to, jaký je ten člověk zbylých 27 dní, je to obecně uznávaný názor na vlkodlaky +rozhořčeně pokračuje+ Samozřejmě vím, že se mezi nimi vyskytují i nebezpeční jedinci, ale v každé společnosti se najdou černé ovce. Po objevení vlkodlačího lektvaru mají všichni možnost své prokletí o úplňcích bezpečně ovládat +argumentuje+ Oni si většinou svůj osud nevybrali dobrovolně. Obdivuji jejich obrovskou sílu a statečnost při proměnách v krutých bolestech, které si nikdo z nás nedokáže ani představit +skloní hlavu, když se jí to vybaví+ Mám strach o svého přítele a nechci, aby se mu něco stalo proto, čím je. Remus +přejde k osobnějšímu oslovení, protože ví, že se s Pastorkem dobře znají ještě z Fénixova řádu+ je ušlechtilý, laskavý, hodný, přátelský člověk, vždy ochotný pomáhat slabším, připraven se kdykoliv obětovat. Neznám nikoho, kdo by mohl mít cokoliv proti němu. A přesto mu chtěli ublížit. Kvůli němu bych chtěla vyburcovat veřejnost, aby se zamysleli nad diskriminací vlkodlaků a vybojovat pro ně právo a spravedlnost. Jsou to přece lidi jako my +konečně se po tom vysvětlujícím proslovu dostane k jádru věci+ A proto jsem vás chtěla laskavě požádat, vážený pane ministře, o povolení založit organizaci za práva vlkodlaků a propagovat široké veřejnosti názor, se kterým jsem vás teď obeznámila +dokončí a vkládá do svého ministra silnou naději+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)