Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Sirius Black » 16 bře 2014 14:46

Man: Ale díky za složky *přikývne vděčně..během té doby, co si povídali, tak se jich už dost naskládalo na kupky a jde zpoza stolu i vidět*

Isaac: Teď nevím, jestli mi to má lichotit *směje se*

Nef: Tak to se zeptej té, která je tady "in charge" *kývne k Man* Já teda nevím, že by se na Ministerstvu kdy nějaká party dělala..snad ani vánoční večírek *ušklíbne se pobaveně* Jojo, myslím, že už to bude brzo..taky už tam z toho Meg šplouchá na maják a potřebuje za váma *přikývne* Malá jde tento rok do školy, takže už by mohla..je fakt, že se snažila najít nějaké koníčky, aby se nenudila, ale většinou to dopadlo zajímavě.. *uchechtne se* Jinak se nám tam vede dost akčně..furt něco.. *připustí*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Isaac Walker » 16 bře 2014 16:01

Mně taky. +usměje se tím svým širokým americkým způsobem+ Práce, jak už to bejvá. +pokrčí rameny+ Zločinci bohužel státní hranice moc nerespektujou. +uculí se+ Já se tu pokusím nic moc nenarušovat. +zazubí se na Man+ No začínám si myslet, že ty vtipy o angličanech jsou možná maličko nadnesený. +zasměje se+ A jak tak pozoruju tak to o ošklivejch britkách je taky fáma. +mrkne na ty dvě+ To jsem ještě nestih. +připustí+ Točí tu někde něco slušnýho? Nějaký tipy? +zvedne obočí pobaveně+ Ale určitě lichotit... +zazubí se na Siriuse+ Myron Wagtail je náhodou borec. +uculí se a předvede nějakou tu rockovou pózu+ Ty jsi taky z NY? +zachytí někde v rozhovoru+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 bře 2014 16:52

Sirius: Jako vůbec? Není to pak poněkud nuda? +zazubí se na něj vesele a usadí se na kraj stolu, když opatrně odsune pár složek+ Páni to už jí je tolik? Jak se tam malá těší?+zajímá se zvědavě+ Meg a koníček? To se dala na pletení? +zazubí se na něj vesele+ Jo tak akčně... +pozvedne významně obočí+

Man: Tak samozřejmě o všem. +zazubí se na ní vesele a zamyšleně nakloní hlavu na stranu+ Třeba o tom, jak se teď žije, tesáčku. +protáhne vesele, jelikož z ní cítí že je něco jinak a zároveň se o tom stačila už dočíst v novinách, takže měla dost času se s tím srovnat :D + Potřebovala bych vědět, jestli nemáte nějaký informace k jednomu chlápkovi. +rozhlédne se kolem jestli nenajde nějakou tužku a papír+ Mám s ním pár nevyřízených účtů, tak bych o něm potřebovala vědět víc, než je budu chtít vyrovnat. +bezděky si promne rameno, které měla nedávno vyhozené, a loupne očkem po Isaacovi, není si jistá jestli rozvádět před ním, že se chystá k něčemu nelegálnímu je to pravý ořechový+ Můžu? +ukáže na bloček co se válí mezi papíry+ Vim, že je rus. Asi kolem třiceti, metr sedmdesát a blbej škleb na ksichtě. +ušklíbne se, když do bloku píše jméno+

Isaac: Aspoň se někam podíváte. +uculí se vesele+ Ale neříkejte mi, že si to nějaký sériový vrah zamířil do Londýna. +zamračí se na něj, taková představa, když si tam teď pořídila byt, se jí moc nezamlouvá+ Na mě se nedívejte. Nejsem britka, takže vám s tím vyvracením fám jen tak nepomůžu. +zasměje se vesele a zavrtí zlehka hlavou, než si přehodí nohu přes nohu+ Já znám pořádně jenom Hospůdku Na Mýtince a pak Provinilý slasti. Mýtinka je ale až v Alpách a ve Slastech by se vám asi nelíbilo. +zazubí se na něj vesele+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » 17 bře 2014 17:03

Sirius: Není vůbec zač...klidně si je puč...mám dost svých vlastních...*poznamená s pohledem ke svému stolu*

Isaac: tak trochu...to bude tím, že mezi čistokrevné Brity se počítat nemůžu. *uculí se* Mýtinku doporučuju...to je top podnik...a pro kouzelníky to není zas tak daleko. A Slasti...no, jsou specifický...na pivo bych šla asi na Mýtinku...*poznamená* teda, já ted ne, to musíš ukecat tady Neferet, aby tě provedla. *uculí se*

Nef: Tesááčku...*nafoukne se se smíchem* ale už jsem si docela zvykla, tak to jde.. ale pšt, tady mají i dveře uši, tady se o tom radši moc nešířím...ještě by byly řeči...*naznačí rukou do prvního patra*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » 21 bře 2014 21:27

+vesele se rozesměje, když se Man tak nafukuje+ Jasně naprosto chápu. +pokývá souhlasně hlavou a na chvíli stočí pohled ke stropu, jako by mohla sledovat dění přes strop, když jí zazvoní telefon. překvapeně sebou trhne, než jí dojde, že je to ona kdo zvoní. chvíli se otlapává, jak hledá telefon, než ho vytáhne z kapsy kalhot a koukne na display+ Sakra... +zamručí a típne to, aby tam provokativně nevyzváněla+ ...omlouvám se, ale budu muset dneska běžet. +koukne na ně omluvně+ Ale na to pivo bych rozhodně doporučovala Mýtinku. +souhlasí s Man a usměje se na Isaaca+ Man, tady... +strčí jí do ruky bloček se jménem+ ...je to jméno. Pokud tady na něj nic nemáte, tak to nech být. Já si nakonec nějak poradím. +usměje se a rychle jí obejme, očividně najednou hodně pospíchá+ Siriusi ráda jsem tě viděla a pozdravuj Meg. +líbne ho na rozloučenou na tvář+ A vás jsem ráda poznala. +koukne s úsměvem na Isaaca, než se přesune ke dveřím, mávne na ně na rozloučenou a zamíří pryč+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 21 bře 2014 22:47

No, kdybych si měl vybrat dovolenou, nejspíš bych nezamířil do Londýna. +zasměje se+ Neříkám, to je totiž... +nakloní se tajnůstkářsky blíž+ přísně tajný. +zazubí se+ Nejste? A ani jedna? +zavrtí pobaveně hlavou+ Tak to jsem zdá se přechválil. +uculí se vesele, a napije se kafe+ Tak já myslím, že vzdálenost pro nás není až takovej problém ne? +pokrčí rameny na ty Alpy+ Ale Provinilé Slasti... to zní teda moc zajímavě. +blýskne mu pobaveně v očích+ No, já mám teď taky dost práce, ale večer by to určitě šlo. +přikývne souhlasně, dojede kafe, a podívá se na hodinky+ Chcete pomoc? +nabídne se nezištně, když se tam tak osahává, a uculuje se+ Nápodobně. +přikývne a usměje se na ni+ Teda ta je hned v luftě. +zazubí se+ Tak jo, já se taky zdekuju. +usměje se na ty dva bystrozorský+ Kdyby něco, tak se ozvu. I když bych tedy radši, kdyby nic. Díky za kafe. +dodá se smíchem, kývne na ně na pozdrav, přehodí si bundu přes rameno, a vypadne z kanceláře, aby jim tam nezavazel. Na chodbě se protočí kolem napěněný sekretářky z právního, věnuje jí zářivej úsměv, a ještě se mu povede doběhnout odjíždějící výtah+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Manori » 22 bře 2014 15:54

Nef:*vezme si od ní papír* dobře..mrknu na to a když tak dám vědět. *mávne ještě za ní, jak pospíchá pryč - technická - na ministerstvu nefungují mobily ani žádné jiné mudlovské vynálezy:) ale řekněme, že má mobil vylepšený :)*

Isaac: Není zač...klidně se zas někdy stavte. Kafe bývá ve skříni, když tady nebudem my. *uculí se a když vypadne i on, tak se poškrábe ve vlasech* no...tak...ty složky máš, tak já abych taky šla něco dělat...*papírek od Nef strčí do kapsy*

Sirius: Ty materiály si studuj dle libosti, jen je pak někdy vrať, kdyby někoho popadla kontrolní mánie *protočí oči ve dveřích* Pozdravuj doma..*a je taky fuč, na chodbě se rozhlídne, ale po sekretářce není nikde ani vidu ani slechu, asi zalezla pod koberec*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » 23 čer 2014 13:27

*vrátí se z mise na severu, odhodí tašku a plácne sebou na stů, nohy nahoru a jde vyřizovat horu pošty, co se jí tam nakupila*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » 01 pro 2018 15:51

*cupuje nekalé živly, co se rozlízají v okolí...*
Manori
Site Admin

Předchozí

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva