Sirius: Jako vůbec? Není to pak poněkud nuda? +zazubí se na něj vesele a usadí se na kraj stolu, když opatrně odsune pár složek+ Páni to už jí je tolik? Jak se tam malá těší?+zajímá se zvědavě+ Meg a koníček? To se dala na pletení? +zazubí se na něj vesele+ Jo tak akčně... +pozvedne významně obočí+
Man: Tak samozřejmě o všem. +zazubí se na ní vesele a zamyšleně nakloní hlavu na stranu+ Třeba o tom, jak se teď žije, tesáčku. +protáhne vesele, jelikož z ní cítí že je něco jinak a zároveň se o tom stačila už dočíst v novinách, takže měla dost času se s tím srovnat
+ Potřebovala bych vědět, jestli nemáte nějaký informace k jednomu chlápkovi. +rozhlédne se kolem jestli nenajde nějakou tužku a papír+ Mám s ním pár nevyřízených účtů, tak bych o něm potřebovala vědět víc, než je budu chtít vyrovnat. +bezděky si promne rameno, které měla nedávno vyhozené, a loupne očkem po Isaacovi, není si jistá jestli rozvádět před ním, že se chystá k něčemu nelegálnímu je to pravý ořechový+ Můžu? +ukáže na bloček co se válí mezi papíry+ Vim, že je rus. Asi kolem třiceti, metr sedmdesát a blbej škleb na ksichtě. +ušklíbne se, když do bloku píše jméno+
Isaac: Aspoň se někam podíváte. +uculí se vesele+ Ale neříkejte mi, že si to nějaký sériový vrah zamířil do Londýna. +zamračí se na něj, taková představa, když si tam teď pořídila byt, se jí moc nezamlouvá+ Na mě se nedívejte. Nejsem britka, takže vám s tím vyvracením fám jen tak nepomůžu. +zasměje se vesele a zavrtí zlehka hlavou, než si přehodí nohu přes nohu+ Já znám pořádně jenom Hospůdku Na Mýtince a pak Provinilý slasti. Mýtinka je ale až v Alpách a ve Slastech by se vám asi nelíbilo. +zazubí se na něj vesele+