Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Sirius Black » 15 bře 2014 12:06

Isaac: *postaví se a řádně se představí* Black. Sirius Black *potřese mu rukou s úsměvem* Mě? Znáát? *kouká kolem sebe* Ani..asi..nee.. *vrtí vehementně hlavou, ale cukají mu koutky* No..možná.. *souká ze sebe* Kdysi jsem visel na plagátech a byl v novinách..byl jsem dost populární.. *pobaveně na něj kouká* Teď jsem zase populární v mudlovkejch novinách *pokrčí rameny a mávne rukou*

Man: Jo, to je ten, o kterém Meg mluvila, než odešla na mateřskou? *kouká na ni* Myslíš, že by se tu našlo něco o nějaké ruské mafii? *vystřelí z něj jen tak a když vidí pohledy, dořekne* Nechcu na ministerstvo až na Sibiř *zakření se, ale oči se mu blýsknou vztekem*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Isaac Walker » 15 bře 2014 15:07

Tak to abych se taky trochu osrstil. +zazubí se a pohladí to svý sotva vyrostlý strniště na bradě+ No jo, my tohohle honíme už pár měsíců. Poměrně kreativně si pro sebe uzpůsobil historky o Rozparovačovi, a vraždí mudlovský holky, dost hnusnou černou magií. A moc rád to dělá veřejně, naši vymazávači paměti už pomalu vypadaj jako zombie. +zašklebí se+ Teď to vypadá... díky... +vezme si od ní to kafe a pije ho jen tak, černý jako smrt+ že posbíral ambice a rozhod se oblažit svojí přítomností taky starej kontinent. +upije trochu a spálí si jazyk+ Cassidy. +přikývne+ My mu říkáme Sundance. +zazubí se vesele+ Joo! +rozjasní se mu najednou, jak si tak Siriuse představuje na plakátech+ vy jste ten exzpěvák ze Sudiček, že jo? +vzpomene si+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2014 15:48

(láách ruská mafie jo? ta by se tady určitě našla, že pane Tasarove :smich: a zpěvák ze Sudiček, tak to je po mě :smich: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 15 bře 2014 15:50

Sirius: Jo, ten. *ušklíbne se* stopa vychladla, vypadá to, jako by se po něm slehla zem...hm...*přehledne horu složek, co se cpe do krabice* na "muže cti z východu" se najde pokaždé něco...*mávne a některé složky zase začnou vylítávat ven z krabice, občas se srazí s jinýma, které tam zase míří, tak kolem sebe zuřivě zavíří a pak se postupně skládají na roh Megiina stolu*komu by se chtělo...

Isaac: No...*přimhouří oči, jak si ho představuje "osrstěného"* ale jo...klidně se osrsti.*zasměje se nakonec* hm..pěkný, vážně pěkný...to budou mít ti naši radost. *ušklíbne se trochu škodolibě* třeba začnou pracovat pořádně a mudlové se přestanou divit, co se jim to všechno v Londýně děje.*protočí oči a složí oběžník* Sundance...dobrý.*uchechtne se* No, každopádně, když bude něco třeba, využít někoho, něco z ministerstva...*mávne tak nějak povšechně, skoro jako by jí to tam patřilo:D* klidně....Rozparovače tady fakt nepotřebujeme na svobodě.

(nj, Rusáci jsou všeobecně oblíbeni:D:D Tasarov by se měl začít ohlížet přes rameno...nějak jim tady začíná hořet koudel u zmrzlého zadku :D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Neferet » 15 bře 2014 16:21

+po cestě si všimne poněkud pocuchané ženy, která pochoduje chodbou tak, že je celou dobu čelem ke zdi, což jí přijde zvláštní, ale nakonec to odmávne s tím, že tu jen mají pěkně divný patrony, nakonec stane před vytouženým cílem a nadšeně zaklepe na dveře+ Zdravím, jsem tu správně pro podání stížnosti na místní výtahy? +zakření se na Man, když vpadne dovnitř jak velká voda, div někoho nepraští dveřma+ Ahoj Man... Siriusi... +usměje se na něj, když ho vzápětí zaznamená a hned se k němu vydá, aby ho přátelsky líbla na tvář a Man objala+ Nečekala jsem, že tu uvidím i tebe. Kde máš Meg? +rozhlédne se kolem pořádně jak jmenovanou čarodějku hledá, ale místo toho nalezne cizího muže+ Vás neznám. +zamrká trošku zmateně a velmi inteligentně+ Man, nepochlubila ses, že máš novýho kolegu. +koukne na ní vesele, ale vzápětí se zamračí, jak jí to rychle dochází, že sem tak neslušně vpadla+ Jsem vás asi vyrušila, co? +koukne na ně omluvně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » 15 bře 2014 17:03

*zrovna se nadechuje, že se na něco zeptá, když ji přeruší zaklepání a následné vpadnutí Nef. Je z toho tak perplex, že chvíli zůstane s pusou otevřenou a je jen dobře, že nemá špičáčky ven natrvalo, bo by byl průser:D* výtahy?*kouká, jestli ji unikla nějaká mrtvola ve výtahu, ani ji nepřijde tahle představa moc zvláštní, na ministerstvu je možné všechno.* Ahoj...*vzpamatuje se a obejme ji* No...to bude tím, že je tady tak...deset minut?*zazubí se* a spíš zahraniční posila...hm...tohle je Isaac Walker, kolega ze zámoří....a tohle je Neferet Nefertari, má kamarádka. *představí je*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » 15 bře 2014 17:24

(no joo, když já tam mám ještě furt ten svůj nedořešený případ ruská vs irská mafie :D a toho pána, co tu jmenujete, tak neznám..takže pán má sedinku v bezpečí :D Sudičky :D :D :D dost dobrý!)

Man: *vezme si od ní kafe a uhne několika složkám..raději si kecne na prdel, aby ho ještě nesejmuly a upije kafe s cukrem* "Muže cti" *odfrkne si* Dobrý název *ironicky*

Isaac: *když uslyší Sudičky, tak vyprskne kafe do prostoru a rozřehtá se na celé kolo* Tak zavýt bych jim tam mohl *snaží se uklidnit už štěkavý smích, když se opět rozletí dveře, tak vytřeští oči* Koukám, že tady budeme mít za chvíli soukromou party *uchechtne se a chytne se za břicho, bo ho bolí z toho smíchu*

Nef: Ahoj *oplatí jí olíbnutí* Meg je s malou doma.. *odpoví s úsměvem* Ale snad už brzo zase vyleze *přikývne*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Isaac Walker » 15 bře 2014 17:58

Myslíš, že by mi to neslušelo? +zazubí se a přejede si po tvářích prstama+ No já bych ho měl rád za mřížema dřív než bude nějaký vymazávání vůbec potřeba. +zamračí se+ Každopádně bych fakt moc nerad způsobil mezinárodní konflikt, tak se radši hlásím dopředu. +uculí se na ně a napije se kafete+ Kdyžtak se ozvu, dík. +přikývne s úsměvem+ Angličani vůbec nejsou tak nepříjemný, jak se říká. +zazubí se na ně a průběžně se vyhýbá složkám, co tam poletujou+ Náhodou, jsi mu docela podobnej. +uculí se na Siriuse, a ještě chce něco dodat, ale musí uskočit, aby nedostal dveřma, u čehož se div nepoleje kafem+ Osobně z masa a krve. +dodá, když ho Man představí, a široce se zazubí jak to má ve zvyku, zatímco jí nabídne ruku+ No já bych nebyl proti, pěkný holky už máme. +zazubí se na Siriuse na tu páárty+ Máte tu vůbec dobrý pivo? +zarazí se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 bře 2014 18:20

Man: Jo. Jezdí do stran, takže matou lidi. +zasměje se, když vidí jak se tváří+ Tak to potom jo. +pousměje se a zavrtí nad tím vesele hlavou+ A nějaký starší novinky by nebyly? +vyzvídá co je kde nového+ Jo, než na to zapomenu. Man, mohla bys mi něco o někom zjistit? +nadhodí nenápadně+

Sirius: Už aby to bylo. Dlouho sme se neviděly. +usměje se na něj+ Jak se vůbec máte v tom vašem New Yorku? +zajímá se hnedka+ Párty? No proč ne, předpokládám, že tady u vás je to naprosto běžný. Jen jsem neměla v plánu se moc zdržet, sem tu jen na skok. +zazubí se na něj vesele+

Isaac: Těší mě. +usměje se na něj a zlehka a přesto pevně mu stiskne ruku zatímco si ho naprosto nenápadně prohlíží+ Co vás přivádí až sem? Tak daleko od domova... +sonduje nenápadně s hlavou mírně nakloněnou na stranu, jak jí jeho hlas přijde povědomý, ale netuší odkud, páč si je jistá, že toho muže nikdy neviděla. nakonec nad tím v duchu mávne rukou a nechá to být+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Manori » 16 bře 2014 12:08

Sirus: *jen pokrčí rameny, že ten název si nevymyslela*

Nef: Takže normální den na Ministerstvu...zmatení kouzelníci, kam se podíváš...*směje se* Hm...novinky...záleží o čem.*cukne koutky* Hm...zjistit?*zpozorní* Povídej...*zajímá se*

Isaac: Ne, mezinárodní konflikty prosím ne. Stačí ty místní...*zasměje se* Jo nepříjemní, tsss...*nasadí schválně chladně-arogantně-nabubřelý výraz* Pff...britské pivo a dobré...tos ještě tady nebyl někde v hospodě, co?*ušklíbne se* Ale můžu dodat něco kvalitnějšího z kontinentu. *cukne koutky*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva