Ministerská Kancelář - 1. patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Ministerská Kancelář - 1. patro

Příspěvekod Zaměstnanec » 13 pro 2012 00:11

Ministr kouzel a pomocný personál
*Ministerské první patro*
Obrázek
Obrázek
*Kancelář Ministra kouzel, domluvte si prosím předem schůzku v recepci, máte-li něco na srdci*
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Současný ministr kouzel

Příspěvekod Manori » 13 pro 2012 00:11

Obrázek
Kingsley Pastorek
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Re: Ministerská Kancelář - 1. patro

Příspěvekod Styx Lupin » 26 črc 2015 19:26

(lach, Pastorek ministrem! Tak s tím se bude dát snad mluvit:))

+je uvedena do kanceláře a posadí se uctivě do nabízeného křesla+ Zajisté se k vám už donesly zprávy o únosu Remuse Lupina, pane ministře +začne+ Mého druha unesli kvůli jeho vlkodlačímu původu. Snažili se mu vtlouct do hlavy názor, že takoví jako on nemají co dělat v normální společnosti, nemají právo vzít si někoho z čistokrevného rodu, patří jen na okraj společnosti mezi ty své. Kdybychom ho včas nezachránili, ani nechci pomyslet, co by mu udělali +hlas se jí zachvěje+ Všichni víme, jak se v naší společnosti pohlíží skrz prsty na lykantropy. Kouzelnická komunita měla vždycky sklony k předsudkům vůči nim, straní se jich a odsuzuje je. Ve většině případů neberou ohled na to, jaký je ten člověk zbylých 27 dní, je to obecně uznávaný názor na vlkodlaky +rozhořčeně pokračuje+ Samozřejmě vím, že se mezi nimi vyskytují i nebezpeční jedinci, ale v každé společnosti se najdou černé ovce. Po objevení vlkodlačího lektvaru mají všichni možnost své prokletí o úplňcích bezpečně ovládat +argumentuje+ Oni si většinou svůj osud nevybrali dobrovolně. Obdivuji jejich obrovskou sílu a statečnost při proměnách v krutých bolestech, které si nikdo z nás nedokáže ani představit +skloní hlavu, když se jí to vybaví+ Mám strach o svého přítele a nechci, aby se mu něco stalo proto, čím je. Remus +přejde k osobnějšímu oslovení, protože ví, že se s Pastorkem dobře znají ještě z Fénixova řádu+ je ušlechtilý, laskavý, hodný, přátelský člověk, vždy ochotný pomáhat slabším, připraven se kdykoliv obětovat. Neznám nikoho, kdo by mohl mít cokoliv proti němu. A přesto mu chtěli ublížit. Kvůli němu bych chtěla vyburcovat veřejnost, aby se zamysleli nad diskriminací vlkodlaků a vybojovat pro ně právo a spravedlnost. Jsou to přece lidi jako my +konečně se po tom vysvětlujícím proslovu dostane k jádru věci+ A proto jsem vás chtěla laskavě požádat, vážený pane ministře, o povolení založit organizaci za práva vlkodlaků a propagovat široké veřejnosti názor, se kterým jsem vás teď obeznámila +dokončí a vkládá do svého ministra silnou naději+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Ministerská Kancelář - 1. patro

Příspěvekod Zaměstnanec » 02 srp 2015 13:11

*Pastorek ji ve stoickém klidu vyslechne, v tváři se mu nezračí žádné emoce, vyjma doby, kdy mluví o Remusovi* Už jsem o vás slyšel, slečno Meziéres...o tom, s kým žijete, i čemu se věnujete pracovně. *poznamená a z tónu vyplývá, že přinejmenším tuší, že je mimo jiné také smrtijedkou* Všechno, co jste zde předestřela se dá odsouhlasit. Ano, všude se najdou lidi dobří a zlí, a mohu s klidem prohlásit, že některá nařízení a zákony by chtěly revizi...O únosu jsem se dočetl z novin. *přikývne* je škoda, že k pomoci jste si přizvala svého zaměstnavatele a né oficiální autority. Těžko se mi pak přijímá daný únos jako argument, když o něm nemám nezkreslené oficiální informace, mimo ústního podání a drbů ve věštci. Remusovi bych samozřejmě poskytl podporu pro záchranu, známe se již dlouho.*poznamená* Byť vám věřím, co jste mi vypověděla. Ale nejsem absolutistický panovník a ne všichni budou sdílet mé stanovisko. Nicméně vám nebudu bránit založit iniciativu, pokud si to přejete a pokud to má být pro dobrou věc. Ale položte si otázku předtím, než začnete. Děláte to opravdu pro všechny ty anonymní vlkodlaky a nebo především proto, že váš snoubenec je vlkodlak? Říkáte, že jsou lidé jako my a já se nechci přít, ale..mluvila jste s oběťmi vlkodlaků? Tedy těch, kteří to přežili a sami nesdílí ted jejich prokletí? Chci tím říct, že iniciativa za práva jedněch bude podporována jen do doby, než zasáhne do práv jiných. *zadívá se na ni, jestli ho pochopila*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva