Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2013 22:15

+usměje se na Tonyho, když jí vezme kolem pasu a přitiskne se k němu o něco víc, přesune se před něj a opře se mu zády o hrudník, když pozoruje, jak Carlos míří a pak trefuje Tonyho kulečníkovou kouli+ Jistě to je pochopitelné po takové dlouhé době herní absence. +usměje se na Calose, než široký potěšený úsměv skryje za okrajem sklenky, jakoby bezděky si přejede dlaní po bok po šatech tak, že se jí látka přitiskne na tělo a pohladí jí po kůži+ Muchlování? +zamrká trošku a koukne za sebe na Tonyho+ My se muchlujem? +zazubí se na něj vesele a v očích jí vesele jiskří, těžko říct jestli by to nechtěla zkusit anebo jestli jen provokuje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 15 lis 2013 19:48

Ó, jak laskavé gesto... to se u tebe hned tak nevidí +ušklíbne se na Tonyho vesele a rychle využije své druhé šance. Začne už doopravdy hrát a kupodivu se mu začíná konečně dařit, když se soustředí na hru a chvíli nekouká po Neferet. Anebo se možná chce před ní předvést+ Cabron! Jsem fakt dobrej! +pochválí sám sebe a po pátém strku se na chvíli narovná a koukne po těch dvou+ Ta vidina výhry dělá se mnou divy +uculí se na ně a sleduje Nef, jak se ovíjí kolem Tonyho jako břečťan+ Hele vy dva, jestli si chcete zalézt někam do soukromí, tak běžte, já si tady zatím budu hrát sám se sebou +řekne dvojsmyslně a vesele se u toho ušklíbne. Věnuje se zase hře a hned první úder zkazí. A vypadalo to, jakoby to udělal schválně, aby Tony nastoupil místo něj+ Puta madre! +zakleje naoko naštvaně a vystřídají si s Tonym místa+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 15 lis 2013 20:25

V Kolumbii tomu nejspíš tak říkají +zasměje se a chytne Nef kolem pasu, když se o něj opře zády, přímo si o to říká. V nestřeženou chvíli se skloní k jejím vlasům a nadechne se jejich vůně+ Jaký parfém používáš? +zeptá se zvědavě a koutkem oka přitom líně sleduje, jak to Carlosovi jde+ No vidíš, kamaráde, nakonec mně možná i porazíš +povzbudí ho s úsměvem a osvěží si dech lokem skotské+ Proč bychom někam zalézali? Ty nám u toho nebudeš vadit +uchechtne se svým typickým černým humorem a stáhne si Nef blíž k sobě. Když Carlos konečně pokazí sérii úderů, pobaveně poznamená+ Už jsem si myslel, že si dnes nezahraju +neochotně pustí Nef, zapálí si doutník, labužnicky z něj párkrát potáhne a pak si jej strčí mezi zuby a začne si křídovat špičku svého tága+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 lis 2013 22:52

+přitiskne se Tonymu zády na hrudník a jemně ho pohladí po paži, kterou jí obejme+ Co? +zamrká trošku překvapeně, když jí takovou otázku vydechne nečekaně kousek od ucha+ No... ehmn... Fragonard. +vypadne z mí po chvíli kdy jí dojde na co ptá a usměje se na něj, než stočí pohled ke Carlosovi, aby sledovala jak dobře mu ta hra najednou jde+ Tedy nestačím se divit. Jste opravdu dobrý. +usměje se na Carlose, když je tak nadšený+ No jo, možná bych k tomu někdy mohla přidat i podprsenku, abyste měli set. +zasměje se vesele+ S tím souhlasím, rozhodně nám nepřekážíte Carlosi. +zazubí se na něj vesele+ Oh, žádné strachy další kolo vám to určitě půjde zase skvěle. +usměje se na Carlose, když to zkazí a neochotně Tonyho pustí založí si ruce na hrudi zatímco v jedné drží sklenku ze které chvílemi upíjí a po očku nenápadně Carlose sleduje, aby jí nepřekvapil+ No jsem zvědavá Tony, jak dlouho to půjde teď tobě. +zazubí se na něj vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 17 lis 2013 02:00

+hned se chytne jejího návrhu+ Tak když jste tak štědrá, co kdybyste dnes věnovala vítězi kalhotky a poraženému podprsenku? Bylo by to spravedlivé, ne? A my bychom vás na oplátku naučili hrát kulečník +navrhne jí s rošťáckým úsměvem+ To ne, jsem sice dost velký zvrhlík, ale abych pozoroval dva u toho, to zásadně nedělám. Ono by se mohlo stát, že bych se přidal +vrátí jim to popíchnutí s pobaveným uchechtnutím+ Nemusíte se mně ale bát, slečno +uklidní ji, když mu neunikne, jak se po něm po očku nedůvěřivě kouká+ Tonymu bych holku nikdy nepřebral +mrkne na ni a vyklopí do sebe sklenku drinku+ Pokud by sama nechtěla +dodá s úsměvem+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 17 lis 2013 02:03

+nechá Nef, jak se k němu tiskne a hladí ho, ale situace nezneužívá, i když je na něm vidět, že je jejím chováním nejenom mile překvapen, ale mu to i dělá dobře. Když má naleštěné tágo:D, opře se přední částí těla o stůl, pozorně se rozhlédne po koulích a pak namíří a udeří. Hraje klidně a rozvážně, správná koule padne do díry a on hned pokračuje dál+ Záleží na tobě, komu přeješ výhru +uculí se na Nef mezi dalším úderem a nechá to na ní, ať rozhodne, kdo má vyhrát+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 17 lis 2013 12:21

+vesele se rozesměje+ Tak za prvé nikdo neříkal že tu podprsenku mám sebou. +má, ale nemusí se tím moc rozšiřovat+ A za druhé, co bych nabízela jako výhru příště? +zazubí se na něj vesele+ Tak to vás ovšem nemůžeme tak trápit. +uculí se na něj vesele+ Já se nebojím, jsem jen obezřetná. Nerada bych Vám něco zlomila. +zazubí se na něj vesele a pokrčí zlehka rameny, když se usadí na židličku, nohu přes nohu a sukni tak aby jí nebylo vidět pod ní a pozorně sleduje jak Tony hraje+ Ráda bych ty kalhotky někdy zpět. Jsou krajkový a pohodlný, taková kombinace se blbě shání. +uculí se vesele+ Takže se snaž zlato. +zazubí se na Tonyho a dopije sklenku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Carlos » 17 lis 2013 20:33

Chcete říct, že jste i nahoře bez? +začne se tam teatrálně ovívat kapesníčkem, aby z toho neomdlel+ Příště? Na můj vkus máte toho na sobě až moc, takže je pořád co odhazovat +mrkne na ni s rozverným úsměvem a nalije jí další sklenku vína, sobě taky+ Už se stalo, madam... zlomila jste mi srdce +klekne dramaticky na kolena a nabídne jí na dlani své imaginární srdce. Evidentně si to užívá, že Tony teď hraje a on ji má alespoň chvíli celou pro sebe+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » 17 lis 2013 20:43

+soustředěně hraje, ale občas hodí okem po těch dvou a jen kroutí pobaveně hlavou, jak tam Carlos toká jako tetřev, ale nechá ho být, ať se baví. Mudlové, pomyslí si jen se špetkou povýšenosti a hraje dál, už kolikáté kolo a vypadá to, že Carlose už dnes nepustí ke hře+ Kde bereš tu jistotu, že pokud vyhraji, tak ti je vrátím? +uculí se na Neferet a sjede ji pohledem, jak tam tak provokativně sedí+ Pokud chceš, abych vyhrál, měla bys mně přestat rozptylovat +cukne koutky a opět se věnuje kulečníku+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 lis 2013 16:23

+koukne na Carlose naprosto vážně+ Možná... +protáhne a vesele se uculí, když sleduje jak se předvádí+ Nejsem žena co se svléká šaty na prvním setkání. +uculí se vesele a zamítavě vrtí hlavou, ale vína zlehka upije+ Snažíte se mne opít? +zazubí se na něj vesele+ Ach, to jsem nechtěla... +zatváří se zkroušeně ale koketně mu pošle vzdušný polibek+ Vstaňte uvádíte mě do rozpaků. +rozesměje se po chvíli a natáhne k němu ruku, že mu jako pomůže na nohy+ Copak nevíš, že mám vynikající vyjednávací schopnosti? +zazubí se na něj+ Třeba bys je vyměnil za jiné. +tváří se jak nevinnost sama+ Promiň. +zatváří se zkroušeně než se vzápětí vesele zaculí a pak se k němu otočí bokem, vzdálenější nohu zapře o druhou židli a druhou si zapře patou o židli na které sedí, takže se jí sukně povážlivě a nebezpečeně zkasá, ale dává si moc dobrý pozor, aby neukázala něco co nemá+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho