Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 říj 2013 00:07

Jo na zádech... +povzdechne si a vrtí nad tím hlavou+ Je to moje práce. +zazubí se na ní vesele a v očích mu vesele zajiskří a zvedne deku, aby se pod ní snáz dostala a lehne si vedle ní, ale nahoru na deku a zvedne paži jestli se k němu nechce náhodou přitulit, samozřejmě přátelsky+ Chtěla bys? +zazubí se na ní vesele+ Tak jo... +povzdechne si nakonec+ ...byla jednou jedna země. Plná lesů, hor a planin, po kterých byla pro mladé vlky radost se prohánět. Protože nic na světě nemůže nahradit pocit z běhu s větrem o závod. To jak vítr proudí srstí a vhání život vlku do žil... +pustí se potichu do vyprávění něčeho co si zrovna vymyslel a poočku kouká co ona na to+

+Neferet Chrisovi přinese večeři a pití, stejně tak jako to dělá následující dva dny. chodí kontrolovat nejen Jasmine ale i jeho, protože je jí naprosto jasné, že by se sestra zvenskla kdyby Chris zemřel hlady a čím déle je její malá sestřička mimo tím víc je z toho nervóznější a nesvá, takže přes den začne procházet knihy jestli nenajde něco užitečného a v noci likviduje poslední známky toho, že kdy Senders existoval+

+tma, ticho, naprosté prázdno. po té bolesti, která jí rvala na kusy, bylo něco takového jako vysvobození. schovaná v bezpečí své malé soukromé temnoty, tak něžné a hřejivé natolik, že se odmítá odsud hnout. drží se jí zuby nehty, i když pomalu začíná blednout a vytrácet se a k jejímu vědomí začínají pomalu pronikat první vjemy. leží v něčem měkkém a hřejivém, venku nejspíš svítí slunce jelikož jeho paprsky jí hřejí na tvářích. cítí přítomnost lidí, kteří přichází a odchází, ale jeden zůstává celou dobu téměř bez hnutí. zalije jí vlna zvědavosti a zvláštního chvění, které nedokáže definovat, ale každopádně jí to přiměje vystrčit nos z temnoty. víčka se jí zachvějí, když se je poprvé pokusí otevřít a ze rtů jí unikne tiché zasténání jak její probrané a odhodlané vědomí zaplaví první vlna dozvuku bolesti, kterou prožívala. až na potřetí se jí povede otevřít těžká víčka a chvíli jen tak kouká nad sebe zatímco nutí mozek ke spolupráci+ Christiane? +zašeptá tiše na druhý pokus jak má vyschlé rty a snaží se zaostřit aby ho mohla najít+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 00:17

No, tak ji děláš dobře. +zazubí se+ Ale bude mít jizvu. +zamračí se nespokojeně+ Snad to Byronovi nebude vadit. +pohladí se zamyšleně po obvazovým polštáři na boku+ Zítra pojedu domů. +zazubí se široce div neposkočí na posteli, ale když začne, tak se odmlčí, a poslouchá+ To jsi ještě neletěl na koštěti. +uculí se, ale pak si zas položí prst na rty, jakože poslouchá+

+Chris nakonec spánku přece jenom podlehne, a pár neklidnejch hodin pro sebe ukradne, ale pravidelně se budí zalitý potem s nočních můr, občas něco sezobne, ale celkově moc nejí, protože má žaludek jako na vodě, a změny v jejím stavu zaznamená okamžitě, nakloní se níž a zadrží dech+ Tady. +zašeptá+ Jak je ti? Co tě bolí? +svraští obočí, a druhou rukou rychle vyšle patrona k Nef+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 říj 2013 00:27

Jizvy jsou sexy. +zazubí se na ní vesele+ Už zítra? +koukne na ní smutně a najednou na něj spadne takovej splín+ Vy lítáte na koštěti? +vykulí na ní překvapeně oči+ Ehmn... ke jsem to skončil... jo... a v té zemi žilo spoustu smeček a v jedné z nich žila krásná, překrásná vlkodlačice. +pousměje se na ní+ Byla tak půvabná až se jí jezdili dvořit vlkodlaci ze širého okolí a konce země. Snažili se bojovat o její ruku a srdce, ale tahle vlkodlačice, byla velmi hrdá žena. +pokračuje dál a v hlavě mu to rychle šrotuje jak se snaží vymyslet nějaký pokračování+

+stočí pohled po hlase a chvíli jí trvá než zaostří na tvář milovaného muže+ Chrisi. vydechne ulehčeně a na tváři se jí objeví slabý unavený úsměv+ Já... +olízne si rty+ ...mám děsnou žízeň. +dostane ze sebe pomalu jak se musí trochu víc soustředit na slova a přes suché rty jí to moc nejde+ Bolí mě celý tělo. +vydechne naprosto upřímně+ Jak... jak je tobě? Jsi...? +vydechne tázavě ale těžko říct na co přesně se ptá+

+Neferet se snaží držet se v domě nebo alespoň v jeho blízkosti jak očekává, že se její sestra musí brzy probudit a když obdrží patrona na nic nečeká, nechá všeho co dělá a vyběhne nahoru. tiše zaklepe a hned vklouzne dovnitř. je potichu a nenápadná, jen je sleduje jak se na sebe dívají jak spolu mluví až jí na chvíli přijde nemístné je vyrušit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 00:44

I na holkách? +uculí se+ Ale prosím tě, netvař se, že ti budu scházet. +zazubí se vesele+ No jasně, mně to náhodou jde. +přikyvuje zuřivě+ Jak se dvořej vlkodlaci? +vykulí oči, a zaujatě poslouchá, a nenápadně si zívne do ruky, jak ji pomalu přemáhá únava+

Já? Já jsem v pořádku. +zavrtí hlavou+ To ty jsi už dva dny v bezvědomí. +pousměje se, a na obličeji se mu vyhladí pár vrásek, natáhne se na stolek pro vodu a přidrží jí sklenici u rtů, aby se mohla napít+ Nemáš žádná vnitřní zranění, bude to jen únava. +pousměje se, pohladí ji po vlasech, a teprve pak si všimne Neferet, a trochu se odtáhne, aby jí taky udělal prostor+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 říj 2013 00:59

No jasně, i na holkách. +zazubí se na ní vesele+ No dovol. Já nic nemusím předstírat. +nafoukne se jakože jak si něco takovýho může myslet, ale pak nad tím zavrtí hlavou a zase se usměje+ Ale vždyť košťata jsou na zametání. +pořád mu to nejde nějak do hlavy+ No jak... jak... úplně normálně pokud jsou v lidské podobě, ale o úplňcích kdy se vlkodlak snaží získat svojí vyvolenou je to úplně jiné... +pousměje se pustí se do tichého monotonního vyprávění aby jí uspal a má z toho tak jakože dobrý pocit, že jí zvládl uložit do postele, načež jí chvíli jen tiše pozoruje, než zavře oči a pokusí se usnout+

+vykouzlí na tváři další drobný úlevný úsměv+ Opravdu? +zamrká dezorientovatě+ Jak je to možné? +vydechne a pokusí se víc posadit, ale místo toho aby se udržela aspoň trochu vzpřímeně jde ke straně, takže vzápětí skončí neplánovaně opřená o Christianovu hruď+ Lásko? Kdy jsi naposledy navštívil koupelnu? +vypadne z ní naprosto nepromyšleně, ale všechny ty pachy jí dráždí v nose a není to zrovna to co chce cítit. chybí jí tam ta neředěná vůně samotnýho Christiana nenarušovaná strachem, ale i tak opatrně pomalu zvedne roztřesenou ruku a položí mu jí přes břicho+ Děkuju. +hlesne když jí dá napít a už potom se cítí o moc líp+

+Neferet ty dva sleduje se zvláštní jiskrou v oku a jen zavrtí hlavou, když jí Chris dělá místo a odtahuje se od sestry+ Jasmine, sestřičko moje. Co nám to děláš? +pousměje se na ní a jemně jí pohladí po vlasech+ Chci říct... vítej zpět. +usměje se a začne vehementně mrkat aby si nikdo nevšiml jak naměkko z toho že je její sestra v pořádku+ Nechám vás tu odpočívat. Přijdu později až budeš mít víc sil. +slíbí, protože tak nějak cítí že ti dva potřebují být spolu a kupodivu jí to už tolik nevadí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 01:13

no tak jo. +uculí se+ Ty normální jo. +připustí+ Ale ty kouzelnický, ty jsou na lítání. +zazubí se, pozorně poslouchá, a za chvilku se jí začnou zavírat oči, chvíli s tím bojuje, ale brzo sklimbne a usne, opře se mi tváří o paži a spokojeně oddychuje+

No, to bych taky rád věděl. +zamračí se trochu a podestele jí polštáře, aby se jí sedělo pohodlně+ Tak první věc, kterou mi řekneš, je že smrdím? +zvedne obočí a zasměje se, a je vidět, že z něj spadla spousta strachu+ Máš hlad? Chceš něco k jídlu? +zajímá se+ Počkej, mohla bys... mohla bys tu chvlku počkat? +koukne prosebně po Nef+ Osprchoval bych se, aby tady madam neohrnovala nos. +uculí se, nechá tam ty dvě,a odskočí si do koupelny, rychle se umyje nějakým levandulovým mýdlem, zaskočí do kuchyně pro trochu kuřecího vývaru a chleba, a cestou zpátky nakoukne k Vicky, nebudí je, ale zamračí se nad tím, že už zase spí spolu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 říj 2013 01:24

Tak to bych chtěl někdy vidět. +vrtí nad tím nechápavě hlavou a vypráví jí příběh o tom jak si dva vlkodlaci našli cestu k sobě. mluví dokud neusne a i ještě chvíli potom, ale nakonec jí upraví deku aby j nikde nic nečouhalo a nebyla jí zima. obejme jí kolem pasu, tvář si jí zanoří do vlasů a za chvíli už spokojeně chrupká+

To jsem neřekla. +zaprotestuje chabě a pak se zarazí jak se nad tím snaží zapřemýšlet+ Nebo ano? +tváří se poněkud provinile, ale líbí se jí jeho smích, takže se zase brzo usměje+ Já nevím... myslím, že trochu mám, ale ne moc. Spíš žízeň. +pousměje se unaveně. Neferet se zarazí v půli kroku v odchodu, když jí Christian osloví+ Ale jasně, žádný problém. +zasměje se a pokývá souhlasně hlavou a nechá ho jít provést nějakou tu koupel a usadí se na kraj postele+ Nelíbí se mi, co teď řeknu. Ale ten chlap není zase tak špatný jak jsem si myslela. +zamrmlá si pod vousy+ Není. To jsem ti přeci říkala hned. +pousměje se Jasmine a natáhne k ní roztřesenou dlaň, kterou jí Nef jemně sevře+ Já vím. Ale jsi pořád moje malá sestřička. +pokrčí výmluvně Nef rameny, než se s Jasmine dají do tichého rozhovoru+ Kde je tak dlouho? +ošije se Jasmine po chvíli a úzkostlivě stočí pohled ke dveřím+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 13:04

+spokojeně spí až do rána, a jak z nich spadnul ten strach z toho, co bude, trochu se ze sna usmívá, a ráno se zavrtí, v polospánku se přitiskne blíž do tepla a asi se jí zdá, že je doma+ Byrone... +vydechne potichu a pohladí ho po tý ruce, co má kolem pasu, než jí dojde, že to není správně,že voní jinak, a ruce má trochu moc velký, tak zmateně zamžourá do ranního světla, než jí to dojde, tak se trochu odtáhne, vyklouzne od něj a vstane z postele posadí se na parapet a jme se převazovat si ránu+

+Chris všeschno posbírá a vrátí se do pokoje, postaví jí tác s jídlem a pitím na noční stolek a obleče si čistý tričko+ A teď koukej něco sníst, ať neomdlíš cestou do koupelny. +pousměje se, a usadí se k ní z druhý strany+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 říj 2013 14:17

+Samuel spí zbytek noci bez vyrušení, jako když ho do vody hodí a probudí ho až Vicky, která se k němu najednou tak lísá. ne že by si stěžoval :D rozlepí nenápadně očko a sleduje její reakci, která ho mírně pobaví+ Jak ti je? +zajímá se sledujíc jí mírně pootevřenýma očima+ Nechceš pomoc? +pousměje se a převalí se na bok, aby na ní líp viděl+

+vytáhne se víc do sedu, když Chris vejde do pokoje a nespouští z něj pohled. sleduje každý jeho pohyb a přemýšlí nad tím, jestli se na ní pořád tak zlobí+ Tak já půjdu. +usměje se na ně Nef+ Kdyby něco budu v domě. +kývne vážně na Chrise a co nejvíc nenápadně opustí místnost, aby je nechala o samotě, jelikož tak nějak cítí, že potřebují čas jen pro sebe a zlobí se na sebe, že jí to vědomí už tolik nevadí+ Co bych dělala v koupelně? +zamrká trochu zmateně, jak jí ještě trvá, než jí dojdou všechny souvislosti+ Co máme dobrýho? +zajímá se a raději stočí pohled k jídlu, aby na něj tak necivěla a natáhne se pomalu pro polévku, ale jakmile jí chce zvednout ruka se jí rozklepe tak, že zleje celou postel i sebe+ Myslím, že hlad nemám. +rozhodne se rychle a misku zase postaví na tác a zanoří se do peřin+ Jsou všichni v pořádku? +koukne na něj po očku, aby zjistila jak se tváří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 17:03

Co? Ne, mně je líp. +usměje se, a rána se přes noc fakt zatáhla a zůstala po ní růžová klikatá jizva+ Už to mám. +usměje se a už si to nepřevazuje, jen přes kůži přetáhne tričko+ Myslíš, že je moc brzo jít vzbudit neferet? +koukne na něj pochybovačně+ Neumím si sama otevřít portál. +pokrčí rameny, a uculuje se, že zas pojede domů+

No, jestli budeš pít tímhle tempem, do koupelny budeš muset. +pousměje se+ Vypij to jak vodu, zeleninu jíst nemusíš. +pokrčí rameny, když vidí, že lžící to nepůjde, a přidrží jí misku u rtů, aby se celá nepokecala+ Pokud vím tak jo. +přikývne+ Vicky se chystá domů, a nikoho vážně nezranili. +usměje se+ Ale... povedlo se to. +dodá potichu+Už je konec. +ppousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor